Resultaten voor nmbs europa

 
 
nmbs europa
 
Hogere productiviteit voor de NMBS Voka.
De interne efficiëntie van de NMBS moet veel beter om de dienstverlening te verbeteren en de kosten in de hand te houden. De opdracht voor CEO Dutordoir bestaat erin om van het zorgenkindje dat de NMBS vandaag is een gezond bedrijf te maken.
Europa wil fietsvriendelijke treinen, NMBS: Meer" plaats voor fietsen betekent minder plaats voor reizigers" VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van V
De maatregelen die Europa nu oplegt zal het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen alleen maar aanmoedigen. De NMBS reageert voorzichtig positief. Wij" moedigen combimobiliteit en het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen aan, zegt Bart Crols, woordvoerder van de NMBS. Maar hij zegt ook dat treinen een beperkte capaciteit hebben.
Tickets NMBS 34 procent goedkoper dan in rest van Europa De Standaard.
Tickets NMBS 34 procent goedkoper dan in rest van Europa. Gisteren om 1516: door Dries De Smet, Stijn Cools. De NMBS heeft te hoge kosten en te lage inkomsten. Dat is de conclusie die NMBS-topman Jo Cornu uit een interne benchmark trekt, vernam De Standaard uit goede bron.
nmbs internationaal Apps op Google Play.
Raadpleeg dienstregelingen van duizenden treinen in Europa met realtime info. Laat een review na of geef uw feedback over de app. 1.560 in totaal. Wat is er nieuw. Met deze update krijgt u een betere betaalervaring en deden we een optimalisatie aan de mobile barcode view. 5 juni 2018. 4.0.3 en hoger. Beoordeling van content. Markeren als ongepast. Google Commerce Ltd. NMBS Nationaal: treindienstregeling biljetten.
Informatie en klachten FOD Mobiliteit.
NMBS Europe vervoert reizigers in Europa, o.a. via haar samenwerking met Thalys, Eurostar, TGV en andere partners. Op de website van NMBS Europe vindt u de contactgegevens van het Contact Center voor informatie en reservering van uw internationale treinreis en van de algemene klantendienst van NMBS Europe.
NMBS Internationaal Thalys, Eurostar, TGV, ICE en internationale treinen.
Houders van een NMBS 50%-kaart voor Grote Gezinnen, Verhoogde Tegemoetkoming of militairen krijgen 50% op het standaardtarief op het NMBS-net. 100% korting België NMBS. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, of van een NMBS vrijkaart met legitimatiebewijs slechtzienden, parlementsleden, politieagenten in uniform enz.
NMBS lanceert nieuwe website voor internationaal reizen Binnenland Nieuws HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. NMBS Europe, de afdeling van spoorwegmaatschappij NMBS voor internationaal personenvervoer, heeft vandaag een vernieuwde website gelanceerd. De website moet een maximaal" aantal mogelijke reisroutes" aanbieden met de trein in Europa, naar ruim 3.000 bestemmingen, meldt de NMBS.
Black Friday: Treintickets voor 5 retour bij NMBS Travel Unlimited.
Dit was de eerste Black Friday promotie bij NMBS en waarschijnlijk hebben ze de populariteit onderschat. Hierdoor is de website van de NMBS jammer genoeg al de hele avond overbelast. Het beste wat we nu kunnen doen is de vingers kruisen en hopen dat de NMBS een herkansing aanbiedt.
Verken Europa met de trein! NMBS.
Wat zijn jouw plannen voor deze zomer? Met Interrail kun je overal in Europa bestemmingen ontdekken. Bezoek tot 30 landen met 1 treinpas en hou er levenslange herinneringen en vrienden aan over. Met NMBS Internationaal en Interrail beleef je treinavonturen die je nooit meer vergeet!

Contacteer ons