Resultaten voor nmbs leuven

 
 
nmbs leuven
 
Het internationale treinaanbod van NMBS Internationaal.
100% korting België NMBS. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, of van een NMBS vrijkaart met legitimatiebewijs slechtzienden, parlementsleden, politieagenten in uniform enz. reizen gratis op het Belgische deel van internationale reizen met klassieke treinen.
Slapende Leuvense student zorgt voor paniek bij NMBS Leuven Het Nieuwsblad.
21/10/2011 om 1520: door jta Bron: Belga Print Corrigeer. LEUVEN In de nacht van donderdag op vrijdag rond 1 uur heeft de melding dat er zich een student met fiets op de sporen bevond even voor paniek gezorgd bij het Leuvense stationspersoneel van de NMBS.
NMBS Leuven.
Info via SMS. De 4-lettercode is: LEUV. De 10-lettercode is: LEUVEN. Voordelen in de steden. Wifi in stations. Welk biljet past bij mij? Plan mijn reis. Koop je biljet. Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS.
Treinongeluk Leuven te wijten aan lakse" veiligheidscultuur" bij NMBS binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Treinongeluk Leuven te wijten aan lakse" veiligheidscultuur" bij NMBS. 09-03-17, 20.04u Ann Van den Broek. 1 De trein vanuit Leuven richting De Panne reed te snel bij het nemen van een wissel en ontspoorde. Het dodelijke treinongeval in Leuven vorige maand is te wijten aan te hoge snelheid.
NMBS CM.
kinderen met een blijvende invaliditeit van 80 procent 6 punten in pijler 1. De kaart kosteloze begeleider is zowel geldig bij De Lijn als bij de NMBS. Je kunt de kaart aanvragen in een station of rechtstreeks bij NMBS 10-14 B-MS.1322, Hallepoortlaan 40, 1060 Brussel.
Leuven NMBS.
Het fietspunt Leuven is gelegen op dit fietsnetwerk tussen knooppunten 33 en 73. Wifi in stations. Welk biljet past bij mij? Plan mijn reis. Koop je biljet. Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS. Gegevens van de maatschappij.
VRT NWS Berichten Facebook.
Advocaat Paul Quirynen grijpt de gelegenheid aan om te pleiten voor een eerlijkere" en vooral menselijke aanpak van een moeilijke problematiek. Het afgelopen jaar gingen een aantal fotos viraal, waarvan de eerste indruk dan wel verkeerd mocht zijn, maar daarom niet minder grappig.
NMBS: Telefoonnummers van stations, assistentie vragen voor blinden en slechtzienden.
NMBS: Telefoonnummers van stations, assistentie vragen voor blinden en slechtzienden 07-12-2014 061227.: NMBS-treinlijnen in België 07-12-2014 061205.: Trein NMBS: Gratis reizen voor blinden en slechtzienden 07-12-2014 061234.: Al 850 handtekeningen voor petitie tegen assistentieaanvraag van 24 uur bij NMBS 05-12-2014 021248.:
NMBS @NMBS Twitter.
Vind-ik-leuks Vind-ik-leuks 17.166. @ NMBS niet meer negeren @ NMBS negeren Volgen @ NMBS volgen Volg je nu Je volgt @ NMBS Ontvolgen @ NMBS ontvolgen Geblokkeerd @ NMBS geblokkeerd Deblokkeren @ NMBS deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ NMBS in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ NMBS annuleren.

Contacteer ons