Meer resultaten voor nmbs werft aan

 
 
nmbs werft aan
 
NMBS werft honderdste nieuwe werknemer aan voor Centrale werkplaats Mechelen Page 2370 RTV.
Leave this field blank. NMBS werft honderdste nieuwe werknemer aan voor Centrale werkplaats Mechelen. 5 oktober 2017 1113.: De NMBS heeft deze week samen met HR Rail, de juridische werkgever van de Spoorwegen, de honderdste nieuwe medewerker van 2017 verwelkomd in de Centrale Werkplaats CW in Mechelen.
De Spoorwegen-vacatures in Werft januari 2019 Indeed.com.
Statutaire betrekking met de mogelijkheid een carrière uit te bouwen bij de Spoorwegen. Ben je een teamspeler en wil jij als draaier-frezer meewerken aan het. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Mechelen. Lees meer over werken bij NMBS.
NMBS werft 1.200 werknemers aan Brussel De Standaard.
Meld u aan. Abonneer u vanaf 1. Niet te missen. NMBS werft 1.200 werknemers aan. 27/03/2018 om 1339: Bron: BELGA. Foto: Photo News. Tegen eind dit jaar wil de NMBS nog eens 1.200 medewerkers aanwerven. Veel werknemers gaan met pensioen en moeten vervangen worden.
NMBS De Spoorwegen werven aan.
Nmbs-vacatures in Werft januari 2019 Indeed.com.
Productiemedewerker herstellingen schokdempers en remcilinde. NMBS 30 reviews. Wil jij mee werken aan het onderhoud en het vernieuwen van het rollend materieel van NMBS Technics in de Centrale Werkplaats Mechelen. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Mechelen.
Gisteren" je droom. Vandaag je job."
Naast een communicatiecampagne in de stations, op de radio en op internet is er een heel scala aan inspanningen die HR Rail, NMBS en Infrabel doen om de beoogde doelstellingen te halen, van jobbeurzen tot een promotieprogramma Refer a Friend.
De Spoorwegen werven aan.
De mensen achter de spoorwegen NMBS en HR Rail slaan brug naar techniekers in spe. HR Rail en NMBS investeren in intensieve opleiding voor technische profielen in de Centrale Werkplaats Mechelen. De mensen achter de spoorwegen 500e aanwerving voor NMBS in 2018. In de eerste jaarhelft van 2018 wierf NMBS al heel wat nieuwe collegas aan.
Werken bij de overheid Belgium.be.
Deze dienst werft medewerkers voor een brede waaier van overheidsdiensten: de federale overheid, de administratie van de gemeenschappen en gewesten, instellingen van openbaar nut, semi-overheidsinstanties, lokale besturen. Bekijk het jobaanbod van Selor. E-gov Select helpt de federale overheidsdiensten ook in hun zoektocht naar gespecialiseerde en gekwalificeerde ICT-medewerkers. Bekijk de ICT-jobs die via e-gov Select worden aangeboden. Sommige federale departementen of diensten bieden soms andere vacante betrekkingen aan.:
Sociale veiligheid.
NMBS sluit daarvoor samenwerkingsovereenkomsten af met de steden en gemeenten, preventiediensten, scholen enz. Alle partners werken op die manier samen aan de veiligheid en de aangename sfeer in de stations en hun omgeving. Deze samenwerking wordt officieel gemaakt door de ondertekening van een intentieverklaring.

Contacteer ons