Op zoek naar nmbs kinderen gratis?

 
 
nmbs kinderen gratis
 
Jongste reizigers extra in de watten gelegd: gratis spelletjes voor op de trein! Van a naar beter.
Verleng je abonnement met de MOBIB-kaart. Heb je een MOBIB-kaart en wil je je abonnement van de NMBS, MIVB, TEC en/of De Lijn verlengen? Eenvoudiger kan het niet! Je vindt steeds meer diensten in onze stations. Onze stations zijn goed gelegen. En ze bieden je ook vele diensten die je goed van pas komen. Zo stap je altijd graag een station binnen en vind je wat je nodig hebt. Hoe doen we dit? Jongste reizigers extra in de watten gelegd: gratis spelletjes voor op de trein! Ontdek onze flexibele kantoorruimten. Een pakje sturen en ontvangen in een station. Jongste reizigers extra in de watten gelegd: gratis spelletjes voor op de trein! We willen het reizen met de trein voor gezinnen met kinderen nog leuker maken.
Goedkope treinkaartjes NMBS.
Vanaf Roosendaal of Maastricht kun je verder reizen op een goedkoop treinkaartje van de Nederlandse Spoorwegen, zodat je goedkoop met de Trein Amsterdam kunt. Voor ouderen heeft B-Rail het NMBS Seniorenbiljet verzonnen. Dat kost 620, euro per kaartje, wat ons betreft ook met recht een zeer goedkoop treinkaartje. De treinreis moet na 900: uur plaats vinden. In juli en augustus is dit treinkaartje niet geldig. Wist je dat kinderen in België gratis met de trein reizen?
Kortingskaarten.
van 0 tot en met 11 jaar. Gratis vervoer op vertoon van de kortingskaart, zonder beperking op het gebied van het tijdstip van reizen en zonder begeleiding. vanaf 12 jaar. 50% korting op een biljet. De korting van 50% wordt berekend op het gedeelte van de prijs van een biljet volle" prijs" boven 0.97 2e klasse of 1.54 1e klasse., men betaalt echter nooit minder dan 1.90. info: 02/528 28 28 NMBS of 02/525 40 00 ombudsman. De Gezinsbond reikt jaarlijks ongeveer 250.000 kortingskaarten uit aan gezinnen met drie of meer kinderen, die lid zijn, waarmee ze van.
De Lijn: nieuwe tarieven vanaf 1 februari.
DK'Bus' Dagelijkse verbinding tussen De Panne/Adinkerke en Dunkerque. Hallo, ik probeer de uurregeling te vinden van lij. NMBS 9 december 2018 nieuwe dienstregeling 2019 update 10/11. De laatste S-trein Brussel-Nijvel is geschrapt. NMBS 9 december 2018 nieuwe dienstregeling 2019 update 10/11.
NMBS kinderen jonger dan 12 jaar SIEN online.
Individuele voordelen en korting Reis goedkoper met de trein.
naar NMBS International. Je favoriete bestemmingen in Europa. andere bestemmingen in Europa. andere treinen in Europa. boek treintickets en betaal via factuur. geniet van onze huidige promoties. Reizen net over de grens. Maubeuge / Aulnoye-Aymeries. reisinspiratie: 15 bestemmingen in Europa. gratis activiteiten in Londen. de beste shop en eetadresjes in Amsterdam. tips om met kinderen op reis te gaan.
NMBS CM.
kinderen met een blijvende invaliditeit van 80 procent 6 punten in pijler 1. De kaart kosteloze begeleider is zowel geldig bij De Lijn als bij de NMBS. Je kunt de kaart aanvragen in een station of rechtstreeks bij NMBS 10-14 B-MS.1322, Hallepoortlaan 40, 1060 Brussel. Het formulier kun je ook downloaden op www.nmbs.be. Voldoe je aan de voorwaarden, dan ontvang je een uitnodiging om je kaart af te halen in het station van je keuze. Je betaalt 5 euro administratiekosten. Neem ook je identiteitskaart mee om je pasfoto te laten inlezen. Nationale verminderingskaart voor het openbaar vervoer. Blinden en slechtzienden met een zichtbeperking van minstens 90 procent reizen gratis in tweede klas.
Scholen Serpentarium.
Er dient per klas één begeleider mee te gaan, maar daar voorzien wij gratis toegang voor. Leerkrachten per 15 leerlingen 1 leerkracht gratis. Sla je slag en kom met de trein naar het Serpentarium! Met een B-dagtrip van de NMBS is je toegangsticket niet alleen goedkoper, je betaalt ook minder voor je treinreis.
Reductiekaarten.
Dit tarief is niet van toepas sing op de zater, zon en wettelijke feestdagen tussen 15 mei en 15 september en tijdens de verlengde weekends van Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. gratis vervoer afhankelijk van de datum waarop de overeenkomst tussen een gemeente en De Lijn ingaat, krijgt een 65-plusser een 65kaart. De korting van 50% en 75% wordt berekend op het gedeelte van de prijs van een biljet" volle prijs" boven 065, euro 2de klas of 1 euro 1ste klas. Men betaalt echter nooit minder dan 115, euro in 2de klas. Sommige steden en gemeenten hebben nog voordeliger formules overeengekomen met De Lijn, informeer bij uw gemeente of stadsbestuur. Kortingskaart groot" gezin." De kortingskaart groot" gezin" geeft recht op kortingen bij de NMBS, De Lijn en de MIVB. Ouders met drie of meer kinderen hebben levenslang recht op deze kaart.

Contacteer ons