Op zoek naar nmbs werft aan?

 
 
nmbs werft aan
 
Recruiter bij Infrabel HRSquare.
HR Rail werft aan voor Infrabel en NMBS. Twee bedrijven met verschillende missies, maar één enkel doel: het optimaal verzekeren van het vervoer per spoor. In die context zijn we constant op zoek naar nieuw talent om de verschillende uitdagingen op vlak van mobiliteit aan te gaan.
Voordelen.
We zijn ervan overtuigd dat het enkel mogelijk is om onze doelstellingen te halen als we kunnen rekenen op gemotiveerde en competente medewerkers. Daarom hecht NMBS enorm veel belang aan permanente opleiding doorheen de volledige loopbaan van elk van haar medewerkers.
NMBS werft tegen eind 2018 nog 1.200 werknemers aan Economie Geld HLN.
NMBS werft tegen eind 2018 nog 1.200 werknemers aan. 27 maart 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. Lies Willaert Photography Julie is treinbestuurder bij NMBS. Economie Tegen eind dit jaar wil de NMBS 1.200 medewerkers aanwerven. Om die jobs ingevuld te krijgen, heeft de spoorwegmaatschappij HR Rail, de juridische werkgever van het spoorwegpersoneel, ingeschakeld om een rekruteringscampagne te lanceren.
NMBS De Spoorwegen werven aan.
Nmbs-vacatures in Gooik Kester september 2018 Indeed.com.
Stad Brussel 2 reviews. MISSIE Je bent verantwoordelijk voor de administratieve dossiers gelinkt aan stedenbouwkundige en milieuovertredingen. Je stelt de dossiers hierrond samen en. 14 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Brussels. Lees meer over werken bij Stad Brussel. Juridisch adviseur milieu m/v/x ref.2018-A17. Bruxelles Environnement Leefmilieu Brussel. Een tussenkomst in het abonnement bij NMBS, De Lijn, TEC.
De Spoorwegen werven aan.
In de eerste jaarhelft van 2018 wierf NMBS al heel wat nieuwe collegas aan. Zowel voor haar depots, werkplaatsen als centrale diensten gaat de zoektocht naar talent onverminderd verder. Maak kennis met Hans: hij werd als 500e nieuwe werknemer aangew.
HR Rail.
Als juridische werkgever van het voltallige spoorwegpersoneel heeft HR Rail als opdracht een integrale HR-dienstverlening aan te bieden, die voldoet aan de verwachtingen van NMBS en Infrabel aan wie het merendeel van het personeel is ter beschikking gesteld. Deze HR-diensten moeten ertoe bijdragen dat personeelsleden hun talenten en competenties geëngageerd inzetten voor een duurzame mobiliteit die wordt gedragen door een doeltreffend spoorwegnet en treinverkeer. Tot" 2020 werft HR Rail jaarlijks bijna 1.500 nieuwe medewerkers aan voor de Belgische Spoorwegen."
Onze werven Infrabel: Infrastructuurbeheerder van het Belgische spoornet.
Verschil tussen Infrabel en NMBS. Management en structuur. Projecten en realisaties. Ongevallen aan overwegen voorkomen. Het spoornet onderhouden. Het treinverkeer regelen. Meten van de stiptheid. Infrabel heeft aandacht voor zijn personeel. Infrabel heeft aandacht voor de samenleving. Infrabel heeft aandacht voor het milieu.
Gezocht: 1.500 nieuwe collega's' De Spoorwegen werven aan.
Bij ons zijn de projecten heel divers en ambitieus: de uitbreiding van het spoornet, het verhogen van de veiligheid, het verbeteren van het comfort in de treinen door het gebruik van de nieuwste technologieën. De mobiliteit van de toekomst is onze grote uitdaging. Om deze uitdaging aan te gaan, evolueert en transormeert de NMBS-Groep.

Contacteer ons