Meer resultaten voor nmbs vacatures

 
 
nmbs vacatures
 
NMBS komt met alternatieve dienstregeling voor 48 urenstakin. De Standaard.
Het is de eerste keer dat de minimale dienstverlening in werking treedt. De NMBS gaat op basis van de beschikbare medewerkers een aangepaste dienstregeling uitwerken voor de de periode van donderdag 28 juni om 22 uur tot en met zaterdag 30 juni.
NMBS Internationaal Thalys, Eurostar, TGV, ICE en internationale treinen.
Houders van een NMBS 50%-kaart voor Grote Gezinnen, Verhoogde Tegemoetkoming of militairen krijgen 50% op het standaardtarief op het NMBS-net. 100% korting België NMBS. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, of van een NMBS vrijkaart met legitimatiebewijs slechtzienden, parlementsleden, politieagenten in uniform enz.
Treinbestuurders zijn gegeerd goed VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Arti
do 11 jan 2018 1622.: 400 vacatures voor treinbestuurder had de NMBS vorig jaar. En" het is ons gelukt, we hebben ze gevonden, zegt woordvoerder Dimitri Temmerman. De laatste jaren zijn er honderden machinisten die met pensioen gaan en die moeten vervangen worden.
NMBS vacatures 33 actuele jobs bij NMBS Jooble.
Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij je passen van meer dan 10050 vacaturesites. U kunt deze alert op elk moment annuleren. Dat is gratis! 1-20 van 33 resultaten. En tant quOperations Buyer, vous effectuez des commandes à valeur limitée qui ne sont pas achetées par le biais de contrats-cadres. Vous êtes responsable de létablissement de la demande de prix et de la gestion de toutes les offres reçues jusquà la création du PO. 7 dagen geleden. omgeving die training, flexibel werken en een maatschappelijke betrokkenheid biedt. Een aantrekkelijk salaris, een interessant vakantieregime en extra legale voordelen groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, treinkaartje van de 1ste klasse van de NMBS.,
De Spoorwegen werven aan.
Vind je droomjob bij de spoorwegen. Ontdek de openstaande vacatures 178. Of op basis van. Zoeken op Bedrijf. NMBS is het belangrijkste vervoersbedrijf van het land. Van Antwerpen tot Aarlen, van Oostende tot Eupen: de trein overal in België. Toon alle jobs 83.
Ancienne Belgique Officiële site.
Gepubliceerd op 26.03.19 Zwangere Guy in da Maddafakin livestream. Volg het uitverkochte concert van Zwangere Guy op 29 maart om 905pm! Humans of AB. Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein! Plan je route.
Parfumerie Douglas Parfum cosmetica online kopen bij Douglas.nl.
25% korting op alle skincare van Lancôme, Lancaster en Shiseido en 25% korting op alle geuren van Hugo Boss, Giorgio Armani en Paco Rabanne is geldig van 1 april t/m 30 april 2019 en wordt berekend vanaf de Douglas van-prijs.
NMBS-Groep werft 1.500 nieuwe krachten aan Jobat.be.
Met de bijstand van enkele professionals ontpopte de NMBS zich al snel tot één van de pioniers inzake innovatieve wervingscampagnes. Woordvoerster Leen Uyterhoeven: We waren één van de eersten die sociale media in onze aanwerving hebben aangewend. We mikken nogal op LinkedIn, waar we geregeld onze vacatures posten.
NMBS jobs.
Dit e-mail adres is nog niet gekoppeld aan een account. Registreer je nu. That's' not a valid email address. Please try again. Volgende Inloggen Registreer je nu. Volg ons op. Te kennen leerstof. Vind je job. Wie zijn we? Copyright De spoorwegen 2018 Disclaimer Privacy Cookie Policy.

Contacteer ons