Resultaten voor nmbs jobs

 
 
nmbs jobs
 
Waarom de besparingen bij de NMBS ook honderden jobs in de b. Gazet van Antwerpen.
Stad en Rand. Waarom de besparingen bij de NMBS ook honderden jobs in de bouwsector dreigen te kosten. 22/09/2015 om 0642: Bron: BELGA. De bouwlobby heeft in een brief aan minister van Mobiliteit Jacqueline Galant MR de noodklok geluid over de besparingen bij het spoor.
Treinbestuurder De Spoorwegen werven aan.
Zoekterm Geen suggesties Jobs. Functie Diploma Regio. Overige functionele domeinen 18. Human resources Administratie 10. Supply chain, Logistiek, Aankoop 7. Sales, Marketing Communicatie 6. Veiligheid, Verkeer Mobiliteit 6. Finance Legal 5. 1 cycl./graduaat/bachelor 61. 2 cycl./universitair/master 42. na 7de jaar 41. 2de graad TSO 28. na 6de jaar 26. 2de graad ASO 15. 2de graad KSO 14. na 4de jaar 11. CESS Technique de Transition 6 ans 7. CESI Technique de Transition 4 ans 3. geen diploma 3. 3 cycl./doctor 1. We hebben 173 openstaande vacatures. Werk bij ons als. Waarom de spoorwegen? Vind de ideale job. De job van treinbestuurder fascineert velen van jongs af aan. In de stuurpost van een trein combineer je het gevoel van vrijheid met veel verantwoordelijkheid. Na een betaalde opleiding word je treinbestuurder, klaar om in te stappen in een gevarieerde planning van werkuren en trajecten. Wist je dat er drie soorten bestuurders zijn bij de Spoorwegen? Als treinbestuurder breng je reizigers veilig op hun bestemming. Je bestuurt reizigerstreinen van NMBS, controleert de trein voor vertrek en behandelt kleine defecten vakkundig.
NMBS De Spoorwegen werven aan.
Vind de ideale job. Zoekterm Geen suggesties Jobs. Functie Diploma Regio. Overige functionele domeinen 18. Human resources Administratie 10. Supply chain, Logistiek, Aankoop 7. Sales, Marketing Communicatie 6. Veiligheid, Verkeer Mobiliteit 6. Finance Legal 5. 1 cycl./graduaat/bachelor 61. 2 cycl./universitair/master 42.
Werken bij NMBS.
Home Jobs Werken bij NMBS. Werken bij NMBS. Submenu tonen Submenu verbergen Spoorberoepen. Onze beroepen in beeld. Werken bij NMBS. NMBS staat voor duurzame mobiliteit voor iedereen. Als meer mensen de trein nemen, is dat gunstig voor ons leefmilieu. Daarom doet NMBS er alles aan om meer klanten aan te trekken.
NMBS wil 4.400 jobs minder tegen eind 2022 Binnenland Nieuws HLN.
NMBS wil 4.400 jobs minder tegen eind 2022. 30 november 2017. Deel 0 Tweet. De NMBS wil verder snoeien in haar personeelsbestand. Het spoorbedrijf wil het aantal voltijdse equivalenten terugbrengen van 20.628 in 2014 naar 16.228 eind 2022. Dat blijkt donderdag uit een nota over het nieuwe ondernemingsplan, die De Tijd kon inkijken.
Home De Spoorwegen werven aan.
Betaalde basisopleidingen en aanvullende trainingen van ons opleidingscentrum Train@Rail zorgen ervoor dat werknemers mee zijn met de evoluties in hun werkveld. Je leert er niet alleen specifieke jobs zoals treinbestuurder of treinbegeleider, maar kunt er ook terecht voor managementstraining en taalopleidingen.
NMBS lanceert vacature-offensief tegen vergrijzing Bedrijven Trends.be.
De NMBS rekent ook op het huidige personeel, dat via Refer a Friend een premie opstrijkt als een medewerker erin slaagt een collega aan te brengen voor een knelpuntberoep. Minister van Mobiliteit Galant heeft er alle vertrouwen in dat de wervingsactie bij het spoor succesvol wordt.
Het loon van een ondersectorchef bij NMBS: 3.000 euro netto Jobat.be.
Zin in een job bij NMBS? Schrijf je dan in voor de Jobat Express nieuwsbrief en ontvang jobs op maat van je profiel rechtstreeks in je mailbox. Schrijf je nu in. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nmbs-vacatures februari 2018 Indeed.com.
Lees meer over werken bij Nmbs. City Station Assistant bij NMBS Stations voor de regio Hasse. NMBS 19 reviews Hasselt België. Bij NMBS Stations voor de regio Hasselt? Organiseren en controleren van het technisch onderhoud en de schoonmaak van de ruimtes die onder de.

Contacteer ons