Meer resultaten voor nmbs kinderen gratis

 
 
nmbs kinderen gratis
 
Individuele voordelen NMBS.
Per betalende reiziger 12 jaar mogen 4 kinderen gratis mee. In de 4 laatste maanden van je zwangerschap reis je in 1ste klas zonder meerkost. Gezinnen met 3 of meer kinderen reizen aan voordeeltarief met de trein. Militairen reizen met een korting van 50% bij NMBS.
NMBS Kinderen.
Gratis en zonder biljet in 2de klas indien in het bezit van een Kortingskaart Grote Gezinnen. Biljet Kind tegen 50% korting in alle andere gevallen. Raadpleeg de uitgebreide gebruiksvoorwaarden Tarief voor kinderen jonger dan 12 jaar pdf. Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
NMBS Biljet Kind.
Kinderen tot 12 jaar reizen gratis in 1ste en 2de klas wanneer ze begeleid worden door een reiziger van 12 jaar of ouder maximaal 4 kinderen per begeleider. Als er geen begeleiding is, kun je het biljet kind kopen. Hiermee reizen kinderen met een korting van 50%. Een korting van 50% voor kinderen tot 12 jaar.: Wanneer ze alleen reizen. Wanneer er meer dan 4 kinderen per begeleider zijn, koop je een biljet kind vanaf het 5de kind. Naar alle bestemmingen in België. Wil je meer comfort? Voor dit ticket is een klasverhoging beschikbaar. Koop je Biljet kind online. Bij de aankoop en tijdens de reis moet je een identiteitskaart of ander officieel document kunnen tonen dat de leeftijd van het kind bewijst. Meer informatie over dit product vind je op de uitgebreide gebruiksvoorwaarden biljet kind pdf. Te koop online, aan de loketten, aan de automaten en in de trein. Niet online te koop. Snel: vermijd lange wachtrijen. Makkelijk: je biljetten in enkele clicks. Veilig: 100% veilig dankzij het trusted commerce label. Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
NMBS Biljet Kind Luxemburg.
Voor kinderen jonger dan 12 jaar die alleen reizen of bij overschrijding van de 4 gratis kinderen per betalende reiziger. Heen en terugbiljet. Beschikbaar in 1ste en 2de klas. Naar een Luxemburgs station naar keuze. Meer informatie over dit product vind je op de uitgebreide gebruiksvoorwaarden Biljet Kind Luxemburg pdf. Enkel te koop in de stations in de grensstreek Gouvy, Vielsalm, Trois-Ponts, Arlon, Aubange, Halanzy, Virton en Messancy van waaruit zij van toepassing zijn. Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
Kids NMBS.
Zin om samen met de kinderen op ontdekking te gaan in het park van Furfooz? Trek eropuit met de tips van onze mama-blogster Odeline. Een kids friendly uitstapje in Brussel. Je wilt een dagje doorbrengen in Brussel met je kids? Ontdek de favoriete adressen van onze mama-blogster Odeline. Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.

Contacteer ons