Resultaten voor ticket

 
 
ticket
 
CultuurCentrum De Herbakker Eeklo tickets.
Betaalde tickets kunnen enkel geruild worden wanneer de voorstelling uitverkocht is. U moet ons ten laatste 5 werkdagen voor de voorstelling verwittigen. U kunt die inruilen voor een cultuurbon van De Herbakker ter waarde van hetzelfde bedrag verminderd met 3 administratiekosten per ticket.
Ticketmaster Help.
Answer: Wij raden het niet aan om tickets door te verkopen, maar begrijpen dat het kan gebeuren dat je een ticket te veel hebt en dat dit vervelend kan zijn. Er bestaan websites om tickets door te verkopen, maar wij kunnen de betrouwbaarheid van deze sites niet garanderen.
Hoe koopt u tickets?
Je krijgt dit tarief als je je kaarten online, telefonisch of aan onze ticketbalie of in een van de voorverkooppunten koopt. Koop je je ticket aan de inkomkassa dan betaal je 2 meer, dus 14. 10 is de voorverkoopprijs met korting.
Tickets Graspop Metal Meeting 2018.
Met welke tickets mag ik langs de Fast Lane om mijn polsbandje af te halen? Bezoekers met een vipticket en met een ticket van Metal Town of Metal Park mogen alle wachtenden in de omruiltent voorbijsteken langs de Fast Lane.
Tickets Festival Dranouter.
vrijdag 4 zaterdag 5 zondag 6 augustus inclusief donderdagavond. VVK 120 / ADD 135. Natuurpunt ticket weekend ticket. 5 van dit ticket wordt gedoneerd aan Natuurpunt! 20 / enkel verkrijgbaar ADD. geldig voor alle dagen in de Camping Zone en Stille Camping Zone.
TicketSwap: Veilig tweedehands e-tickets kopen en verkopen TicketSwap.
We proberen dan zo snel mogelijk op je bericht terug te komen! Er zijn op dit moment medewerkers van TicketSwap beschikbaar om je te helpen. Je kunt een chat starten of ons telefonisch bereiken op 03 808 02 19. Negatieve feedback versturen.
Tickets Suikerrock.
Je krijgt hiervoor een ticket met barcode net zoals je gewone festival ticket dat je ter plaatse moet omruilen voor 30 jetons. Vroegboek Combi ticket 3 dagen: 80 Euro. 30 drinks/food tickets: 27 Euro 1 Euro per jeton 3 jetons gratis in voorverkoop!
Tickets abonnementen Waasland-Beveren.
Voor abonnementen en tickets kan je ook steeds terecht aan het onthaal in de centrale inkomhal van de Freethiel Stadionplein 1, Beveren tijdens de hiernaast vermelde openingsuren. Met een vrijetijdspas of een Kansenpas kunnen inwoners van respectievelijk Beveren en Sint-Niklaas kortingen krijgen op o.a.
Verkoop je tickets TicketSwap.
December 31, 2017 0606.: Ok wil 2 tickets voor tik tak in rotterdam. December 31, 2017 0011.: Ik wil ticket voor Fastival Tik Tak nieuwe jaar evenement in rotterdam. December 30, 2017 2046.: Binnen een handomdraai een kaartje geregeld, zeer gebruiksvriendelijk!

Contacteer ons