Op zoek naar werken bij nmbs?

 
 
werken bij nmbs
 
Raming van de wedde.
Werken bij NMBS. Submenu tonen Submenu verbergen Spoorberoepen. Onze beroepen in beeld. Raming van de wedde. Een beginnende alleenstaande treinbegeleider verdient ongeveer 1.554 euro netto per maand index 16406. Tijdens de eerste drie jaren van zijn carrière zal zijn salaris elk jaar stijgen, vanaf het vierde jaar elke twee jaar.
De Spoorwegen werven aan.
Vind je droomjob bij de spoorwegen. Ontdek de openstaande vacatures 279. Of op basis van. Zoeken op Bedrijf. NMBS is het belangrijkste vervoersbedrijf van het land. Van Antwerpen tot Aarlen, van Oostende tot Eupen: de trein overal in België. Toon alle jobs 126.
Gezocht: 1.500 nieuwe collega's' De Spoorwegen werven aan.
Bij ons zijn de projecten heel divers en ambitieus: de uitbreiding van het spoornet, het verhogen van de veiligheid, het verbeteren van het comfort in de treinen door het gebruik van de nieuwste technologieën. De mobiliteit van de toekomst is onze grote uitdaging.
Vragen tijdens solliciteren bij NMBS Glassdoor.be. Glassdoor Logo.
Meerdere vragen, aangaande waarom je bij NMBS wenst te werken, en eventuele achtergrond in technische richtingen 1 antwoord. Aliquam id dolor. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. NMBS 2016-06-27 0629: PDT. Sollicitatiegesprek voor de functie Rangeerder.
Nmbs-vacatures augustus 2018 Indeed.com.
Om dit te verwezenlijken is de directie Stations van NMBS op zoek naar een Assistant B-Sign. Bij NMBS draag je elke dag je steentje bij aan een duurzame. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Aalter. Lees meer over werken bij Nmbs.
NMBS Werfinfo.
Zo zie je makkelijk of er werken zijn die een impact hebben op jouw traject. Er is ook een pagina beschikbaar waarop je alle geplande werken op het spoorwegnet terugvindt. Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
Werken bij NMBS Glassdoor.be. Glassdoor Logo.
Waarom wilt u hier werken? Zeg zeker voorhand. waar wilt u werken? NMBS 2015-10-26 0717: PDT. Alle 11 sollicitatiegesprekken weergeven. NMBS Awards en onderscheidingen. Laat het ons weten wanneer een werkplek of branche-erkenning ontbreekt Awards toevoegen. Heeft u gewerkt bij NMBS?
NMBS-medewerkers werken soms 26 dagen aan een stuk Gazet van Antwerpen.
NMBS-medewerkers werken soms 26 dagen aan een stuk. 28/02/2018 om 1316: Bron: BELGA. Bij de spoorwegen worden de rusttijden niet altijd gerespecteerd. Dat hebben vertegenwoordigers van de spoorvakbonden woensdag aangeklaagd in de Kamer. Leidinggevenden zouden zelfs al gedreigd hebben het brevet van spoormensen, hun rijbewijs, in te trekken als ze stoppen.

Contacteer ons