Meer resultaten voor https

 
 
https
 
Mijn Kind en Gezin Mijn Kind en Gezin.
Vanaf nu kan je je enkel inloggen en registreren met eID, token of Itsme. Er ging iets fout! Javascript is niet geactiveerd in je browser. Pas je instellingen aan. Gelieve eerst in te loggen. Vragen over Mijn Kind en Gezin.
HyperText Transfer Protocol Secure Wikipedia.
HyperText Transfer Protocol Secure, afgekort HTTPS, is een uitbreiding op het HTTP protocol met als doel een veilige uitwisseling van gegevens. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden.
Gegevensbeschermingsautoriteit.
Eerbiediging van het recht van de burgers op bescherming van persoonsgegevens is volgens de Autoriteit een hoeksteen van de AVG, en de verwerkingsverantwoordelijken moeten alles in het werk stellen om dit te waarborgen. Richtsnoeren inzake de gedragscodes en geaccrediteerde toezichthoudende organen.
TITLE translate.
Buienradar.be meteo / weer Actuele neerslag, weerbericht, weersverwachting en satellietbeelden.
Vandaag en morgen is het zomers warm met een toenemende kans op onweer. De maxima stijgen naar 22 tot 29 graden. Vanaf donderdag een paar koelere dagen met eerst nog kans op een bui. In het weekend wordt het terug warmer!
Vakanties met TUI Discover your smile.
Waar wil je heen? Voor de gekozen plaats, reizigers en periode worden alleen de beschikbare accommodaties getoond. Geef een bestemming in of klik op Toon" alle bestemmingen." Met wie reis je? Vandaag ben ik op zoek naar. LAST MINUTES ALL INCLUSIVE VAKANTIES AUTOVAKANTIES VLIEGTICKETS CITYTRIPS RONDREIZEN SKIVAKANTIES EXCURSIES.
Balanscentrale nbb.be.
Enter the terms you wish to search for. In het kader van de missie toevertrouwd door de wetgever, verzamelt en verspreidt de Balanscentrale de jaarrekeningen van bijna alle rechtspersonen in België. Deze gegevens worden eveneens gebruikt voor de opmaak van statistieken en financiële analyses.
Welkom VAPH.
Sinds de invoering van de persoonsvolgende financiering zet het VAPH volop in op het informeren van alle betrokken partners. Om de samenwerking binnen de persoonsvolgende financiering voor meerderjarigen tussen alle professionele partners op elkaar af te stemmen, organiseert het VAPH op regelmatige basis regionaal overleg.
Karrewiet Ketnet.
0 Thomas De Gendt wint 8ste rit in Ronde van Frankrijk. 0 Joachim Gérard wint dubbelspel rolstoeltennis op Wimbledon. 0 Rufus houdt een oogje in het zeil op Wimbledon. 0 Dylan Teuns wint 6de rit in de Ronde van Frankrijk.

Contacteer ons