Resultaten voor nmbs fiets

 
 
nmbs fiets
 
DISCUSSIE. Moet de NMBS fietsen op de trein toelaten, ook in. Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Er komen meer fietsenstallingen in de stations, tot 50.000, maar je fiets zomaar mee in een rijtuig nemen wordt verboden op de drukste momenten. Lees ook: NMBS bant fiets tijdens de spits. Voor de duidelijkheid: het gaat niet om vouwfietsen.
NMBS Levanto.
Hun fiets is ook beter beschermd. Op maandagochtend vinden we hier wel 15 tot 20 doorgeknipte sloten op de grond. In het weekend is het fietspunt gesloten en is er dus minder controle. In de week zorgt de aanwezigheid van Levanto voor een veiligere fietsenstalling. Een treinreiziger is niet altijd een gemakkelijke klant, maar die van Levanto gaan daar goed mee om. De samenwerking in Antwerpen is een echte voltreffer voor de NMBS!
PZ VLAS: Nieuwsdetail.
Zoek uw wijkinspecteur. Toelating inname openbaar domein / gemeentelijke parkeerkaart. Aanbod dienst Criminaliteitspreventie. Internetfraude Phishing en Vishing. Verkeerspreventie en educatie. Statistieken criminaliteit en verkeer. Een job bij de politie. Vacatures bij de politiezone VLAS. Maak een afspraak. Fietsdiefstal en bromfietsdiefstal.
Met de trein Opkamp.be.
Vouwfietsen mogen gratis mee in het rijtuig als handbagage. Meer info over je fiets meenemen op de trein vind je op de site van de NMBS. opkamp is een project van de ambrassade. op zoek naar info voor jouw jeugdlokaal?
Wat moet u weten om uw reis goed voor te bereiden?
Vul dan ons online formulier voor assistentieaanvraag in, of bel naar de info en assistentiecentrale van NMBS op 32 2 528 28 28 7 dagen per week, van 7u00 tot 21u30, ten laatste 48 uur voor de aanvang van uw reis.
NMBS Fiets op de trein.
Liever een fiets huren? Bekijk onze B-Dagtrips Trein Huurfiets of fietsverhuur aan het station. Meer informatie over dit product vind je op de productpagina's.' Te koop online, aan de loketten en in de trein. Wifi in stations. Welk biljet past bij mij? Plan mijn reis. Koop je biljet. Werken bij NMBS.
Fietspunt Stad Dendermonde.
Fietsherstelling volgens het thuiskomstprincipe: Uw fiets wordt voldoende hersteld zodat u ermee naar huis kunt. Voor grondige herstellingen gaat u vervolgens naar de fietsenmaker. Fietsverhuur: Fietsen met 7 versnellingen en een combinatieslot. U kunt deze huren voor verschillende periodes.: Bij verhuur voor periode van 1 jaar zijn 1 jaar pechverhelping en 2 gratis onderhoudsbeurten in een fietspunt van Mo-Clean naar keuze inbegrepen. Verhuur Blue-bikes: Als lid van Blue-bike kunt u deze leenfietsen van de NMBS lenen voor max.
Mobiliteit. PXL.
NMBS, De Lijn, prijzen, dienstregelingen, Het kan soms een echt doolhof zijn! Aan de hand van onderstaande links kan je al eens proberen om zelf een oplossing te zoeken. Lukt dit niet? Spring dan gerust even binnen en Studentenvoorzieningen helpen je met plezier verder! De fiets is de meest flexibele en efficiënte manier om je te verplaatsen als student.
Fietspunt Mechelen Stad Mechelen.
De hersteldienst is een service om gestrande fietsers voort te helpen; het gaat om herstellingen die noodzakelijk zijn om veilig en reglementair thuis te komen met de fiets. Het Fietsatelier staat ook in voor toezicht op en onderhoud van alle fietsenstallingen aan het station. Een abonnement voor de bewaakte fietsenstalling kan je verkrijgen aan de loketten van de NMBS.

Contacteer ons