Resultaten voor b rail nmbs

 
 
b rail nmbs
 
De Spoorwegen werven aan.
De mensen achter de spoorwegen NMBS en HR Rail slaan brug naar techniekers in spe. HR Rail en NMBS investeren in intensieve opleiding voor technische profielen in de Centrale Werkplaats Mechelen. Beleef de Spoorwegen achter de schermen als student. Meer info voor studenten.
NMBS officiële website Koop je treinticket online.
login NMBS Business Portal. Probeer één maand gratis de trein in uw bedrijf! Aanbod voor werknemers. informatie voor woon-werkabonnees. Heeft u een vraag of wenst u meer info? bel het Business Center alle werkdagen van 9 tot 17 uur op 025282528. naar NMBS International.
HR Rail.
DELEGATIE VAN BEVOEGDHEDEN. Als juridische werkgever van het voltallige spoorwegpersoneel heeft HR Rail als opdracht een integrale HR-dienstverlening aan te bieden, die voldoet aan de verwachtingen van NMBS en Infrabel aan wie het merendeel van het personeel is ter beschikking gesteld.
NMBS-app Reis vlotter met onze gratis app.
login NMBS Business Portal. Probeer één maand gratis de trein in uw bedrijf! Aanbod voor werknemers. informatie voor woon-werkabonnees. Heeft u een vraag of wenst u meer info? bel het Business Center alle werkdagen van 9 tot 17 uur op 025282528. naar NMBS International.
NMBS Groepsreizen Openingsuren adressen Stad Gent.
Listen to this page. NMBS Groepsreizen Openingsuren adressen. 32 2 528 28 28. Toon op Google Maps. 18 oktober 2017 1330.: 09 210 10 10 ma-za van 8-19 u. Persruimte Stad Gent. Juridische info en privacy. Volg Stad Gent op.:
Strategie NMBS.
Parkeerproducten voor iedere gebruiker in parkings met toegangscontrole. De voorgestelde parkeerproducten werden vastgelegd in functie van het type gebruiker, vastgelegd in de parkeerstrategie van de NMBS.: Regelmatige treinreizigers met een treinabonnement kunnen een parkeerabonnement aankopen aan het stationsloket, of voor de autoparkings een ticket aan de ingang van de parking nemen, en profiteren van het voordeeltarief voor treinreizigers. Occasionele treinreizigers zonder treinabonnement kunnen: Voor een autoparking: een ticket aan de ingang van de parking nemen en profiteren van het voorkeurtarief voor treinreizigers ofwel een 5 of 10-beurtenkaart aankopen, enkel bij de aankoop van volgende welbepaalde treinproducten: Halftijdse treinkaart, Campus, Go Pass, Rail Pass, Key Card of 10-rittenkaart.
NMBS Internationaal Thalys, Eurostar, TGV, ICE en internationale treinen.
Ontdek de voordelen van ons Corporate Rail services. Onze klanten aan het woord. Makkelijke manier om tickets te boeken. Makkelijke manier om tickets te boeken. Site is duidelijk. Gemakkelijk te bestellen en ook een correcte terugbetaling gekregen bij annulering. Zeer makkelijk en snel. Zeer makkelijk bestemming en heen en terugreis te kiezen, goeie betalingsmogelijkheden en goeie opvolging. Aanvraag niet geslaagd. NMBS INTERNATIONAAL NIEUWSBRIEF.
Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen Wikipedia.
De NMBS dankt die toename aan de groeiende groep reizigers die de trein neemt voor vrijetijdsverplaatsingen. De NMBS is de enige aanbieder van binnenlands personenvervoer per trein in België. Het logo, een hoofdletter B in een liggende ellips, werd in 1936 ontworpen door Jean de Roy.
NMBS Startpagina Facebook.
NMBS heeft de omslagfoto bijgewerkt. Ge G spo G ns G ord G. Ge G spo G ns G ord G. Van de grotbeer tot de teddybeer, ontmoet alle soorten beren in het Museum voor Natuurwetenschappen Muséum des Sciences naturelles!

Contacteer ons