Zoeken naar nmbs uurregeling treinen

 
 
nmbs uurregeling treinen
 
NMBS Stad Vilvoorde.
Je bent hier: Home Leven Verkeer en vervoer Openbaar vervoer NMBS. Algemeen infonummer NMBS: 02 528 28 28, toestellen met draaischijf: 02 555 25 55. Algemene website: www.nmbs.be. Via de website Railtime kan je de werkelijke vertrek en aankomsttijden van alle treinen die op het Belgische spoorwegnet rijden opzoeken.
NMBS Dienstregeling tickets kopen.
Toon ook treinen met langere reistijd. Overstappen: Willekeurig aantal. Minstens 10 minuten. Minstens 20 minuten. Minstens 30 minuten. Dienstregeling tickets kopen. Storingen op het net. 24u/24u, 7 dagen op 7. Snel: vermijd lange wachtrijen. Makkelijk: je tickets in enkele clicks. Veilig: 100% veilig dankzij het trusted commerce label. Verkoop via internet. Vragen over Ticket Online? Bekijk de FAQ voor veel gestelde vragen. Geen antwoord gevonden? Stel je vraag via het contactformulier. Waar je treinbiljet kopen? Via onze site, je smartphone, aan de automaat of aan het loket in het station. Aan jou de keuze. Ontdek alle mogelijkheden. 02 528 28 28. Alle dagen van 7 u. tot 21.30 u. Wifi in stations. Welk biljet past bij mij? Plan mijn reis. Koop je biljet. Werken bij NMBS.
Sport.be.
Wie met de trein naar Antwerpen komt, controleert best vooraf even de NMBS-uurregeling om zich ervan te vergewissen of er na afloop van het evenement nog een trein huiswaarts is. U neemt de premetrolijn 3 richting Merksem tot aan de halte SPORT.
NMBS past dienstregeling aan vanaf 11 december Binnenland Nieuws HLN.
De NMBS doet de wijzigingen vanwege aangepaste dienstregelingen in het buitenland, en infrastructuurwerken. Doelstelling" is een beter aanbod op het treinnet, het aanbod uitbreiden waar mogelijk en een hogere kwaliteit van dienstverlening, klinkt het. Eén van de aangekondigde aanpassingen is het verdwijnen van de rechtstreekse lijn Brussel-Luik-Maastricht. Vanaf december rijden er 21 treinen per dag tussen Brussel en Visé, het laatste station voor de Nederlandse grens.
Met de trein naar Zaventem Brussels Airport BRUXX.
Jouw feedback is belangrijk voor ons. Vertel ons wat je van onze site vindt door een aantal vragen te beantwoorden. Waarom kwam je naar onze website? Heb je gevonden wat je zocht? Welke 2 zaken kunnen we verbeteren aan onze website.
Treinreizen Intersoc. Noticed Logo.
Aan de onthaalstand in de centrale tunnel, waar de roltrappen uitkomen, worden je treinplaatsen meegedeeld. Vakantiegasten die niet opteren voor een door Intersoc georganiseerde treinreis maar wel het rechtstreekse busvervoer tussen eindstation en hotel wensen te gebruiken, dienen dit vooraf te boeken en betalen hiervoor een toeslag.
Met het openbaar vervoer UZA.
Neem de trein naar station Antwerpen-Centraal of station Antwerpen-Berchem. Via de website van de NMBS kan u de dienstregeling van de treinen opzoeken. Vanaf het station kunt u uw reis naar het UZA verderzetten met de fiets, taxi of bus.
IZY low cost trein: Parijs-Brussel vanaf 19.
IZY neemt je in maximaal 2u30 mee van het hart van Parijs naar het centrum van Brussel. Selecteer de gepaste dienstregeling, reserveer, stap in en klaar! Maak je keuze over het type plaats dat je aan boord wenst en geef aan of je een of twee bagages meeneemt.
Trein Hemiksem.
Het ligt op spoorlijn 52 Antwerpen Boom en wordt buiten de spitsuren per uur aangedaan door twee treinen: 1 in de richting van Antwerpen en 1 in de richting van Boom. Meer informatie over de dienstregeling, het juiste traject, de kostprijs van een ticket en de duur van de reis, kan je terugvinden via de website van de NMBS.

Contacteer ons