Op zoek naar nmbs tickets?

 
 
nmbs tickets
 
NMBS verkoopt Go Unlimited-tickets via Facebook Messenger Binnenland Nieuws HLN.
Vorig jaar werden in totaal 83.000 van die tickets verkocht. De NMBS wil ook de aankoop van tickets via de website of de app verder opdrijven. Momenteel wordt ongeveer 40 procent van de tickets aan het loket of bij de treinbegeleider gekocht, meer dan 50 procent via de automaten en ongeveer 10 procent online.
NMBS verkoopt nu ook tickets via Facebook De Standaard.
Er werden al meer dan 1.500 Go Unlimited-passen verkocht via Céline, aldus Temmerman. Als het succes aanblijft, kunnen we de dienst ook uitbreiden naar andere tickets. Céline past in de strategie van de NMBS om gericht te werken rond verschillende doelgroepen, in dit geval de jongeren, en zo meer vrijetijdsreizigers aan te trekken.
NMBS Dienstregeling tickets kopen.
Dienstregeling tickets kopen. Storingen op het net. 24u/24u, 7 dagen op 7. Snel: vermijd lange wachtrijen. Makkelijk: je biljetten in enkele clicks. Veilig: 100% veilig dankzij het trusted commerce label. Verkoop via internet. Vragen over Ticket Online? Bekijk de FAQ voor veel gestelde vragen. Geen antwoord gevonden? Stel je vraag via het contactformulier. Waar je treinbiljet kopen? Via onze site, je smartphone, aan de automaat of aan het loket in het station. Aan jou de keuze. Ontdek alle mogelijkheden. 02 528 28 28. Alle dagen van 7 u. tot 21.30 u. Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS.
NMBS Ticket On Line Belgium.be.
Home Onlinediensten NMBS Ticket On Line. NMBS Ticket On Line. Koop uw vervoerbewijzen voor binnenlands verkeer via internet. U kan van thuis uit uw Treinkaart valideren en een groot gamma biljetten aankopen en zelf printen. Niet gevonden wat u zocht?
Treintickets voortaan niet langer enkel te kopen via NMBS-ap. Het Nieuwsblad.
Onder anderen minister van Digitale Agenda en Telecommunicatie Alexander De Croo Open Vld riep de NMBS op om meerdere smartphoneapplicaties tickets te laten verkopen, zoals bijvoorbeeld de Vlaamse openbaarvervoermaatschappij De Lijn doet. Ook voogdijminister François Bellot MR stelde zich vragen bij het feitelijke monopolie voor Olympus.
Koop je treinbiljet.
ontdek de NMBS Business Portal. ticketing op maat. bereikbaarheid van mijn bedrijf. login NMBS Business Portal. Probeer één maand gratis de trein in uw bedrijf! Aanbod voor werknemers. informatie voor woon-werkabonnees. Heeft u een vraag of wenst u meer info?
Reizigers kwaad door grote panne bij NMBS: lange wachtrijen Gazet van Antwerpen.
Gazet van Antwoorden. Reizigers kwaad door grote panne bij NMBS: lange wachtrijen voor tickets. 18/11/2017 om 1154: door adm. De ticketautomaten van de NMBS waren deze voormiddag in heel het land buiten dienst. Hierdoor ontstonden er lange rijen aan de loketten.
NMBS verkoopt nu ook tickets via Facebook Messenger VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Vorig jaar werden in totaal 83.000 van die tickets verkocht. De NMBS wil ook de aankoop van tickets via de website of de app verder opdrijven. Online verkoop stimuleren. De NMBS wil ook de aankoop van tickets via de website of de app verder opdrijven.
NMBS Internationaal Thalys, Eurostar, TGV, ICE en internationale treinen.
15% korting op internationale tickets t.o.v. het Standaardtarief in de meeste Europese landen. Niet geldig op Thalys, Eurostar en TGV. 50% korting België NMBS. Houders van een NMBS 50%-kaart voor Grote Gezinnen, Verhoogde Tegemoetkoming of militairen krijgen 50% op het standaardtarief op het NMBS-net.

Contacteer ons