Resultaten voor Viande

 
 
Viande
 
viande Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: viande DE viande EN viande ES. Definities in het Frans: Viande 1x. Vertalingen viande FRNL. 1 chair des animaux et des oiseaux que l'on' mange vlees.
Viande in het Nederlands vertaald uit het Frans.
mouche bleue de la viande. viande de veau. viande de veau hachée. dés de viande. viande de boeuf. viande de soupe. viande de porc. rabats de viande. viande en conserve. plat de viande. industrie de la viande. pâté de viande.
viande crue Nederlandse vertaling Linguee woordenboek.
Zo kunnen we garanderen dat bijvoorbeeld rauw vlees, wild, weekdieren, melk en zuivelproducten veilig zijn. I.2 09, à 11, k g d e viande d e b u f crue viande t e nd re de jeunes animaux ou La viande est découpée en petits cubes.
viande WikiWoordenboek.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 2 mei 2017 om 1805. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
Viande Wikipédia.
Un substitut de viande, désigné également succédané de viande, viande d'imitation' appellations proches: simili-viande ou simili-carné ou viande végétale, est un produit alimentaire dont les qualités esthétiques principalement la texture, la flaveur et l'apparence' et chimiques sont similaires à un certain type de viande.
viande Nederlandse vertaling Linguee woordenboek.
In 1972 heeft de Gemeenschap aan Zwitserland een preferentie toegekend die erin bestond dat voor de invoer van gedroogd vlees van runderen Viande des Grisons van oorsprong uit Zwitserland vrijstelling van de variabele heffingen werd verleend als tegenprestatie voor door Zwitserland aan de EG toegekende preferenties op het gebied van de landbouw.
English Translation of viande Collins French-English Dictionary.
Il est aussi trois fois plus riche en fer que la viande, et deux fois plus en calcium que le lait. Les producteurs de broutards, les plus spécialisés, perdent 4 ou 5 francs par kilo de viande. Le Monde 2001.

Contacteer ons