Resultaten voor nmbs fiets

 
 
nmbs fiets
 
NMBS Fiets op de trein.
Liever een fiets huren? Bekijk onze B-Dagtrips Trein Huurfiets of fietsverhuur aan het station. Meer informatie over dit product vind je op de productpagina's.' Te koop online, aan de loketten en in de trein. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
Met je fiets op de trein De Velotariër.
Fiets indien haalbaar naar een station zo dicht mogelijk bij het vertrekstation voor mij is dat Centraal en dus niet Berchem. Het vergroot de kans dat je fiets nog in de afgesloten ruimte kan. Uiteraard moet de NMBS gewoon meer ruimte voor de fiets voorzien.
NMBS Fietsbiljet enkele reis.
Volledige dag reizen met je fiets? Snel: vermijd lange wachtrijen. Makkelijk: je biljetten in enkele clicks. Veilig: 100% veilig dankzij het trusted commerce label. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.:
Trein fiets NMBS.
Fietsbiljet enkele reis. Het fietsbiljet van NMBS: de ideale combinatie van trein en fiets. Zin om België per fiets te doorkruisen? Ontdek alle mooie plekjes met je fiets, een hele dag lang. Blue-bike: er wacht een fiets op jou in 53 stations.
Fiets op de trein NMBS.
Heeft iemand van jullie hier ooit al een boete voor gekregen? Persoonlijk vind ik dat een fiets onder de categorie bagage valt, en dus weiger ik hiervoor te betalen. De NMBS vraagt echter een toeslag van 5 euro per enkele rit en 8 euro voor een rit heen en weer op dezelfde dag.
NMBS Fietsdagkaart.
Welke voorzorgsmaatregel in acht nemen om je fiets mee te nemen? Enkele reis afleggen met je fiets? Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS.
NMBS Vrijkaart Fiets Roosendaal.
Welke voorzorgsmaatregelen in acht nemen om je fiets mee te nemen? Enkele reis afleggen met je fiets? Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS.
Fietsen meenemen op trein en bus.
Echt veel fietsdagvrijkaarten, door de NMBS nobel dagvrijkaart voor een begeleide fiets genoemd, worden er waarschijnlijk niet verkocht. Iedere keer dat ik zo een ticket bestel slaan de loketbediendes in de knoop en duurt het even vooraleer ze me het goede ticket aanleveren.
Combinatie van openbaar vervoer en fiets Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
De NMBS heeft ook speciale tarieven voor dagtrips waarbij het huren van een fiets is inbegrepen. Sommige steden hebben een eigen fietsdeelsysteem: overal in de stad zijn er dan fietsenstallingen fietsstations, waar u als abonnee een fiets kunt losmaken voor verplaatsingen in de stad.

Contacteer ons