Resultaten voor prijs treinticket nmbs

 
 
prijs treinticket nmbs
 
NMBS Stuvoplus Brussel.
If you are younger than 26 years and you use the train regularly or once in a while, the NMBS offers several options to travel at a reduced tariff. If you come to the campus by train on a daily basis, then the school train card is probably the cheapest option for you.
De Lijn NMBS De Lijn.
Onderstaande tabel geeft een overzicht van het supplement dat je betaalt, bovenop het abonnement van de NMBS.: De Lijn NMBS Buzzy Pazz 12 24 jaar Omnipas 25 64 jaar. Een gecombineerd abonnement is goedkoper dan twee afzonderlijke abonnementen tegen standaard tarief. Hou er rekening mee dat een aantal gemeenten financieel bijdragen in de prijs van een abonnement van De Lijn voor haar inwoners.
NMBS wil reizigers lokken met lagere tarieven buiten de spit. De Standaard.
Waarom mag de NMBS tarieven veranderen? De NMBS krijgt van de federale regering de vrijheid om tijdens de komende vier jaar de prijs van abonnementen voor woon-werkverkeer en van gewone treinbiljetten op te trekken met maximaal twee procent boven op de index.
B-dagtrip ZOO Antwerpen ZOO Antwerpen.
Nieuwsbrief ZOO Antwerpen. Blijf op de hoogte van alles wat er in de ZOO gebeurt. 2019 ZOO ANTWERPEN. Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden.
CAO: terugbetaling vervoerskosten Vlaams ABVV Socialistische vakbond in Vlaanderen Algemeen Belgisch Vakverbond ABVV.
Wanneer de prijs van het vervoer evenredig is aan de afstand is de werkgeversbijdrage voorzien voor de trein slechts begrensd tot 75% van de reële prijs van het vervoer NMBS. Wanneer de prijs van het vervoer bepaald wordt ongeacht de afstand wordt een tussenkomst van 718%, van de reële vervoerprijs toegepast, begrensd tot de tussenkomst voorzien voor de trein voor een afstand tot 7 kilometer De Lijn, MIVB.
Hoe koop je tickets aan de NMBS-automaat? Gemeente Willebroek.
Deze filmpjes tonen hoe je de automaat moet gebruiken om een standaardbiljet, een seniorenbiljet of een B-Dagtrip te kopen en hoe je je abonnement kan verlengen. Natuurlijk kan je je treinticket ook op voorhand kopen via de website van de NMBS of via de NMBS-app.
NMBS-passen/Lijnkaart Gezinsbond Bellem.
Huidige prijs: 77 2de klas en 118 1ste klas. Korting in je online portemonnee: 5 %. Dit is een 10 ritten-kaart voor korte afstanden. Deze reisformule van de NMBS is bedoeld voor reizen met een beperkte afstand tussen 2 Belgische stations.
Trein en bus.
Vanuit het station Charleroi-Zuid neem je de rechtstreekse bus die je in 20 min naar de luchthaventerminal brengt. De prijs van het biljet omvat het treintraject en de transfer met de bus. Koop nu je biljet online of via de automaten die zich dichtbij Ingang 2 bevinden. Officiële website van de NMBS.
Seniorenbiljet NMBS vanaf 65 jaar Vlaanderen.be.
Bent u 65 jaar of ouder, dan reist u voordeliger met de trein met het seniorenbiljet van de NMBS. U bent 65 jaar of ouder. Heen-en-terug ticket op dezelfde dag tussen twee Belgische stations. Wanneer kunt u het seniorenbiljet gebruiken?

Contacteer ons