Op zoek naar nmbs fiets?

 
 
nmbs fiets
 
Trein fiets NMBS.
Fietsbiljet enkele reis. Het fietsbiljet van NMBS: de ideale combinatie van trein en fiets. Zin om België per fiets te doorkruisen? Ontdek alle mooie plekjes met je fiets, een hele dag lang. Blue-bike: er wacht een fiets op jou in 53 stations.
NMBS Fiets op de trein.
Liever een fiets huren? Bekijk onze B-Dagtrips Trein Huurfiets of fietsverhuur aan het station. Meer informatie over dit product vind je op de productpagina's.' Te koop online, aan de loketten en in de trein. Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
Met je fiets op de trein De Velotariër.
Fiets indien haalbaar naar een station zo dicht mogelijk bij het vertrekstation voor mij is dat Centraal en dus niet Berchem. Het vergroot de kans dat je fiets nog in de afgesloten ruimte kan. Uiteraard moet de NMBS gewoon meer ruimte voor de fiets voorzien.
Fietsdagkaart NMBS.
Welke voorzorgsmaatregel in acht nemen om je fiets mee te nemen? Enkele reis afleggen met je fiets? Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS.
NMBS Huur een deelfiets aan het station.
Neem je liever je eigen fiets mee? Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS. Gegevens van de maatschappij. Privacybeleid en cookies.
Fietsen meenemen op trein en bus.
Het is vooral de NMBS die deze markt moet aanboren maar gezien de klantonvriendelijke regeling is het duidelijk dat het bedrijf er geen interesse in heeft. De Lijn zal het maar op enkele streeklijnen kunnen uitrollen maar ook daar heeft het voldoende potentieel omdat het de brug kan maken tussen snel hoofdtransport per streekbus en flexibel voor of natransport per fiets.
Combinatie van openbaar vervoer en fiets Vlaanderen.be.
De kaart bestaat uit twee stroken: één om aan uw fiets te hangen en één om te tonen als vervoerbewijs van uw fiets. Op de website van de NMBS staan de tarieven en reistips voor wie een fiets op de trein wil meenemen.

Contacteer ons