Zoeken naar nmbs europa

 
 
nmbs europa
 
NMBS Internationaal Thalys, Eurostar, TGV, ICE en internationale treinen.
100% korting België NMBS. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, of van een NMBS vrijkaart met legitimatiebewijs slechtzienden, parlementsleden, politieagenten in uniform enz. reizen gratis op het Belgische deel van internationale reizen met klassieke treinen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Koop jouw ticket voor België of Europa NMBS.
Koop jouw ticket voor België of Europa. Reizen binnen Europa. Koop uw internationale treintickets bij NMBS Europe en geniet van de expertise en klantgerichtheid van een onderneming met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van treinen. Reizen binnen België.
NMBS Europe Promocode Vandaag tot 60% KORTING voor jou!
Via de NMBS treinplanner op b-europe.com geef je een vertrekstation, een aankomststation, de gewenste data en je reisgezelschap in, treinplanner NMBS Europe toont je daarna de verschillende reisopties. Wil je met NMBS internationaal reizen, de mooiste plekken spotten, nieuwe mensen ontmoeten en andere culturen ontdekken? Met de Interrail Pass van NMBS Europe ligt de wereld aan je voeten! Met de Interrail Pass maak je treinreizen naar en door 30 landen binnen Europa.
NMBS Europe HLN.
Sporen naar het dak van Europa. Reizen Met de trein naar de hoogst gelegen skipistes van Zwitserland? Dan moet je in de Jungfrau Region zijn, waar de skioorden worden omringd door toppen. Sterke toename van klachten bij NMBS over dienstverlening.
Goedkoop met de trein door Europa InterRail.
Goedkope treinkaartjes NMBS. Goedkoop per trein door tijdig te reserveren. Goedkope treinkaartjes NMBS. Goedkoop per trein door tijdig te reserveren. Goedkoop met de trein door Europa InterRail. Goedkope treinkaartjes NMBS. Thalys actie: vroegboekkorting. Goedkope treinkaartjes NMBS. Toch geen staking bij Belgische spoorwegen.

Contacteer ons