Op zoek naar Alimentatie?

 
 
Alimentatie
 
LBIO Inning alimentatie LBIO.
Bij alimentatie voor de ex-partner spreken we over partneralimentatie. U regelt deze betalingen onderling met uw ex-partner. Bemiddelen is ons uitgangspunt. Lukt dit niet, dan gaan we een stap verder. Bereken hier uw bijdrage na de jaarlijkse verhoging. Veelgestelde vragen over het ontvangen van alimentatie. Veelgestelde vragen over het betalen van alimentatie.
Alimentatie aanvragen of berekenen Scheiden Scheiding.
Incasso alimentatie gratis via LBIO. Het Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen LBIO kan voor de alimentatie gerechtigde alimentatie rechtstreeks en gratis innen door middel van loonbeslag of andere executie-maatregelen. Incasso van alimentatie kan ook verlopen via een zelf in te schakelen advocaat of deurwaarder.
Alimentatie.
Ook kan het zijn dat u de bijdrage Zorgverzekeringswet Zvw moet betalen over uw ontvangen partneralimentatie. Hebt u kinderen jonger dan 21 jaar? En ontvangt u daar alimentatie voor? Dan hoeft u dat bedrag aan ontvangen alimentatie niet aan te geven in uw aangifte.
Bezoekrecht en alimentatie Politiezone Vlaamse Ardennen.
U bent getuige? Bezoekrecht en alimentatie. Bemiddeling in familiezaken. Wat na een verkeersongeval? Home Sociale dienst DMP Familiale problemen Bezoekrecht en alimentatie. Bezoekrecht en alimentatie. U bent gehuwd en hebt kinderen. Weet dan dat bij problemen omtrent omgangsrecht de politie NIET tussenbeide kan komen.
Indexatie onderhoudsbijdrage alimentatie.
Problemen met alimentatie? Heeft u te maken met achterstallige alimentatie? De indexering van het alimentatiebedrag heeft al enige tijd niet plaatsgevonden? De alimentatie werd niet aangepast aan de gewijzigde omstandigheden? Indien u er beiden wil over praten dan raden wij u aan een bemiddelaar te contacteren.
Alimentatie Het Juridisch Loket.
Steeds minder mensen betalen alimentatie aan ex-partner De Tijd.
Steeds minder mensen betalen alimentatie aan ex-partner. 22 december 2017 0104.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Het aantal Belgen dat onderhoudsgeld geeft aan een ex-partner, daalde in vijf jaar tijd met tien procent. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee.
Wat is alimentatie.
Meestal is er bij alimentatie sprake van het betalen van een geldbedrag. Het is echter ook mogelijk om bijvoorbeeld allebei geld te storten op een kinderrekening of om de alimentatie in natura te betalen door bijvoorbeeld maandelijks de hypotheek op je te nemen.
De 5 belangrijkste vragen rond alimentatie of onderhoudsgeld tussen ex-echtgenoten Jureca.
Scheiding en kinderen Hoe wordt alimentatie of onderhoudsgeld berekend? Hoe werkt de alimentatie berekening in België? Moet je ook alimentatie betalen bij een 2de hogere studie/opleiding? Welk recht is van toepassing om een onderhoudsvordering in te stellen als de partner in het buitenland verblijft?

Contacteer ons