Meer resultaten voor trein nmbs

 
 
trein nmbs
 
NMBS Officiële website Koop je treinticket online.
naar alle kortingen. Zoek een station. koop je biljet aan de automaat in het station. Auto of fiets aan het station. parkeren aan het station. huur een auto aan het station. huur een fiets aan het station. Combineer openbaar vervoer met trein. aansluitingen bus, tram en metro. gecombineerd abonnement trein tram, bus, metro. Reizigers met beperkte mobiliteit. reserveer persoonlijke assistentie. Diensten in het station. wifi in het station. 0800/30 230 Veiligheid in het station en op de trein. koop een B-Dagtrip. onze beste uitstapjes op dit moment. ontdek de mooiste steden in België. NMBS Inside De vlog.
Strategie NMBS.
Home B-Parking Strategie NMBS. Bij het Station van. De NMBS heeft als missie om in België de belangrijkste speler te zijn op het gebied van mobiliteit en positioneert de intermodaliteit in haar stations zodanig dat de mobiliteit van de treinreizigers wordt geoptimaliseerd.
GoEuro: Vergelijk goedkope treinen, bussen vluchten GoEuro. Inveted GoEuro Logo. GoEuro / brand. 02 Spot Illustrations / Refferal. GoEuro / brand.
Tickets van Thalys. Tickets van NS. Tickets van SNCF. Trein Rotterdam Parijs. Trein Rotterdam Londen. Trein Amsterdam Londen. Trein Bad Bentheim Berlijn. Trein Breda Antwerpen. Trein Brussel Londen. Trein Amsterdam Berlijn. Trein Amsterdam Parijs. Trein Roosendaal Antwerpen. Trein Londen Amsterdam.
Festival Train NMBS.
NMBS Stuvoplus Brussel.
If you are younger than 26 years and you use the train regularly or once in a while, the NMBS offers several options to travel at a reduced tariff. If you come to the campus by train on a daily basis, then the school train card is probably the cheapest option for you.
Black Friday: Treintickets voor 5 retour bij NMBS Travel Unlimited.
Morgen op Black Friday, vrijdag 23 november, kan je bij de NMBS de hele dag lang treintickets voor maar 5 retour kopen! Dit is uitzonderlijk goedkoop gezien een retourtickets vaak meer dan 15 kosten om een half uurtje op de trein te zitten!
NMBS Europe Promocode Vandaag tot 60% KORTING voor jou!
Of je nu in het voorjaar een Franse stad als Montpellier wilt bezoeken, graag op wintersport gaat in een skibestemming zoals Aime-La Plagne of met de trein naar Parijs gaat, bij NMBS reserveer je in een paar muisklikken een zitje in één van de beschikbare treinen.
Openbaar vervoer Vrije Universiteit Brussel.
MIVB: metro, bus, tram De Lijn: bussen NMBS: trein Pendelen van campus tot campus. Openbaar vervoer in Brussel. De bussen, metro's' en trams van de VUB zijn je voornaamste vervoersmiddel in Brussel. Verschillende abonnementsformules laten je toe de stad te ontdekken.
NMBS: mijn kandidatuur voor stipte treinen DeWereldMorgen.be.
Maar daarvoor hebben we een krachtige NMBS nodig, een NMBS van de 21ste eeuw. Helaas stellen we vast dat die krachtige NMBS vandaag niet bestaat. De reizigers klagen: de treinen zijn te laat en het lijkt erop dat 2018 weer een recordjaar wordt, treinen worden afgeschaft, stations en loketten gaan dicht, er heerst onveiligheid. De spoormannen en vrouwen waarschuwen dat ze bij gebrek aan middelen hun werk niet correct kunnen uitvoeren. Hoe kun je in dergelijke omstandigheden automobilisten overtuigen de trein te nemen?

Contacteer ons