Op zoek naar https?

 
 
https
 
Doorverwijzing HTTP / HTTPS Public Procurement.
Home Doorverwijzing HTTP / HTTPS. Doorverwijzing HTTP / HTTPS. Je werd automatisch doorgestuurd naar deze pagina omdat de url die je gebruikte niet begint met https//. Om vlot te kunnen werken met het e-Procurement platform, raden we je aan gebruik te maken van HTTPS, de beveiligde versie van het HTTP-protocol.
HyperText Transfer Protocol Secure Wikipedia.
HyperText Transfer Protocol Secure, afgekort HTTPS, is een uitbreiding op het HTTP protocol met als doel een veilige uitwisseling van gegevens. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden.
Hypertext Transfer Protocol Wikipedia.
OPTIONS Vraag de mogelijkheden op dit niveau aan van de server. CONNECT Vervangt de verbinding door een transparante TCP-/IP-tunnel, om bijvoorbeeld SSL-versleutelde communicatie HTTPS via een onversleutelde HTTP proxy te ondersteunen. PATCH Gedeeltelijke modificatie van het document vervang een deel door de verzonden data.
Waarnemingen.be.
Slangenarend Circaetus gallicus Fotowaardering: 5 stemmen. 2014-07-23 Kalkense Meersen Assels Luc Vanden Berghe. Wist je dat. je ook via e-mail op de hoogte kan worden gehouden van waargenomen zeldzame soorten? Instellen kan via Mijn waarnemingen.be Instellingen Instellen alerts. Voor nieuwe waarnemers.
VRT NU. VRT Nu. VRT Nu. Logo van een. Logo van een. Logo van canvas. Logo van een. Logo van een. Logo van canvas. Logo van een. Logo van een. Logo van een. Logo van een. Logo van een. Logo van canvas.
07/07 za 7 juli. droplet Ontdek straffe series uit het archief. Op missie met de helikopterhelden van Koksijde. De familie Sterckx wint de lotto. De Gentse flikken gaan geen enkele zaak uit de weg. Een vreemde man komt naar Belder.
Live kijken VRT NU. Play knop. Play knop. Play knop.
Over de VRT. Sluit Profiel Jouw Profiel., Je bent aangemeld met je VRT-profiel. Sluit Profiel Hallo. Kijk naar het beste van VRT, helemaal gratis! Inloggen met Email. Inloggen met Facebook. Inloggen met Google. Heb je hulp nodig bij het registreren?
Home HLN.
14u45 De machtsstrijd tussen mensapen lijkt veel op wat er gebeurt in operatiekamers: hoe meer mannen, hoe groter de kans op conflicten. N-VA-lek zet relatie De Wever-Michel nog meer op scherp: het botert niet meer tussen de premier en zijn schaduw.
Geopunt Vlaanderen.

Contacteer ons