Resultaten voor nmbs werft aan

 
 
nmbs werft aan
 
Jobs bij de Belgische spoorwegen? Solliciteer voor deze overheidsdienst Selor, selectiebureau van de overheid.
HR Rail werft aan voor Infrabel en NMBS. Twee bedrijven met verschillende missies, maar één enkel doel: het optimaal verzekeren van het vervoer per spoor. In die context zijn we constant op zoek naar nieuw talent om de verschillende uitdagingen op vlak van mobiliteit aan te gaan.
Werken bij NMBS.
Daarom doet NMBS er alles aan om meer klanten aan te trekken. De sterke groei in het binnenlandse reizigersverkeer zal nog een hele tijd aanhouden. Al die extra klanten comfortabel vervoeren en inspelen op de verplaatsingsbehoeften vereist een grote flexibiliteit van NMBS.
NMBS Werfinfo.
Privacybeleid op de websites en apps van NMBS. Clausule betreffende auteursrechten. Clausule betreffende aansprakelijkheid. Dagelijks wordt er gewerkt aan het onderhoud en de modernisering van het spoorwegnet: sporen vernieuwen, de capaciteit van het spoorverkeer uitbreiden, op sommige baanvakken de rittijd verminderen, enz.
NMBS werft aan: 400 treinbestuurders tegen eind 2017 Bedrijven Trends.be.
Verzenden via mail. 72 Keer gedeeld. NMBS werft aan: 400 treinbestuurders tegen eind 2017. 03/12/16 om 1433: Bijgewerkt om 1433.: De NMBS en HR Rail, de juridische werkgever van het spoorwegpersoneel, willen tegen eind volgend jaar 400 nieuwe treinbestuurders in dienst nemen.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons