Op zoek naar nmbs fiets?

 
 
nmbs fiets
 
NMBS Fiets op de trein.
Liever een fiets huren? Bekijk onze B-Dagtrips Trein Huurfiets of fietsverhuur aan het station. Meer informatie over dit product vind je op de productpagina's.' Te koop online, aan de loketten en in de trein. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
NMBS Fietsbiljet enkele reis.
Volledige dag reizen met je fiets? Snel: vermijd lange wachtrijen. Makkelijk: je biljetten in enkele clicks. Veilig: 100% veilig dankzij het trusted commerce label. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.:
Fiets op de trein NMBS.
Heeft iemand van jullie hier ooit al een boete voor gekregen? Persoonlijk vind ik dat een fiets onder de categorie bagage valt, en dus weiger ik hiervoor te betalen. De NMBS vraagt echter een toeslag van 5 euro per enkele rit en 8 euro voor een rit heen en weer op dezelfde dag.
NMBS Fietsdagkaart.
Welke voorzorgsmaatregel in acht nemen om je fiets mee te nemen? Enkele reis afleggen met je fiets? Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS.
NMBS Diensten in station en trein.
Huur een deelfiets aan het station Blue-bike: er wacht een fiets op jou in 53 stations. Huur een auto aan het station Beschikbaar in 30 stations, 24u/24. Er is een gepaste wagen voor elke type gebruik en verschillende abonnementsformules. In eerste of tweede klas reizen? Wat is het verschil tussen 1ste en 2de klas? Mag ik in 1ste klas gaan zitten met mijn biljet 2de klas? 0800/30 230 Veiligheid in het station en op de trein. Via het gratis noodnummer 0800/30 230 heb je altijd hulp bij de hand in de trein of in het station. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
Fietsen meenemen op trein en bus.
Echt veel fietsdagvrijkaarten, door de NMBS nobel dagvrijkaart voor een begeleide fiets genoemd, worden er waarschijnlijk niet verkocht. Iedere keer dat ik zo een ticket bestel slaan de loketbediendes in de knoop en duurt het even vooraleer ze me het goede ticket aanleveren.
Met de fiets op de trein Het Groot Belgisch Treinen Forum.
Wat als hij/zij mijn fiets vergeet en vertrek geeft? Meest sprekende voorbeeld dat men bij NMBS geen fan is van fietsers: de lijn Luik-Luxemburg. Zowel in België als in Luxemburg een zeer interessante lijn om je fiets mee te nemen.

Contacteer ons