Meer resultaten voor Alimentatie

 
 
Alimentatie
 
Notaire.be Context alimentatie.
Sur notaire.be en rapport avec alimentatie" voici encore 5 articles. 1 De regelingsakte en de personen. In de regelingsakte dienen de echtgenoten minstens de volgende regelingen op te nemen.: 2 Wetgever stelt objectieve criteria op voor onderhoudsbijdrage voor de kinderen alimentatie.
Bezoekrecht en alimentatie Politiezone Vlaamse Ardennen.
U bent getuige? Bezoekrecht en alimentatie. Bemiddeling in familiezaken. Wat na een verkeersongeval? Home Sociale dienst DMP Familiale problemen Bezoekrecht en alimentatie. Bezoekrecht en alimentatie. U bent gehuwd en hebt kinderen. Weet dan dat bij problemen omtrent omgangsrecht de politie NIET tussenbeide kan komen.
Alimentatie.
Ook kan het zijn dat u de bijdrage Zorgverzekeringswet Zvw moet betalen over uw ontvangen partneralimentatie. Hebt u kinderen jonger dan 21 jaar? En ontvangt u daar alimentatie voor? Dan hoeft u dat bedrag aan ontvangen alimentatie niet aan te geven in uw aangifte.
Alimentatie Het Juridisch Loket.
Steeds minder mensen betalen alimentatie aan ex-partner De Tijd.
Steeds minder mensen betalen alimentatie aan ex-partner. 22 december 2017 0104.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Het aantal Belgen dat onderhoudsgeld geeft aan een ex-partner, daalde in vijf jaar tijd met tien procent. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee.
Wat is alimentatie.
Meestal is er bij alimentatie sprake van het betalen van een geldbedrag. Het is echter ook mogelijk om bijvoorbeeld allebei geld te storten op een kinderrekening of om de alimentatie in natura te betalen door bijvoorbeeld maandelijks de hypotheek op je te nemen.
De 5 belangrijkste vragen rond alimentatie of onderhoudsgeld tussen ex-echtgenoten Jureca.
Scheiding en kinderen Hoe wordt alimentatie of onderhoudsgeld berekend? Hoe werkt de alimentatie berekening in België? Moet je ook alimentatie betalen bij een 2de hogere studie/opleiding? Welk recht is van toepassing om een onderhoudsvordering in te stellen als de partner in het buitenland verblijft?
LBIO Inning alimentatie LBIO.
Bij alimentatie voor de ex-partner spreken we over partneralimentatie. U regelt deze betalingen onderling met uw ex-partner. Bemiddelen is ons uitgangspunt. Lukt dit niet, dan gaan we een stap verder. Bereken hier uw bijdrage na de jaarlijkse verhoging. Veelgestelde vragen over het ontvangen van alimentatie. Veelgestelde vragen over het betalen van alimentatie.
alimentatie Vertaling Nederlands-Frans.
de alimentatie v. la alimentation v; la pension alimentaire v; la contribution alimentaire v. Voorbeeldzinnen met alimentatie. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp.

Contacteer ons