Resultaten voor nmbs fiets

 
 
nmbs fiets
 
Trein fiets NMBS.
Fietsbiljet enkele reis. Het fietsbiljet van NMBS: de ideale combinatie van trein en fiets. Zin om België per fiets te doorkruisen? Ontdek alle mooie plekjes met je fiets, een hele dag lang. Blue-bike: er wacht een fiets op jou in 53 stations.
Fietsdagkaart NMBS.
Welke voorzorgsmaatregel in acht nemen om je fiets mee te nemen? Enkele reis afleggen met je fiets? Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS.
Fiets op de trein NMBS.
Heeft iemand van jullie hier ooit al een boete voor gekregen? Persoonlijk vind ik dat een fiets onder de categorie bagage valt, en dus weiger ik hiervoor te betalen. De NMBS vraagt echter een toeslag van 5 euro per enkele rit en 8 euro voor een rit heen en weer op dezelfde dag.
NMBS Huur een deelfiets aan het station.
Neem je liever je eigen fiets mee? Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS. Gegevens van de maatschappij. Privacybeleid en cookies.
Met je fiets op de trein De Velotariër.
Fiets indien haalbaar naar een station zo dicht mogelijk bij het vertrekstation voor mij is dat Centraal en dus niet Berchem. Het vergroot de kans dat je fiets nog in de afgesloten ruimte kan. Uiteraard moet de NMBS gewoon meer ruimte voor de fiets voorzien.
Fietsen meenemen op trein en bus.
Echt veel fietsdagvrijkaarten, door de NMBS nobel dagvrijkaart voor een begeleide fiets genoemd, worden er waarschijnlijk niet verkocht. Iedere keer dat ik zo een ticket bestel slaan de loketbediendes in de knoop en duurt het even vooraleer ze me het goede ticket aanleveren.
Combinatie van openbaar vervoer en fiets Vlaanderen.be.
De kaart bestaat uit twee stroken: één om aan uw fiets te hangen en één om te tonen als vervoerbewijs van uw fiets. Op de website van de NMBS staan de tarieven en reistips voor wie een fiets op de trein wil meenemen.

Contacteer ons