Zoeken naar werken bij nmbs

 
 
werken bij nmbs
 
Werken bij NMBS.
Home Jobs Werken bij NMBS. Werken bij NMBS. Submenu tonen Submenu verbergen Spoorberoepen. Onze beroepen in beeld. Werken bij NMBS. NMBS staat voor duurzame mobiliteit voor iedereen. Als meer mensen de trein nemen, is dat gunstig voor ons leefmilieu. Daarom doet NMBS er alles aan om meer klanten aan te trekken.
Werken bij de NMBS.
View Forum Posts. Werken bij de NMBS. Heeft hier iemand ervaring met het werken bij de NMBS? Ik heb namelijk gesolliciteerd voor de functie van treinbegeleider, en overweeg om dit misschien ook te doen voor de functie van treinbestuurder. Kunnen jullie me meer informatie eventueel eigen ervaring geven over deze betrekkingen?
De Spoorwegen werven aan.
Jobdays Een echte speeltuin van techniek. 9 jaar geleden ben ik bij NMBS beginnen werken in de tractiewerkplaats van Antwerpen-Noord. Mijn tweelingbroer en ik kregen de microbe te pakken door onze papa, die hier ook nog gewerkt heeft. Ik ben gestart als elektrotechnieker, maar ik had ook in.
Nmbs-vacatures maart 2018 Indeed.com.
Lees meer over werken bij Nmbs. Productiemedewerker bij NMBS voor de behoeften van Mechelen. NMBS 20 reviews Mechelen. De Centrale Werkplaats van de NMBS vind je naast het station van Mechelen. Verder verzorgt CW Mechelen het voorraadbeheer, de stockage en de distributie van.
Werken bij NMBS Glassdoor.be.
Ik heb gesolliciteerd bij NMBS Brussel. Ik dacht dat ik solliciteerde in een klantenfunctie maar achteraf in de opleiding komt het erop neer dat je als hoofd opleiding rangeerder doet want blijkbaar hebben ze rangeerders tekort en pas daarna vervolgopleiding assistent klanten.
N-VA: Personeel" NMBS moet langer werken" binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
N-VA: Personeel" NMBS moet langer werken." N-VA wil 36-urenweek bij spoorwegen aanpakken. 23-02-16, 06.48u ANN DE BOECK. 1 Photo News. Het gunstige statuut van het spoorpersoneel moet volledig herzien worden. Dat zegt meerderheidspartij N-VA. Een aanval op het sociaal overleg, reageren de spoorbonden.

Contacteer ons