Meer resultaten voor verplicht

 
 
verplicht
 
Ben ik als huurder van een appartement verplicht een brandverzekering af te sluiten?
Welkom bij AXA. Ben ik als huurder van een appartement verplicht een woonverzekering af te sluiten? Deze FAQ afdrukken. Neen, maar we raden het u absoluut aan. Als huurder bent u wettelijk verplicht het goed in zijn oorspronkelijke staat terug te geven.
Verplicht registreren.
Alle overeenkomsten van onroerende goederen moeten verplicht gemeld worden bij het registratiekantoor door huurder en verhuurder. Er is echter één uitzondering: wanneer het gaat over een huurcontract voor de huisvesting van een gezin of een persoon is enkel de verhuurder verplicht het contract te laten registreren.
Wat zijn mijn plichten als werkzoekende als ik in mijn beroepsinschakelingstijd zit of een uitkering ontvang? VDAB.
Klopt het mailadres niet meer dat je ingaf? Dan kan je dit zelf wijzigen in Mijn loopbaan of bellen naar het gratis nummer 0800 30 700 elke werkdag van 8 tot 19 uur. Je bent verplicht om in te gaan op deze afspraak.
Wanneer is een technisch verslag verplicht Grondwijzer.
Bij uitgraving van een niet-verdachte grond is de opmaak van een technisch verslag verplicht van zodra de totale graaf, bagger of ruimingswerken meer dan 250 m bedragen. Voor kleinere werken is dit niet verplicht. Bij uitgraving van een verdachte grond is de opmaak van een technisch verslag in principe steeds verplicht.
Slipcursus binnenkort verplicht tijdens rijopleiding? VTM NIEUWS.
Tijdens een slipcursus leren bestuurders hoe ze moeten sturen op een nat wegdek. Het kan later hun leven redden, maar de opleiding is niet verplicht. Het" is aan te raden en daarom stellen wij voor om dat op te nemen in de rijopleiding, vult Danny Smagghe aan.
Zijn rookmelders in de huurwoning verplicht? Dewaele.
In welke woningen zijn rookmelders verplicht? De regels zijn op heden enkel van toepassing op woningen, appartementen, studios en appartementen die verhuurd worden zowel private verhuur als verhuur via een sociale verhuurmaatschappij. Ook studentenkamers en woningen verhuurd aan studenten vallen hier onder.
Een verzekering brand en waterschade wordt verplicht voor de huurder Recht en Geld Plusmagazine.
Het Vlaamse Woninghuurdecreet dat nog in het parlement gestemd moet worden en in het staatsblad moet verschijnen neemt de bepaling in het Burgerlijk Wetboek over de huurdersaansprakelijkheid voor brand over, maar breidt die uit met twee elementen: de huurder zal verplicht zijn een verzekering te nemen en hij is niet enkel aansprakelijk voor brand, maar ook voor waterschade.
Marokkaanse jongeren tussen 19 en 25 moeten verplicht een jaar in het leger VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van VRT Nu. VRT NWS.
Video player inladen. Marokkaanse jongeren tussen 19 en 25 moeten verplicht een jaar in het leger. Alle Marokkaanse jongeren tussen de 19 en 25 jaar zullen verplicht een jaar in het leger moeten dienen. Dat meldt het Marokkaanse koninklijk paleis dat zo een beslissing uit 2006 terugdraait.
Is een schriftelijke arbeidsovereenkomst verplicht? Attentia.
Home Werkgevers Kennisdatabank Is een schriftelijke arbeidsovereenkomst verplicht? Weergeven actieve tabblad. Is een schriftelijke arbeidsovereenkomst verplicht? Een schriftelijke arbeidsovereenkomst is in veel gevallen niet verplicht, maar wel wenselijk om verdere discussies te vermijden. Niet verplicht voor arbeidsovereenkomsten voor onbepaalde tijd.

Contacteer ons