Zoeken naar nmbs werft aan

 
 
nmbs werft aan
 
NMBS De Spoorwegen werven aan.
NMBS werft aan: 400 treinbestuurders tegen eind 2017 Bedrijven Trends.be.
71 Keer gedeeld. NMBS werft aan: 400 treinbestuurders tegen eind 2017. 03/12/16 om 1433: Bijgewerkt om 1433.: De NMBS en HR Rail, de juridische werkgever van het spoorwegpersoneel, willen tegen eind volgend jaar 400 nieuwe treinbestuurders in dienst nemen. 71 Keer gedeeld.
De Spoorwegen werven aan.
NMBS is het belangrijkste vervoersbedrijf van het land. Van Antwerpen tot Aarlen, van Oostende tot Eupen: de trein overal in België. Infrabel is de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoornet. Sporen, wissels, seinen, overwegen of hoogspanningsmasten. Zin om mee te bouwen aan de trein van morgen?
Gezocht: 1.500 nieuwe collega's' De Spoorwegen werven aan.
Bij ons zijn de projecten heel divers en ambitieus: de uitbreiding van het spoornet, het verhogen van de veiligheid, het verbeteren van het comfort in de treinen door het gebruik van de nieuwste technologieën. De mobiliteit van de toekomst is onze grote uitdaging. Om deze uitdaging aan te gaan, evolueert en transormeert de NMBS-Groep.
De spoorwegen werven aan Startpagina Facebook.
NMBS werft nieuwe collega's' aan met passie voor de reiziger. Neem op 21/4 de Jobtrein in jouw regio en ontdek alles over een job bij NMBS. Schrijf je in vóór 16/4 via https//goo.gl/LFV637.: De spoorwegen werven aan. De spoorwegen werven aan heeft het bericht van NMBS gedeeld.
Werken bij NMBS.
NMBS heeft de volgende jaren nood aan heel wat technici om haar treinen in de beste omstandigheden te laten rijden. Voor onze werkplaatsen zoeken we dan ook regelmatig ingenieurs, eerste technici-mecaniciens en eerste technici-elektromecaniciens om onze treinen te onderhouden, herstellen en moderniseren.
NMBS werft tegen eind 2018 nog 1.200 werknemers aan Economie Geld HLN.
NMBS werft tegen eind 2018 nog 1.200 werknemers aan. 27 maart 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. Lies Willaert Photography Julie is treinbestuurder bij NMBS. Economie Tegen eind dit jaar wil de NMBS 1.200 medewerkers aanwerven. Om die jobs ingevuld te krijgen, heeft de spoorwegmaatschappij HR Rail, de juridische werkgever van het spoorwegpersoneel, ingeschakeld om een rekruteringscampagne te lanceren.
NMBS werft aan De Standaard.
NMBS werft aan. NMBS werft aan. De spoorwegmaatschappij NMBS schakelt HR Rail, de juridische werkgever van het spoorwegpersoneel, in voor een rekruteringscampagne om 1.200 nieuwe medewerkers te vinden. Dat is nodig omdat nogal wat NMBS-medewerkers met pensioen gaan en vervangen moeten worden.
Infosessie: opleiding elektromecanicien bij NMBS VDAB.
De Spoorwegen en VDAB organiseren een opleiding elektromecanicien. Deze VDAB-opleiding stoomt je klaar voor een vaste job, want NMBS werft via deze opleiding 10 elektro-mecaniciens aan voor hun werkplaatsen in Antwerpen en Mechelen. Klik hier om je in te schrijven.

Contacteer ons