Meer resultaten voor nmbs werken

 
 
nmbs werken
 
NMBS Werfinfo.
Zo zie je makkelijk of er werken zijn die een impact hebben op jouw traject. Er is ook een pagina beschikbaar waarop je alle geplande werken op het spoorwegnet terugvindt. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
Werken bij NMBS.
Werken bij NMBS. NMBS staat voor duurzame mobiliteit voor iedereen. Als meer mensen de trein nemen, is dat gunstig voor ons leefmilieu. Daarom doet NMBS er alles aan om meer klanten aan te trekken. De sterke groei in het binnenlandse reizigersverkeer zal nog een hele tijd aanhouden.
NMBS: Alles" verloopt vlot ondanks werken Noord-Zuidverbinding Brussel" Binnenland Nieuws HLN.
rv Tijdens het verlengde weekend van 1 mei blijft de Noord-Zuidverbinding gesloten. De alternatieve dienstregeling op het spoor, als gevolg van de werken op de Brusselse Noord-Zuidverbinding, levert tot nog toe geen problemen op voor het spoorverkeer of voor de reizigers. Alles" verloopt vlot, zo klinkt het bij de NMBS.
De Spoorwegen werven aan.
Jobdays Een echte speeltuin van techniek. 9 jaar geleden ben ik bij NMBS beginnen werken in de tractiewerkplaats van Antwerpen-Noord. Mijn tweelingbroer en ik kregen de microbe te pakken door onze papa, die hier ook nog gewerkt heeft. Ik ben gestart als elektrotechnieker, maar ik had ook in.
Werken bij NMBS Glassdoor.be.
Glassdoor geeft u een kijkje achter de schermen bij NMBS als werkplek, inclusief info over salaris, reviews, foto's' van kantoor en meer. Dit is het bedrijfsprofiel van NMBS. Alle content is anoniem geplaatst door werknemers bij NMBS. Info over ons en juridische kennisgeving.
Belangrijke spoorwerken voor de veiligheid en stiptheid op de spoorlijn tussen Kortrijk en Komen Infrabel: Infrastructuurbeheerder van het Belgische spoornet.
Sommige werkzaamheden zijn zonder hinder voor het treinverkeer en voor die werken waar er wel een impact is voor de regelmaat van de treinen, voorziet NMBS alternatieven voor de reizigers. 2017 is het jaar waarin infrastructuurbeheerder Infrabel de spoorlijn Kortrijk Poperinge lijn 69 tussen Kortrijk en Komen verder moderniseert.
Treinverkeer tussen Gent en Brugge dit weekend onderbroken wegens werken Binnenland Nieuws HLN.
Die werken kaderen in de aanleg van het derde en vierde spoor tussen Gent en Brugge, aldus de spoorinfrastructuurbeheerder. Daarnaast worden er ook onderhoudswerken uitgevoerd en wordt onder andere de bovenleiding tussen Aalter en Bellem vernieuwd. Het verkeer op lijn 50A zal onderbroken zijn na de laatste trein op vrijdag tot en met zondagnacht. Spoorwegmaatschappij NMBS voorziet dit weekend een aangepaste dienstregeling.

Contacteer ons