Resultaten voor nmbs trein

 
 
nmbs trein
 
NMBS jobs.
Om deze vacatures in te vullen, zetten NMBS en HR Rail allerlei aanwervingsacties op touw, waarvan de Meet Greet Train op zaterdag 9 februari het startschot was. Een nieuw concept, waarbij kandidaten aan boord van de trein kennismaken met de jo.
Veel gestelde vragen.
Bij de NMBS mag de fiets meegenomen worden na betaling van een fietskaart van 5 voor een enkele reis of een fietsdagkaart van 8. Het ene deel van deze kaart moet aan de fiets bevestigd worden, het andere deel moet bijgehouden worden. Afhankelijk van het type trein kan de fiets vooraan, achteraan of in het middendeel van de trein meegenomen worden.
Europa wil fietsvriendelijke treinen, NMBS: Meer" plaats voor fietsen betekent minder plaats voor reizigers" VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van V
In oktober wou de NMBS de gewone fiets op de trein verbieden tijdens de spitsuren. Reizigers die hun fiets in en uitladen, blokkeren de doorgang. Volgens de NMBS veroorzaakt dat vertragingen. Maar minister van Mobiliteit Bellot MR floot de NMBS terug.
Black Friday: Treintickets voor 5 retour bij NMBS Travel Unlimited.
Morgen op Black Friday, vrijdag 23 november, kan je bij de NMBS de hele dag lang treintickets voor maar 5 retour kopen! Dit is uitzonderlijk goedkoop gezien een retourtickets vaak meer dan 15 kosten om een half uurtje op de trein te zitten!
Train Map: NMBS zet trein op de kaart Internetgazet.
Train Map: NMBS zet trein op de kaart. Dinsdag 25 september 2018. Het is maar dat u t weet. De NMBS lanceert vandaag Train Map, een online kaart met een realtime overzicht van alle treinen die op een bepaald ogenblik op het Belgische spoornetwerk rijden.
REACT Polariserend en schaamteloos wij/zij.
De relaties tussen Nederland en Turkije zijn er nog niet op verbeterd, van de-escalatie, zoals Rutte het noemde, is nog niet veel in huis gekomen, integendeel. Dus dachten we bij ReAct, laten we eens een Nederturk een aantal vragen stellen.
Trein, NMBS Gemeente Balen.
Op de website van de NMBS vind je o.a.: vervoersbewijzen biljetten en abonnementen. filmpjes over hoe je een ticket koopt aan de automaat. Aan het station van Balen staat een automaat waar je je ticket moet kopen. Je kan ook online je ticket kopen. Als je geen ticket hebt, betaal je een toeslag op de trein aan de conducteur.
Kortrijk Rijsel Lille-Flandres Grensoverschrijdende treinen en bussen vanuit België.
In het weekeinde stopt een enkele trein ook in Croix-L'Allumette' en Croix-Wasquehal. Tot en met Moeskroen kunt u met de Go Pass 10 / Rail Pass reizen, te koop bij iedere automaat van de NMBS. Een internationaal treinkaartje naar Rijsel of naar uw Franse bestemming is vereist.
Bespaar op je telefoonrekening Viking Deals.
Opgelet: als je daarna een ander tabblad in je huidige browser of een andere browser opent, wordt ons cookie overschreven door dat van die nieuwe website en valt logischerwijs ook je link naar Mobile Vikings weg. Hoe kun je dan zeker zijn?

Contacteer ons