Meer resultaten voor soorten treinen nmbs

 
 
soorten treinen nmbs
 
Lijst van treincategorieën in België Wikipedia.
EXT Deze extra treinen worden ingezet bij grootschalige evenementen als een festival of een concert, zoals Rock Werchter of Pukkelpop. De treinen rijden dan een eind voor de aanvang en na het einde van het evenement. CHA Chartertrein Dit zijn treinen die de NMBS rijdt in opdracht van een externe organisatie.
Ontdek de trein NMBS.
CategorieBelgisch: spoorwegmaterieel Wikipedia.
NMBS HLE 2130. NMBS reeks 75. NMBS Serie 553. NMBS Serie 600. NMBS Serie 601. NMBS Serie 608. NMBS Serie 622. NMBS Serie 652. NMBS Type 101. NMBS Type 120. Pruisische rijtuigen van NMBS. Toerisme en Spoorpatrimonium. Toeristische Trein Zolder.
Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen Wikipedia.
Om tegemoet te komen aan de EU regelgeving voor een vrije toegang voor alle vervoerders op het Europese spoorwegnet, werd de NMBS op 1 januari 2005 opgesplitst in drie delen: een beheerder van de infrastructuur Infrabel, een exploitant van de treinen NMBS en een overkoepelende holding NMBS-Holding.
De treinfaciliteiten bij NMBS.
Zijn er stopcontacten, vuilnisbakjes of een leeslampje in uw trein? NMBS investeert in het comfort aan boord, maar niet alle treinen hebben dezelfde uitrusting. Kom in dit overzicht meer te weten over welke voorzieningen uw trein biedt. Stopcontacten in eerste klas.
Treinbestuurder: Vraag Antwoord.
Kennen jullie een site met de soorten treinenvb: IC-treinen, wagons., Of als iemand zelf een uitgebreide uitleg wilt geven, mag altijd.: Onze vactures Treinbestuurder Rangeerbestuurder Treinbegeleider. JIPA Privacy policy Disclaimer. Aantal jaren dienst.: Standplaats en depotnummer.: Meer over mezelf.: Meer over mezelf.: Dag Titel Dienst Van Tot BR. Trein Van Naar Als. Even geduld, bezig met verzamelen van data. Treinen die op tijd op hun bestemming waren.:

Contacteer ons