Zoeken naar nmbs fiets

 
 
nmbs fiets
 
NMBS Huur een deelfiets aan het station.
Heb je een NMBS-abonnement, dan krijg je twee gratis ritten bij je inschrijving. Meer info op www.blue-bike.be. Neem je liever je eigen fiets mee? Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.:
NMBS Fiets op de trein.
Liever een fiets huren? Bekijk onze B-Dagtrips Trein Huurfiets of fietsverhuur aan het station. Meer informatie over dit product vind je op de productpagina's.' Te koop online, aan de loketten en in de trein. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
Fietsbiljet enkele reis NMBS.
Volledige dag reizen met je fiets? Snel: vermijd lange wachtrijen. Makkelijk: je biljetten in enkele clicks. Veilig: 100% veilig dankzij het trusted commerce label. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.:
Met je fiets op de trein De Velotariër.
Fiets indien haalbaar naar een station zo dicht mogelijk bij het vertrekstation voor mij is dat Centraal en dus niet Berchem. Het vergroot de kans dat je fiets nog in de afgesloten ruimte kan. Uiteraard moet de NMBS gewoon meer ruimte voor de fiets voorzien.
Trein fiets NMBS.
Fietsbiljet enkele reis. Het fietsbiljet van NMBS: de ideale combinatie van trein en fiets. Zin om België per fiets te doorkruisen? Ontdek alle mooie plekjes met je fiets, een hele dag lang. Blue-bike: er wacht een fiets op jou in 53 stations.
Fietsdagkaart NMBS.
Welke voorzorgsmaatregel in acht nemen om je fiets mee te nemen? Enkele reis afleggen met je fiets? Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS.
Fiets goed op slot?
Een blik op het rollend materieel: M6-rijtuigen. Fiets goed op slot? 14 september 2017. NMBS beschikt in de stations over ruim 90.000 fietsenstalplaatsen. Het is net deze grote concentratie die ervoor zorgt dat de stations een hotspot voor fietsdiefstallen zijn.
Fietsen meenemen op trein en bus.
Echt veel fietsdagvrijkaarten, door de NMBS nobel dagvrijkaart voor een begeleide fiets genoemd, worden er waarschijnlijk niet verkocht. Iedere keer dat ik zo een ticket bestel slaan de loketbediendes in de knoop en duurt het even vooraleer ze me het goede ticket aanleveren.

Contacteer ons