Resultaten voor nmbs

 
 
nmbs
 
NMBS De Standaard.
De dieren moeten de begroeiing van de spoorwegbermen binnen de pe. Infrabel, NMBS, Mechelen. 17/07/2018 540.000 euro compensatie voor treinvertragingen. Spoorwegmaatschappij NMBS heeft vorig jaar ruim 54.000 aanvragen tot compensatie gekregen van reizigers van wie de trein vertraging had opgelopen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
NMBS @NMBS Twitter.
Vind-ik-leuks Vind-ik-leuks 16.509. @ NMBS niet meer negeren @ NMBS negeren Volgen @ NMBS volgen Volg je nu Je volgt @ NMBS Ontvolgen @ NMBS ontvolgen Geblokkeerd @ NMBS geblokkeerd Deblokkeren @ NMBS deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ NMBS in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ NMBS annuleren.
NMBS Internationaal Thalys, Eurostar, TGV, ICE en internationale treinen.
Houders van een NMBS 50%-kaart voor Grote Gezinnen, Verhoogde Tegemoetkoming of militairen krijgen 50% op het standaardtarief op het NMBS-net. 100% korting België NMBS. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, of van een NMBS vrijkaart met legitimatiebewijs slechtzienden, parlementsleden, politieagenten in uniform enz.
mobile.b-rail.be.

Contacteer ons