Resultaten voor nmbs kinderen gratis

 
 
nmbs kinderen gratis
 
NMBS Gratis of met korting op de trein.
Per betalende reiziger 12 jaar mogen 4 kinderen gratis mee. In de 4 laatste maanden van je zwangerschap reis je in 1ste klas zonder meerkost. Ben je journalist en heb je een kaart van NMBS met code 050? Dan reis je gratis in 2de klas.
NMBS Kinderen.
Gratis en zonder biljet in 2de klas indien in het bezit van een Kortingskaart Grote Gezinnen. Biljet Kind tegen 50% korting in alle andere gevallen. Raadpleeg de uitgebreide gebruiksvoorwaarden Tarief voor kinderen jonger dan 12 jaar pdf. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
trein en bus.
kinderen tussen 6 en jonger dan 12 jaar in het bezit van een reductiekaart rijden altijd gratis in 2e klas op het Belgisch net. De reductiekaart geldt als vervoerbewijs. Steeds moet men de leeftijd van het kind kunnen bewijzen. Kortingskaarten enkel NMBS.
NMBS Biljet Kind.
Biljet kind: de perfecte oplossing wanneer kinderen alleen reizen. Kinderen tot 12 jaar reizen gratis in 1ste en 2de klas wanneer ze begeleid worden door een reiziger van 12 jaar of ouder maximaal 4 kinderen per begeleider. Als er geen begeleiding is, kun je het biljet kind kopen. Hiermee reizen kinderen met een korting van 50%. Een korting van 50% voor kinderen tot 12 jaar.: Wanneer ze alleen reizen. Wanneer er meer dan 4 kinderen per begeleider zijn, koop je een biljet kind vanaf het 5de kind. Naar alle bestemmingen in België. Wil je meer comfort? Voor dit ticket is een klasverhoging beschikbaar. Koop je Biljet kind online. Bij de aankoop en tijdens de reis moet je een identiteitskaart of ander officieel document kunnen tonen dat de leeftijd van het kind bewijst. Meer informatie over dit product vind je op de uitgebreide gebruiksvoorwaarden biljet kind pdf. Te koop online, aan de loketten, aan de automaten en in de trein. Niet online te koop. Snel: vermijd lange wachtrijen. Makkelijk: je biljetten in enkele clicks. Veilig: 100% veilig dankzij het trusted commerce label. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
Grote Gezinnen NMBS.
Elk gezin dat in België verblijft met minstens 3 kinderen tot 25 jaar kan een kortingskaart aanvragen.: Volwassenen en kinderen ouder dan 12 krijgen 50% korting voor een standaardbiljet 1ste en 2de klas korting niet van toepassing bij de aankoop van een klasverhoging. Kinderen jonger dan 12 reizen gratis.
NMBS Biljet Grote Gezinnen.
Gratis voor kinderen jonger dan 12. 50% korting voor volwassenen en kinderen ouder dan 12. Op het hele Belgische net en zonder uurbeperking. Wil je meer comfort? ook in 1ste klas geniet je van een korting van 50% korting niet van toepassing bij de aankoop van een klasverhoging. Koop je biljet grote gezinnen online. Meer informatie over dit product vind je op de uitgebreide gebruiksvoorwaarden Grote Gezinnen pdf. Te koop online, via sms, automaat en aan het loket. Zorg ervoor dat je jouw kortingskaart kunt tonen op de trein. Niet online te koop. Snel: vermijd lange wachtrijen. Makkelijk: je biljetten in enkele clicks. Veilig: 100% veilig dankzij het trusted commerce label. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
Onze tips voor uw treinreis met kinderen.
Met de ICE trein naar Duitsland. Kinderen begeleid door een ouder of grootouder reizen tot en met 14 jaar gratis naar Duitsland. Dat geldt voor alle treinen van Deutsche Bahn, inclusief naar Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken of Tsjechië. Deze artikels vindt u vast ook leuk. 7 tips voor goedkope treinreizen. Twee dagen in Disneyland Paris. 10 redenen om de trein te nemen. Over NMBS Internationaal.

Contacteer ons