Op zoek naar nmbs solliciteren?

 
 
nmbs solliciteren
 
Treinticket om te solliciteren VDAB.
Je hebt recht op een goedkoop treinticket als je aan deze drie voorwaarden voldoet.: Je gaat binnenkort met de trein op sollicitatiegesprek bij een werkgever of je gaat met de trein naar Selor of een openbaar bestuur om er een examen af te leggen.
Werken bij NMBS.
NMBS is constant op zoek naar nieuwe medewerkers om deze uitdagingen te realiseren. Ben je op zoek naar een job of toe aan een nieuwe uitdaging? Of je hogere studies hebt gedaan of niet, bij NMBS is er werk op allerlei niveaus.
De Spoorwegen werven aan.
De mensen achter de spoorwegen Jobtrein doorkruiste het land. Op 21 april reed de jobtrein voor het tweede jaar op rij door Vlaanderen en Brussel. Om haar 1600 vacatures in 2018 in te vullen, besliste NMBS om naar de sollicitanten toe te rijden.
Jobtrein moet NMBS helpen om 2.500 vacatures in te vullen Economie Geld HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Economie Bij de spoorwegbedrijven Infrabel en NMBS moeten dit jaar ongeveer 2.500 vacatures worden ingevuld. Met een jobtrein, die op 25 maart door Vlaanderen spoort, hopen de spoorwegen heel wat mensen te overtuigen om te solliciteren voor een baan als bijvoorbeeld treinbestuurder, treinbegeleider, technicus of ingenieur.
Nmbs-vacatures mei 2018 Indeed.com.
Toon alle Vacatures in Brussels. Lees meer over werken bij Nmbs. Treinbegeleider bij NMBS. NMBS 22 reviews Oostende. Als treinbegeleider ben jij de ambassadeur van NMBS. Daarnaast is NMBS actief in het internationale reizigersverkeer, in het bijzonder door haar participaties.
Vragen tijdens solliciteren bij NMBS Glassdoor.be. Glassdoor Logo.
Ga het gesprek aan met onze community. Vraag een gratis werkgeversaccount aan om te ontdekken wie uw profiel bekijken en grijp de kans om het gesprek met kandidaten aan te gaan" classtt" tt-bottom gradient small red" Is dit uw bedrijf? Vragen tijdens solliciteren bij NMBS.
Werken bij de NMBS.
Heeft hier iemand ervaring met het werken bij de NMBS? Ik heb namelijk gesolliciteerd voor de functie van treinbegeleider, en overweeg om dit misschien ook te doen voor de functie van treinbestuurder. Kunnen jullie me meer informatie eventueel eigen ervaring geven over deze betrekkingen?
NMBS-Groep werft 1.500 nieuwe krachten aan Jobat.be.
Solliciteren via Facebook. Een bijkomende hindernis was dat de NMBS-Groep qua rekruteringsbeleid in 2006 volledig van nul moest beginnen. Er was op dat moment geen afdeling die zich met deze taken bezighield. Met de bijstand van enkele professionals ontpopte de NMBS zich al snel tot één van de pioniers inzake innovatieve wervingscampagnes.

Contacteer ons