Op zoek naar nmbs vacatures?

 
 
nmbs vacatures
 
NMBS komt met alternatieve dienstregeling voor 48 urenstakin. De Standaard.
Het is de eerste keer dat de minimale dienstverlening in werking treedt. De NMBS gaat op basis van de beschikbare medewerkers een aangepaste dienstregeling uitwerken voor de de periode van donderdag 28 juni om 22 uur tot en met zaterdag 30 juni.
NMBS vacatures 33 actuele jobs bij NMBS Jooble.
Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij je passen van meer dan 10050 vacaturesites. U kunt deze alert op elk moment annuleren. Dat is gratis! 1-20 van 33 resultaten. En tant quOperations Buyer, vous effectuez des commandes à valeur limitée qui ne sont pas achetées par le biais de contrats-cadres. Vous êtes responsable de létablissement de la demande de prix et de la gestion de toutes les offres reçues jusquà la création du PO. 7 dagen geleden. omgeving die training, flexibel werken en een maatschappelijke betrokkenheid biedt. Een aantrekkelijk salaris, een interessant vakantieregime en extra legale voordelen groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, treinkaartje van de 1ste klasse van de NMBS.,
De Spoorwegen werven aan.
Vind je droomjob bij de spoorwegen. Ontdek de openstaande vacatures 178. Of op basis van. Zoeken op Bedrijf. NMBS is het belangrijkste vervoersbedrijf van het land. Van Antwerpen tot Aarlen, van Oostende tot Eupen: de trein overal in België. Toon alle jobs 83.
Werking van de Vlaamse overheid.
De federale overheid beschikte over een termijn tot 18 april 2016 om deze richtlijnen om te zetten in Belgische regelgeving. De uiterste omzettingsdatum is echter niet gehaald en het is momenteel nog wachten op de inwerkingtreding van de nieuwe regelgeving.
Parfumerie Douglas Parfum cosmetica online kopen bij Douglas.nl.
25% korting op alle skincare van Lancôme, Lancaster en Shiseido en 25% korting op alle geuren van Hugo Boss, Giorgio Armani en Paco Rabanne is geldig van 1 april t/m 30 april 2019 en wordt berekend vanaf de Douglas van-prijs.
NMBStv YouTube.
2 months ago. NMBS nodigde haar meest actieve en creatieve social media volgers uit in het prachtige kader van spoorwegmuseum Train World. De deelnemers kregen een aantal presentaties, konden in dialoog gaan m. NMBS Biljetautomaat: Hoe koop je een standaardbiljet?
NMBS jobs.
Dit e-mail adres is nog niet gekoppeld aan een account. Registreer je nu. That's' not a valid email address. Please try again. Volgende Inloggen Registreer je nu. Volg ons op. Te kennen leerstof. Vind je job. Wie zijn we? Copyright De spoorwegen 2018 Disclaimer Privacy Cookie Policy.
Alstom uit Charleroi haalt groot contract binnen OnlyEngineerJobs.be.
Dat hebben Jo Cornu, CEO van de NMBS en minister van Mobiliteit Jacqueline Galant eind december 2015 aangekondigd. Volgens het kadercontract, dat afgesloten werd met het consortium, zal Alstom/Bombardier 1.362 rijtuigen leveren aan de NMBS, voor een bedrag van 33, miljard euro.
NMBS-Groep werft 1.500 nieuwe krachten aan Jobat.be.
Met de bijstand van enkele professionals ontpopte de NMBS zich al snel tot één van de pioniers inzake innovatieve wervingscampagnes. Woordvoerster Leen Uyterhoeven: We waren één van de eersten die sociale media in onze aanwerving hebben aangewend. We mikken nogal op LinkedIn, waar we geregeld onze vacatures posten.

Contacteer ons