Resultaten voor trein nmbs

 
 
trein nmbs
 
Strategie NMBS.
Home B-Parking Strategie NMBS. Bij het Station van. De NMBS heeft als missie om in België de belangrijkste speler te zijn op het gebied van mobiliteit en positioneert de intermodaliteit in haar stations zodanig dat de mobiliteit van de treinreizigers wordt geoptimaliseerd.
Luik-Guillemins Maastricht Grensoverschrijdende treinen en bussen vanuit België.
Indien u met uw fiets verder dan Maastricht wenst te reizen, dan kunt u bij een automaat in het station van Maastricht de Dagkaart Fiets van de NS aankopen 610, EUR. Opgelet: u mag uw fiets alleen buiten de spits in de Nederlandse trein meenemen.
B-dagtrip ZOO Antwerpen ZOO Antwerpen.
Zin in een dagje ZOO? Neem dan een voordelige B-Dagtrip! Stap van de trein in Antwerpen-Centraal en wandel zo de ZOO in. Koop je B-dagtrip. Gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar niet geldig in groepsverband. Heb je nog een vraag?
NMBS jobs.
Om deze vacatures in te vullen, zetten NMBS en HR Rail allerlei aanwervingsacties op touw, waarvan de Meet Greet Train op zaterdag 9 februari het startschot was. Een nieuw concept, waarbij kandidaten aan boord van de trein kennismaken met de jo.
NMBS wijzigt vertrekprocedure treinen: alle deuren dicht 30 Het Nieuwsblad.
01/06/2018 om 1516: door jvh Print Corrigeer. De NMBS wijzigt de vertrekprocedure van haar treinen: vanaf 10 juni zullen treinbegeleiders niet langer ter controle één deur van een vertrekkende trein open laten, maar alle deuren simultaan sluiten. Daarom zal de openbaarvervoersmaatschappij er via een campagne bij haar reizigers op aandringen om op tijd te komen.
NMBS Treinarrangement: Hotel treinkaartjes.
Hotel Trein: Exclusief combi voordeel tot 30%. Je ontvangt retour treinkaartjes voor 2 personen en overnacht 1 of 2 nachten in een fijn hotel in België. s Ochtends begin je je dag goed met een heerlijk ontbijt in je hotel. We maken het enorm makkelijk voor je want alle hotels zijn op loopafstand van een treinstation óf eenvoudig per openbaar vervoer vanaf het treinstation te bereiken. Ben je al enthousiast? Kijk dan snel naar de bestemmingen van ons NMBS Treinarrangement.
Straks minder treinen 2: reactie NMBS Internetgazet.
Dit is een gevolg van de elektrificatiewerken op deze lijn door spoornetbeheerder Infrabel. Door deze lijnonderbreking is NMBS genoodzaakt een aantal treinen te schrappen. s Morgens gaat het om een trein tussen Hamont en Mol, s avonds gaat het om een trein tussen Mol en Hamont en om een trein tussen Mol en Neerpelt.
GoEuro: Vergelijk goedkope treinen, bussen vluchten GoEuro. Inveted GoEuro Logo. GoEuro / brand. 02 Spot Illustrations / Refferal. GoEuro / brand.
Tickets van Thalys. Tickets van NS. Tickets van SNCF. Trein Rotterdam Parijs. Trein Rotterdam Londen. Trein Amsterdam Londen. Trein Bad Bentheim Berlijn. Trein Breda Antwerpen. Trein Brussel Londen. Trein Amsterdam Berlijn. Trein Amsterdam Parijs. Trein Roosendaal Antwerpen. Trein Londen Amsterdam.
NMBS een maand gratis met de trein.
Met het communicatiemateriaal dat wij u bezorgen, maakt u uw medewerkers warm om de trein een maand lang uit te testen. Ontdek hoe uw medewerkers de trein ervaren. Dankzij mini-enquêtes die uw medewerkers invullen, ontdekt u hoe de trein binnen uw bedrijfsmobiliteit past.

Contacteer ons