Meer resultaten voor werken bij nmbs

 
 
werken bij nmbs
 
Werken bij NMBS.
Home Jobs Werken bij NMBS. Werken bij NMBS. Submenu tonen Submenu verbergen Spoorberoepen. Onze beroepen in beeld. Werken bij NMBS. NMBS staat voor duurzame mobiliteit voor iedereen. Als meer mensen de trein nemen, is dat gunstig voor ons leefmilieu. Daarom doet NMBS er alles aan om meer klanten aan te trekken.
Nmbs-vacatures in Mechelen mei 2018 Indeed.com.
Lees meer over werken bij Nmbs. Bordenbouwers bij NMBS voor CW Mechelen. NMBS 22 reviews Mechelen. De Centrale Werkplaats van de NMBS, vind je naast het station van Mechelen. Verder verzorgt CW Mechelen het voorraadbeheer, de stockage en de distributie van.
De Spoorwegen werven aan.
Vind je droomjob bij de spoorwegen. Ontdek de openstaande vacatures 237. Of op basis van. Zoeken op Bedrijf. NMBS is het belangrijkste vervoersbedrijf van het land. Van Antwerpen tot Aarlen, van Oostende tot Eupen: de trein overal in België. Toon alle jobs 115.
Gezocht: 1.500 nieuwe collega's' De Spoorwegen werven aan.
Bij ons zijn de projecten heel divers en ambitieus: de uitbreiding van het spoornet, het verhogen van de veiligheid, het verbeteren van het comfort in de treinen door het gebruik van de nieuwste technologieën. De mobiliteit van de toekomst is onze grote uitdaging.
Werken bij NMBS Glassdoor.be. Glassdoor Logo.
Ik heb gesolliciteerd bij NMBS Brussel. Ik dacht dat ik solliciteerde in een klantenfunctie maar achteraf in de opleiding komt het erop neer dat je als hoofd opleiding rangeerder doet want blijkbaar hebben ze rangeerders tekort en pas daarna vervolgopleiding assistent klanten.
Nmbs-vacatures mei 2018 Indeed.com.
Lees meer over werken bij Nmbs. Technisch administratief assistent Leuven bij NMBS. NMBS 22 reviews Leuven. Daarnaast is NMBS actief in het internationale reizigersverkeer, in het bijzonder door haar participaties in Thalys en Eurostar, en biedt ze via haar. NMBS-Holding 7 dagen geleden vacature opslaan meer.
Nmbs-vacatures in Antwerpen provincie mei 2018 Indeed.com.
Lees meer over werken bij Nmbs. Planning coördinator bij NMBS Technics in Antwerpen. NMBS 22 reviews Antwerpen stad. De 3 kernactiviteiten van de NMBS zijn. NMBS wil als publieke dienstverlener een sleutelrol spelen op het vlak van mobiliteit en zo een essentiële schakel.
Werken bij de NMBS.
View Forum Posts. Werken bij de NMBS. Heeft hier iemand ervaring met het werken bij de NMBS? Ik heb namelijk gesolliciteerd voor de functie van treinbegeleider, en overweeg om dit misschien ook te doen voor de functie van treinbestuurder. Kunnen jullie me meer informatie eventueel eigen ervaring geven over deze betrekkingen?
NMBS-medewerkers werken soms 26 dagen aan een stuk Gazet van Antwerpen.
Gazet van Antwoorden. NMBS-medewerkers werken soms 26 dagen aan een stuk. 28/02/2018 om 1316: Bron: BELGA. Bij de spoorwegen worden de rusttijden niet altijd gerespecteerd. Dat hebben vertegenwoordigers van de spoorvakbonden woensdag aangeklaagd in de Kamer. Leidinggevenden zouden zelfs al gedreigd hebben het brevet van spoormensen, hun rijbewijs, in te trekken als ze stoppen.

Contacteer ons