Resultaten voor nmbs kinderen gratis

 
 
nmbs kinderen gratis
 
NMBS Biljetten.
Nog geen MOBIB-kaart? Submenu tonen Submenu verbergen Gratis of met korting op de trein. Statuut van nationale erkenning. Blind of slechtziend. Voorrang op een zitplaats. Submenu tonen Submenu verbergen Met de trein net over de grens? De meest flexibele formule. Go Pass 1. 620, per enkele reis voor jongeren tot 26 jaar. In het weekend reis je aan de helft van de prijs. Van vrijdagavond tot en met zondag. Vanaf 65 jaar reis je door heel België aan een voordelig tarief. Met een grote groep weg? We stellen samen met jou een groepsreis op maat op. Diabolotoeslag Brussels Airport. Met de trein naar Brussels Airport Zaventem? Vergeet de Diabolotoeslag niet. Vlot naar Charleroi Airport Meer info. Combineer je NMBS-biljet met een biljet voor een stadsgebied van TEC of MIVB. Biljet kind: de perfecte oplossing wanneer kinderen alleen reizen. Biljet Grote Gezinnen. Heb je minstens 3 kinderen? Dan reist heel je gezin extra voordelig met de trein. Je wilt je huisdier graag meenemen op reis. Het is welkom in de trein. Fietsbiljet enkele reis. Het fietsbiljet van NMBS: de ideale combinatie van trein en fiets.
NMBS Gratis of met korting op de trein.
Free 4 Kids. Per betalende reiziger 12 jaar mogen 4 kinderen gratis mee. In de 4 laatste maanden van je zwangerschap reis je in 1ste klas zonder meerkost. Ben je journalist en heb je een kaart van NMBS met code 050?
NMBS Kinderen.
Gratis en zonder biljet in 2de klas indien in het bezit van een Kortingskaart Grote Gezinnen. Biljet Kind tegen 50% korting in alle andere gevallen. Raadpleeg de uitgebreide gebruiksvoorwaarden Tarief voor kinderen jonger dan 12 jaar pdf. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
trein en bus.
kinderen tussen 6 en jonger dan 12 jaar in het bezit van een reductiekaart rijden altijd gratis in 2e klas op het Belgisch net. De reductiekaart geldt als vervoerbewijs. Steeds moet men de leeftijd van het kind kunnen bewijzen. Kortingskaarten enkel NMBS.
NMBS Kosteloze begeleider.
Op vertoon van je kaart reist je begeleider gratis mee. Jouw betalend vervoersbewijs telt ook voor je begeleider. Je begeleider reist in dezelfde klas en op hetzelfde traject als jou. Meer informatie over dit product vind je op de uitgebreide gebruiksvoorwaarden Kaart kosteloze begeleider pdf. Nog geen kaart? Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
Kids NMBS.
Zin om samen met de kinderen op ontdekking te gaan in het park van Furfooz? Trek eropuit met de tips van onze mama-blogster Odeline. Een kids friendly uitstapje in Brussel. Je wilt een dagje doorbrengen in Brussel met je kids? Ontdek de favoriete adressen van onze mama-blogster Odeline. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
Trein Belgium.be.
Home Mobiliteit Openbaar vervoer Trein. Op de site van de NMBS vindt u alle informatie over het treinverkeer in België. U vindt er onder andere informatie over de uurregelingen van binnenlandse en buitenlandse verbindingen. U kunt ook online een treinticket kopen op de NMBS-site.
Welk ticket?
Sommige mensen reizen gratis of goedkoper met de NMBS! Onder andere volgende groepen reizen gratis of goedkoper met de trein.: Elk Belgisch gezin met 3 of meer kinderen tot 25 jaar kan een kortingskaart Grote Gezinnen aanvragen. Daarmee reist ieder gezinslid aan 50% 2de of 1ste klas en kinderen jonger dan 12 reizen gratis.

Contacteer ons