Resultaten voor nmbs werken

 
 
nmbs werken
 
NMBS Werfinfo.
Zo zie je makkelijk of er werken zijn die een impact hebben op jouw traject. Er is ook een pagina beschikbaar waarop je alle geplande werken op het spoorwegnet terugvindt. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
Belangrijke spoorwerken voor de veiligheid en stiptheid op de spoorlijn tussen Kortrijk en Komen Infrabel: Infrastructuurbeheerder van het Belgische spoornet.
Treinen rijden tijdens de werken dan wel over 1 spoor in plaats van 2. Om veiligheidsredenen geldt er dan voor de treinbestuurders een plaatselijke snelheidsbeperking van 40 km/u. NMBS biedt de treinreizigers een aangepast aanbod van treinen, stop en snelbussen.
Werken bij NMBS.
Werken bij NMBS. NMBS staat voor duurzame mobiliteit voor iedereen. Als meer mensen de trein nemen, is dat gunstig voor ons leefmilieu. Daarom doet NMBS er alles aan om meer klanten aan te trekken. De sterke groei in het binnenlandse reizigersverkeer zal nog een hele tijd aanhouden.
De Spoorwegen werven aan.
De mensen achter de spoorwegen Jobtrein doorkruiste het land. Op 21 april reed de jobtrein voor het tweede jaar op rij door Vlaanderen en Brussel. Om haar 1600 vacatures in 2018 in te vullen, besliste NMBS om naar de sollicitanten toe te rijden.
Werken bij NMBS Glassdoor.be. Glassdoor Logo.
Glassdoor geeft u een kijkje achter de schermen bij NMBS als werkplek, inclusief info over salaris, reviews, foto's' van kantoor en meer. Dit is het bedrijfsprofiel van NMBS. Alle content is anoniem geplaatst door werknemers bij NMBS. Info over ons en juridische kennisgeving.
NMBS-medewerkers werken soms 26 dagen aan een stuk Het Belang van Limburg.
In Schaarbeek moesten mensen tot 15 uur per dag werken na een ongeval met een trein van Lineas een goederentransporteur, red. De voorziene 9 uur én de maximale dagprestatie van 11 uur werden overschreden, aldus Piens, die wees op onderzoeken die vermoeidheid in verband brengen met veiligheidsrisicos.

Contacteer ons