Resultaten voor nmbs contact

 
 
nmbs contact
 
NMBS Kortrijk.
UiT in Kortrijk. 02 528 28 28. Bekijk op Google Maps. Zie ook: http//www.hetstation.be: en zoek op KORTRIJK. Grote Markt 54. Dienstverlening en Bestuur. Volg stad Kortrijk. Abonneer op de nieuwsbrief van de stad. Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden en privacy.
NMBS Meer info.
Clausule betreffende aansprakelijkheid. Heb je vragen in verband met reizen in België of heb je een klacht over NMBS? Dan kun je contact opnemen met onze klantendienst via dit formulier. We streven ernaar je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
Contacteer de NMBS.
De NMBS heeft zijn eigen Internet website.: Terug naar het begin van deze pagina. Om inlichtingen over het treinverkeer te krijgen dienstregelingen, tarieven, reisformules.: 02 528 28 28. Dit nummer geldt voor binnenlands en buitenlands verkeer, en ook om HST biljetten te reserveren.
NMBS Klantendienst.
Stel jouw vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS. Gegevens van de maatschappij. Privacybeleid en cookies.
Contact.
Heb je geen passend antwoord gevonden? Neem dan contact met ons op. NMBS is 7/7 bereikbaar via Twitter, Facebook en Instagram, op weekdagen van 6 tot 22u en tijdens het weekend van 8 tot 22u. Volg ons om op de hoogte te blijven van de NMBS-actualiteit.
Informatie en klachten FOD Mobiliteit.
NMBS Europe vervoert reizigers in Europa, o.a. via haar samenwerking met Thalys, Eurostar, TGV en andere partners. Op de website van NMBS Europe vindt u de contactgegevens van het Contact Center voor informatie en reservering van uw internationale treinreis en van de algemene klantendienst van NMBS Europe.
NMBS Contacteer ons via telefoon.
Heb je vragen of opmerkingen over een internationale treinreis? Dan kun je contact opnemen met NMBS Europe. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS.
Contacteer ons.
sizeErrorHet, bestand dat u wilt uploaden overschrijdt de maximale grootte van sizeLimit.minSizeErrorHet, bestand dat u wilt uploaden moet minstens minSizeLimit groot zijn.emptyErrorHet, bestand file is leeg.onLeaveDe, bestanden worden opgeladen. Als u nu de pagina verlaat, wordt de upload afgebroken.errorContainerKeyContactForm1_FileUploadErrors., NMBS Internationaal Contact Center Contact Center.
Bel 0902-12007 Telefoonnummer klantendienst NMBS.
NMBS heeft ruim 18.600 medewerkers, en heeft ook deelnemingen in Eurostar, Thalys, IFB, TRW en anderen. BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met NMBS. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van NMBS, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden?

Contacteer ons