Resultaten voor nmbs treinplanner

 
 
nmbs treinplanner
 
OV9292 Routeplanner van Deur tot Deur Routeplanner OV.
Jan michiel op 15/03/2019 om 1228: schreef.: Dit is te gek voor woorden, dat je niet de informatie krijgt welke je nodig hebt, als je niet verplicht het cookie-beleid wil volgen, wat een klant onvriendelijk benadering van de ov routeplanner.
Met de trein Plopsaland De Panne.
Naast de verkoop van individuele B-Dagtrips kan je ook losse voorverkooptickets enkel toegang, zonder treinvervoer kopen in alle Belgische NMBS-stations. B-Dagtrips voor schoolgroepen dienen steeds tijdig vooraf te worden gereserveerd bij de groepsdienst van NMBS Mobility. Info tarieven via nmbs.be.
NMBS Internationaal Thalys, Eurostar, TGV, ICE en internationale treinen.
Houders van een NMBS 50%-kaart voor Grote Gezinnen, Verhoogde Tegemoetkoming of militairen krijgen 50% op het standaardtarief op het NMBS-net. 100% korting België NMBS. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, of van een NMBS vrijkaart met legitimatiebewijs slechtzienden, parlementsleden, politieagenten in uniform enz.
Met de trein naar zee Strandverblijf.
Is een ticket niet duur? De prijs varieert: als je vanuit Limburg vertrekt, betaal je meer dan als je vanuit Oost-Vlaanderen. Op de website van de NMBS kun je de prijs berekenen van een ticket, zo weet je op voorhand.
Antwerpen-Centraal Roosendaal Grensoverschrijdende treinen en bussen vanuit België.
U hoeft niet in Essen uit te stappen. Met de Go Pass 1 Roosendaal voor jongeren tot en met 25 jaar, te koop bij iedere automaat van de NMBS, kunt u voor 790, EUR vanuit ieder Belgisch station naar Roosendaal reizen.
Goedkope Nationale Treintickets NMBS Dienstregelingen.
alle Belgische dienstregelingen vinden en direct online je treintickets bestellen via de nationale NMBS treinplanner. Website: www.belgiantrain.be vervangt belgianrail.be en b-rail.be. Dit is de officiële NMBS website voor particulieren. Je kan er o.a.: de nationale treinplanner of NMBS reisplanner gebruiken.
Reisplanner.
Routeplanner De Lijn.
Bewaar je veelgebruikte routes, haltes, lijnen of locaties én ontvang informatie op maat over jouw lijn of je abonnement. Kies wachtwoord enkel letters en cijfers geen spaties of vreemde tekens. Bevestig wachtwoord enkel letters en cijfers geen spaties of vreemde tekens.
Bereikbaarheid.
Om Theater Elckerlyc vlot te bereiken met de auto kiest u de juiste toegangspoort op de Ring en de Singel. Dit zijn Afrit 3 Borgerhout, Afrit 4 5 Berchem of afrit 5a Centrum Zuid. De centrale ligging van het theater biedt uitgebreide parkeermogelijkheden.

Contacteer ons