Resultaten voor nmbs kinderen gratis

 
 
nmbs kinderen gratis
 
NMBS Gratis of met korting op de trein.
Free 4 Kids. Per betalende reiziger 12 jaar mogen 4 kinderen gratis mee. In de 4 laatste maanden van je zwangerschap reis je in 1ste klas zonder meerkost. Ben je journalist en heb je een kaart van NMBS met code 050?
trein en bus.
kinderen tussen 6 en jonger dan 12 jaar in het bezit van een reductiekaart rijden altijd gratis in 2e klas op het Belgisch net. De reductiekaart geldt als vervoerbewijs. Steeds moet men de leeftijd van het kind kunnen bewijzen. Kortingskaarten enkel NMBS.
NMBS Biljet Kind.
Kinderen tot 12 jaar reizen gratis in 1ste en 2de klas wanneer ze begeleid worden door een reiziger van 12 jaar of ouder maximaal 4 kinderen per begeleider. Als er geen begeleiding is, kun je het biljet kind kopen. Hiermee reizen kinderen met een korting van 50%. Een korting van 50% voor kinderen tot 12 jaar.: Wanneer ze alleen reizen. Wanneer er meer dan 4 kinderen per begeleider zijn, koop je een biljet kind vanaf het 5de kind. Naar alle bestemmingen in België. Wil je meer comfort? Voor dit ticket is een klasverhoging beschikbaar. Koop je Biljet kind online. Bij de aankoop en tijdens de reis moet je een identiteitskaart of ander officieel document kunnen tonen dat de leeftijd van het kind bewijst. Meer informatie over dit product vind je op de uitgebreide gebruiksvoorwaarden biljet kind pdf. Te koop online, aan de loketten, aan de automaten en in de trein. Niet online te koop. Snel: vermijd lange wachtrijen. Makkelijk: je biljetten in enkele clicks. Veilig: 100% veilig dankzij het trusted commerce label. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
NMBS Biljet Kind Luxemburg.
Voor alleen reizende kinderen tot 12 jaar of bij overschrijding van de 4 gratis kinderen. Biljet Kind Luxemburg: de perfecte oplossing voor kinderen tot 12 jaar. Voor kinderen jonger dan 12 jaar die alleen reizen of bij overschrijding van de 4 gratis kinderen per betalende reiziger. Heen en terugbiljet. Beschikbaar in 1ste en 2de klas. Naar een Luxemburgs station naar keuze. Meer informatie over dit product vind je op de uitgebreide gebruiksvoorwaarden Biljet Kind Luxemburg pdf. Enkel te koop in de stations in de grensstreek Gouvy, Vielsalm, Trois-Ponts, Arlon, Aubange, Halanzy, Virton en Messancy van waaruit zij van toepassing zijn. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
NMBS Biljet Grote Gezinnen.
Gratis voor kinderen jonger dan 12. 50% korting voor volwassenen en kinderen ouder dan 12. Op het hele Belgische net en zonder uurbeperking. Wil je meer comfort? ook in 1ste klas geniet je van een korting van 50% korting niet van toepassing bij de aankoop van een klasverhoging. Koop je biljet grote gezinnen online. Meer informatie over dit product vind je op de uitgebreide gebruiksvoorwaarden Grote Gezinnen pdf. Te koop online, via sms, automaat en aan het loket. Zorg ervoor dat je jouw kortingskaart kunt tonen op de trein. Niet online te koop. Snel: vermijd lange wachtrijen. Makkelijk: je biljetten in enkele clicks. Veilig: 100% veilig dankzij het trusted commerce label. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
NMBS Promo code 55 Korting Februari 2018 voor België.
Boek dan vandaag nog voor slechts 40 met Thalys en NMBS. Reageer op deze korting. Andere interessante kortingen. 10 korting in februari op je eerste Groupon-deal met deze kortingscode. Gratis eerste rit t.w.v. 5 bij Uber in februari. Korting van 27 met deze kortingscode van Avis.

Contacteer ons