Resultaten voor nmbs werken

 
 
nmbs werken
 
NMBS Werfinfo.
Zo zie je makkelijk of er werken zijn die een impact hebben op jouw traject. Er is ook een pagina beschikbaar waarop je alle geplande werken op het spoorwegnet terugvindt. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
Werken bij NMBS.
Werken bij NMBS. NMBS staat voor duurzame mobiliteit voor iedereen. Als meer mensen de trein nemen, is dat gunstig voor ons leefmilieu. Daarom doet NMBS er alles aan om meer klanten aan te trekken. De sterke groei in het binnenlandse reizigersverkeer zal nog een hele tijd aanhouden.
Treinverkeer tussen Gent en Brugge dit weekend onderbroken wegens werken Binnenland Nieuws HLN.
Die werken kaderen in de aanleg van het derde en vierde spoor tussen Gent en Brugge, aldus de spoorinfrastructuurbeheerder. Daarnaast worden er ook onderhoudswerken uitgevoerd en wordt onder andere de bovenleiding tussen Aalter en Bellem vernieuwd. Het verkeer op lijn 50A zal onderbroken zijn na de laatste trein op vrijdag tot en met zondagnacht. Spoorwegmaatschappij NMBS voorziet dit weekend een aangepaste dienstregeling.
De Spoorwegen werven aan.
De mensen achter de spoorwegen Jobtrein. Neem op zaterdag 21 april de jobtrein in jouw regio en maak kennis met de jobs van NMBS.Schrijf je hier in. Jobdays Een echte speeltuin van techniek. 9 jaar geleden ben ik bij NMBS beginnen werken in de tractiewerkplaats van Antwerpen-Noord.
NMBS-medewerkers werken soms 26 dagen aan een stuk Gazet van Antwerpen.
In Schaarbeek moesten mensen tot 15 uur per dag werken na een ongeval met een trein van Lineas een goederentransporteur, red. De voorziene 9 uur én de maximale dagprestatie van 11 uur werden overschreden, aldus Piens, die wees op onderzoeken die vermoeidheid in verband brengen met veiligheidsrisicos.
Belangrijke spoorwerken voor de veiligheid en stiptheid op de spoorlijn tussen Kortrijk en Komen Infrabel: Infrastructuurbeheerder van het Belgische spoornet.
Sommige werkzaamheden zijn zonder hinder voor het treinverkeer en voor die werken waar er wel een impact is voor de regelmaat van de treinen, voorziet NMBS alternatieven voor de reizigers. 2017 is het jaar waarin infrastructuurbeheerder Infrabel de spoorlijn Kortrijk Poperinge lijn 69 tussen Kortrijk en Komen verder moderniseert.
Werken bij NMBS Glassdoor.be.
Glassdoor geeft u een kijkje achter de schermen bij NMBS als werkplek, inclusief info over salaris, reviews, foto's' van kantoor en meer. Dit is het bedrijfsprofiel van NMBS. Alle content is anoniem geplaatst door werknemers bij NMBS. Info over ons en juridische kennisgeving.

Contacteer ons