Meer resultaten voor Alimentatie

 
 
Alimentatie
 
Overheid moet alimentatie te vaak voorschieten: Toch" genoeg manieren om ex te doen betalen" De Krant HLN.
DAVO is in feite een gratis deurwaarder, die de alimentatie voorschiet aan de ouder die er nood aan heeft. In 2011 werd er voor minstens 13.315 kinderen geen of te weinig onderhoudsgeld betaald. In 2016 liep dat op tot 17.924, een derde meer in vijf jaar tijd.
Leggle Log In.
LBIO Inning alimentatie LBIO.
Bij alimentatie voor de ex-partner spreken we over partneralimentatie. U regelt deze betalingen onderling met uw ex-partner. Bemiddelen is ons uitgangspunt. Lukt dit niet, dan gaan we een stap verder. Bereken hier uw bijdrage na de jaarlijkse verhoging. Veelgestelde vragen over het ontvangen van alimentatie. Veelgestelde vragen over het betalen van alimentatie.
alimentatie Vertaling Nederlands-Frans.
de alimentatie v. la alimentation v; la pension alimentaire v; la contribution alimentaire v. Voorbeeldzinnen met alimentatie. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp.
Kan ik mijn alimentatie verlagen? Van Nuenen Verger en Vullings advocaten mediators.
Op basis van onze berekening en advies weet u wat uw mogelijkheden zijn om de alimentatie door de rechter te laten vaststellen. Indien u al alimentatie betaalt, kunt u op basis van onze berekening te weten komen of u in aanmerking komt voor de verlaging van de alimentatie.
Anne CARTUYVELS partner-alimentatie.
De echtgenoten die willen scheiden door onderlinge toestemming moeten hun wederzijdse rechten regelen. 3 Mag onderhoudsgeld bij akte van regeling vrij worden overeengekomen? In de akte van regeling voorafgaand aan de echtscheiding door onderlinge toestemming dienen de echtgenoten. Notaris Anne Cartuyvels.
Dienst voor Alimentatievorderingen DAVO Eerste Hulp Bij Schulden.
Ook wanneer iemand in schuldbemiddeling is of in een collectieve schuldenregeling zit, moet alimentatie betaald worden. Wanneer je de alimentatie niet betaalt, kan je ex-echtgenoot of je kind aan wie je de alimentatie moet betalen, de DAVO Dienst Alimentatievorderingen inschakelen.
Kan ik alimentatie krijgen? Fara. Fara luistert, informeert en begeleidt bij zwangerschapskeuzes.
De rechter bepaalt het bedrag en houdt daarbij rekening met de inkomsten van de vader. Meer informatie rond alimentatie? Voor alle informatie rond alimentatie kan je terecht op de website van Familierecht Vlaanderen. Met wie kan ik er over praten?
Alles over alimentatie Rechtsinfo.
Alles over alimentatie. Home / Scheiden / Alles over scheiden / Alles over alimentatie. Alles over alimentatie. Er bestaan twee vormen van alimentatie: partneralimentatie en kinderalimentatie. Kinderalimentatie is altijd verplicht als jullie minderjarige kinderen hebben, over partneralimentatie maken jij en je ex-partner onderling afspraken.

Contacteer ons