Zoeken naar Alimentatie

 
 
Alimentatie
 
Advocaat.be Relatie gezin kinderalimentatie.
Er bestaan berekeningsformules om het gemiddelde aandeel van een kind in het gezinsbudget te berekenen waaronder bijvoorbeeld het elektriciteits en waterverbruik van het gezin: De formule van Renard of de formule van de Gezinsbond of de formule van Tremmery of de formule van de Pareto Group. Alimentatie voor de kinderen is niet afhankelijk van de relatievorm.
Onderhoudsverplichtingen in de EU Uw Europa.
De regels voor alimentatie verschillen van land tot land. Maar er gelden wel bepaalde EU-regels als u in een ander EU-land alimentatie moet betalen of vanuit een ander EU-land alimentatie moet ontvangen. Waar kunt u een alimentatieverzoek indienen? Over het algemeen kunt u een verzoek om alimentatie indienen.:
Alimentatie berekenen: hoe doe je dat? Rechtenkrant.
We moeten alvast zeggen dat er geen wettelijke methode bestaat om de alimentatie te berekenen. Verschillende juristen en organisaties hebben echter ook zelf een eigen tool op de markt gebracht die een goede indicatie kan geven. Vooral in het kader van een onderling akkoord kan zon tool handig zijn.
Alimentatie aanvragen of berekenen Scheiden Scheiding.
Incasso alimentatie gratis via LBIO. Het Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen LBIO kan voor de alimentatie gerechtigde alimentatie rechtstreeks en gratis innen door middel van loonbeslag of andere executie-maatregelen. Incasso van alimentatie kan ook verlopen via een zelf in te schakelen advocaat of deurwaarder.
Kan ik alimentatie krijgen? Fara. Fara luistert, informeert en begeleidt bij zwangerschapskeuzes.
De rechter bepaalt het bedrag en houdt daarbij rekening met de inkomsten van de vader. Meer informatie rond alimentatie? Voor alle informatie rond alimentatie kan je terecht op de website van Familierecht Vlaanderen. Met wie kan ik er over praten?
Alimentatie Het Juridisch Loket.
Helpdesk: tot wanneer betaal je alimentatie? Radio 2, de grootste familie.
Ze studeert aan de universiteit maar haar man heeft zijn dochter al 7 jaar niet meer gezien. En een vader van een 23-jarige zoon uit Limburg betaalt 250 euro alimentatie. Maar die zoon zou afgestudeerd zijn en zou in het buitenland werken.
Context alimentatie Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
In de context van alimentatie" vindt u op notaris.be nog volgende 5 artikels. 1 De regelingsakte en de personen. In de regelingsakte dienen de echtgenoten minstens de volgende regelingen op te nemen.: 2 Wetgever stelt objectieve criteria op voor onderhoudsbijdrage voor de kinderen alimentatie.
Intersentia.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Alimentatie kinderen, 2de druk. In dit boek wordt de problematiek van de alimentatie voor kinderen besproken doorheen verschillende rechtstakken, waarbij niet alleen het theoretische kader, maar ook de rechtspraktijk aan bod komt.

Contacteer ons