Op zoek naar https?

 
 
https
 
HyperText Transfer Protocol Secure Wikipedia.
HyperText Transfer Protocol Secure, afgekort HTTPS, is een uitbreiding op het HTTP protocol met als doel een veilige uitwisseling van gegevens. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden.
bpost.
Hypertext Transfer Protocol Wikipedia.
OPTIONS Vraag de mogelijkheden op dit niveau aan van de server. CONNECT Vervangt de verbinding door een transparante TCP-/IP-tunnel, om bijvoorbeeld SSL-versleutelde communicatie HTTPS via een onversleutelde HTTP proxy te ondersteunen. PATCH Gedeeltelijke modificatie van het document vervang een deel door de verzonden data.
Meldpunt.
Kies dan het scenario dat op uw probleem van toepassing is en doorloop de verschillende stappen om uw probleem te melden aan de bevoegde diensten. U krijgt steeds een advies waarin we zoveel mogelijk op uw vragen trachten te antwoorden.
Klantenservice.
Mijn Telenet Mijn Telenet. Mijn Telenet Mijn Telenet. Meld je aan en beheer zelf je Telenet-diensten. Je krijgt een handig overzicht en gaat meteen aan de slag. Check je verbruik, bekijk je aanrekeningen, bestel een extra pakket of activeer snel een optie.,
Waarnemingen.be.
Om het probleem van vogelsterfte door hoogspanningsleidingen en windmolensoptimaal in kaart te kunnen brengen, roept Natuurpunt op om alle gevallen van gekwetste of gewonde vogels onder hoogspanningsleidingen en onder windmolens in te voeren in www.waarnemingen.be. Bij hoge voorkeur mét foto's.

Contacteer ons