Zoeken naar nmbs europe

 
 
nmbs europe
 
Informatie en klachten FOD Mobiliteit.
NMBS Europe vervoert reizigers in Europa, o.a. via haar samenwerking met Thalys, Eurostar, TGV en andere partners. Op de website van NMBS Europe vindt u de contactgegevens van het Contact Center voor informatie en reservering van uw internationale treinreis en van de algemene klantendienst van NMBS Europe.
NMBS Internationaal Thalys, Eurostar, TGV, ICE en internationale treinen.
Houders van een NMBS 50%-kaart voor Grote Gezinnen, Verhoogde Tegemoetkoming of militairen krijgen 50% op het standaardtarief op het NMBS-net. 100% korting België NMBS. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, of van een NMBS vrijkaart met legitimatiebewijs slechtzienden, parlementsleden, politieagenten in uniform enz.
NMBS Europe Talking Heads.
Talking Heads stelde een social media policy op met de dos en donts voor NMBS Europe medewerkers op sociale media. Daarnaast coachen we de verantwoordelijken voor sociale media binnen NMBS Europe, door middel van trainingen en hands-on workshops. NMBS Europe kan zo zelf instaan voor haar communicatie op Facebook en Twitter.
NMBS Europe Startpagina Facebook.
NMBS Europe heeft 3 nieuwe foto's' toegevoegd. Laat je volledig gaan in Keulen, Nice of Binche en spring, dans en stamp met je voeten op de grond en vergeet niet om van de lokale specialiteiten voor carnaval te proeven! NMBS Europe heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Koop jouw ticket voor België of Europa NMBS.
Gemakkelijk en 100% veilig! BOEK UW INTERNATIONALE TREINTICKETS BIJ NMBS EUROPE. BOEK UW NATIONALE TREINTICKETS BIJ NMBS. NMBS Europe biedt u.: De beste prijzen op de markt. Als officiële verdeler van Thalys, Eurostar, TGV en ICE tickets garanderen wij u de voordeligste tarieven op de markt.
NMBS-Europe-thumb So Buzzy.
So Buzzy opent 2de kantoor in Blankenberge. Wim loopt social media stage bij So Buzzy. Vacature: Digital Advertising Expert. Hoe Instagram Stories posten op Facebook? The Social Conference 2018: wat hebben we geleerd? So Buzzy opent 2de kantoor in Blankenberge.
NMBS Europe: efficiënte marketinglocomotief.
Kurt Berghs Vasco nu vrijdag op de Ecommerce Summit. NMBS Europe: efficiënte marketinglocomotief. De sector van de transport en reiswebsites zit niet stil. Onlangs werd de e-Shop van NMBS Europe www.nmbseurope.com bekroond tot beste reissite van 2011 en het affiliate-marketingprogramma draait op kruissnelheid.
Alle artikels over NMBS" Europe" KnackWeekend.be.
Voordelen voor abonnees. Alles over NMBS Europe. Passagiers Thalys en TGV moeten half uur vroeger in station zijn. Passagiers voor Thalys, TGV en ICE-treinen vanuit Brussel-Zuid of Antwerpen-Centraal worden verzocht 30 minuten vroeger aanwezig te zijn voor veiligheidscontroles. Dat meldt NMBS Europe op Twitter.
NMBS Europe Promocode Vandaag tot 60% KORTING voor jou!
Via de NMBS treinplanner op b-europe.com geef je een vertrekstation, een aankomststation, de gewenste data en je reisgezelschap in, treinplanner NMBS Europe toont je daarna de verschillende reisopties. Wil je met NMBS internationaal reizen, de mooiste plekken spotten, nieuwe mensen ontmoeten en andere culturen ontdekken?

Contacteer ons