Resultaten voor nmbs leuven brussel

 
 
nmbs leuven brussel
 
TGV trein naar Lyon.
Tegenwoordig kun je deze kaartjes ook kopen bij NS International en NMBS Europe. TGV Europe heeft niet meer het alleenrecht op de Trein Lyon. Wie uit Nederland komt, kan overigens eerste met de Trein Amsterdam naar Brussel reizen, en dan overstappen op de TGV naar Lille.
Hoe kunnen we je helpen? KBC Bank Verzekering.
Er is een aparte keuze voor alle websites van het domein cbc.be en voor alle websites van het domein kbcbrussels.be. Als je meerdere browsers gebruikt bijvoorbeeld Internet Explorer, Safari, Chrome dan moet je voor elke browser apart een keuze maken.
Nieuwe NMBS-dienstregeling vanaf zondag ATV.
Embed deze video. Op zondag 10 december breidt NMBS haar treinaanbod fors uit. Ook in Antwerpen. Tijdens de week zal er voortaan twee keer per uur een stoptrein rijden tussen Essen, Antwerpen-Centraal en Puurs. De IC-trein van Charleroi naar Antwerpen rijdt verder tot in Antwerpen-Noorderdokken, met halte in Antwerpen-Luchtbal. Ook tijdens het weekend wordt het voorstedelijk treinaanbod in Antwerpen uitgebreid, met een rechtstreeks treinaanbod tussen Puurs en Antwerpen-Centraal. De piekuurtrein tussen Lier en Herentals rijdt tijdens de ochtendspits voortaan verder tot in Antwerpen-Centraal en vertrekt daar ook s avonds. Vanuit Brussel-Zuid rijdt tijdens de avondspits een extra piekuurtrein richting Mechelen, Lier en Mol. Op zaterdag rijdt voortaan elk uur een tweede trein tussen Antwerpen-Centraal, Brussel en Nijvel. Vanuit Mol rijdt de trein van en naar Hasselt op zaterdag voortaan elk uur in plaats van om de twee uur nu. Op zondagavond rijdt een extra studententrein vanuit Mol naar Heverlee en Leuven.
Trein en bus.
Koop nu je biljet online of via de automaten die zich dichtbij Ingang 2 bevinden. Officiële website van de NMBS. Ga naar detrein.be, daar kan je de dienstregeling raadplegen en je biljet aankopen. Dienstregeling: ga naar de pagina van station Charleroi-Zuid en klik op de oranje knop met realtime informatie.
Flixbus gaat via een achterpoortje concurrentie aan met De Lijn en NMBS VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Op andere lijnen zoals van Leuven naar Brussel of Brugge naar Gent mag het niet. Flixbus gaat er prat op dat ze veel goedkoper zijn dan de trein: voor een ritje van Antwerpen naar Brussel betaal je 499, euro met hun bus, voor een treinticket op dat traject leg je 770, euro neer. Concurrentie voor de NMBS?
Mobiliteit Couleur Café 2019.
Vanaf de halte Centraal Station aansluiting met de pendelbussen E en F in het centrum van Brussel zijn de 11 Noctis buslijnen gratis beschikbaar door middel van je EventPass geldig vervoerbewijs en op vertoon van je Couleur Café polsbandje. Het Noctis-netwerk rijdt enkel op vrijdag en zaterdagnacht met een frequentie van 30 minuten.
Treinvervoer NMBS seniorentarief vanaf 65 jaar seniorenbiljet Wevelgem.
Home Treinvervoer NMBS seniorentarief vanaf 65 jaar seniorenbiljet. Treinvervoer NMBS seniorentarief vanaf 65 jaar seniorenbiljet. Senioren vanaf 65 jaar krijgen een voorkeurstarief voor nationale treinreizen. Je betaalt 6 euro in tweede klasse of 13 euro in eerste klasse voor een heen-en-terug ticket.
Treinverkeer Brussel-Leuven hersteld BRUZZ.
In" de statons Brussel-Noord en Brussel-Zuid kregen zij water en eten, omdat zij toch lang vastgezeten hebben, zegt Crols. Ook afgelopen zondag veroorzaakte een persoonsongeval in de buurt van Kortenberg urenlang voor zware hinder voor het treinverkeer tussen Leuven en Brussel. Lees ook Brusselse bottleneck belemmert stiptheid van trein. Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg. Lees meer over. Brussel, mobiliteit, NMBS, persoonsongeval.
Nieuw vervoersplan NMBS: dit verandert er voor u Het Nieuwsblad.
Meer treinen van de lijn S8 Brussel Ottignies zullen doorrijden naar Louvain-la-Neuve. S10 Brussel Aalst krijgt een ruimere amplitude. S20 Leuven Ottignies krijgt een ruimere amplitude, met een vertrek om 2226: uit Leuven. Daarmee wordt de situatie van voor december 2014 hersteld. Meer over NMBS.

Contacteer ons