Meer resultaten voor verplicht

 
 
verplicht
 
Autospiegels zijn niet langer verplicht, al is er wel één be. Het Nieuwsblad.
Minister Bellot schrapt dat artikel, zo meldt hij in een overzicht van zijn werkzaamheden aan het parlement. Wanneer de nieuwe Wegcode straks van kracht wordt, zal een auto verplicht over zogenaamde hulpmiddelen voor indirect zicht moeten beschikken, bevestigt zijn woordvoerder.
Welke gegevens moeten er verplicht op mijn website staan? Datalink.
Dan moet je de websitebezoeker hierover verplicht informeren en toestemming vragen via bijvoorbeeld een cookiebanner. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je Google Analytics hebt gelinkt aan je website, of de Facebook Pixel hebt gekoppeld, of wanneer je livechatsoftware gebruikt.
Rookmelders zijn verplicht in woningen om conform te zijn Wonen Vlaanderen.
Home Lokale besturen Beleidsprioriteit 2: De gemeente werkt aan de kwaliteit van het woningpatrimonium en de woonomgeving Het conformiteitsattest uitreiken Rookmelders zijn verplicht in woningen om conform te zijn. Rookmelders zijn verplicht in woningen om conform te zijn. Woningbranden eisen elk jaar tientallen mensenlevens.
Ben ik als huurder van een appartement verplicht een brandverzekering af te sluiten?
Welkom bij AXA. Ben ik als huurder van een appartement verplicht een woonverzekering af te sluiten? Deze FAQ afdrukken. Neen, maar we raden het u absoluut aan. Als huurder bent u wettelijk verplicht het goed in zijn oorspronkelijke staat terug te geven.
Verplicht aandeel hernieuwbare energie Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Sinds 2014 verplicht EPB om een minimum aandeel van de nodige energie in gebouwen te halen uit hernieuwbare bronnen. Hoe groot het minimumaandeel moet zijn en welke kwaliteitseisen gelden, hangt af van de datum van de bouwvergunningsaanvraag, de aard van de werken nieuwbouw of ingrijpende energetische renovatie en van de bestemming woongebouw of niet-residentieel gebouw.
Wat zijn mijn plichten als werkzoekende als ik in mijn beroepsinschakelingstijd zit of een uitkering ontvang? VDAB.
Klopt het mailadres niet meer dat je ingaf? Dan kan je dit zelf wijzigen in Mijn loopbaan of bellen naar het gratis nummer 0800 30 700 elke werkdag van 8 tot 19 uur. Je bent verplicht om in te gaan op deze afspraak.
Gaskeuring verplicht in België.
Vraag uw controle aan. Een gaskeuring is verplicht wanneer de gasmeter moet worden opengezet door de netbeheerder of wanneer er een wijziging wordt aangebracht aan de installatie. U moet er steeds voor zorgen dat de installatie tijdens de gaskeuring helemaal toegankelijk is.
Autospiegels binnenkort niet meer verplicht Binnenland Nieuws HLN.
Minister van Mobiliteit Bellot MR schrapt het artikel in de Wegcode dat spiegels verplicht en komt zo tegemoet aan de autoconstructeurs, schrijven Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg vandaag. Zelfrijdende autos worden in de toekomst gebruikt als rijdende bordelen.
Wanneer is een technisch verslag verplicht Grondwijzer.
Bij uitgraving van een niet-verdachte grond is de opmaak van een technisch verslag verplicht van zodra de totale graaf, bagger of ruimingswerken meer dan 250 m bedragen. Voor kleinere werken is dit niet verplicht. Bij uitgraving van een verdachte grond is de opmaak van een technisch verslag in principe steeds verplicht.

Contacteer ons