Meer resultaten voor epc verplicht

 
 
epc verplicht
 
EPC bij verkoop of verhuur van woning Gemeente Merchtem.
Is een EPC voor de wooneenheid verplicht en stel je die toch te koop of te huur zonder geldig EPC? Dan riskeer je een boete tussen 500 en 5000 euro. Als de wooneenheid te koop of te huur wordt aangeboden zonder schriftelijke publieke reclame website, krantje, affiche, zoekertjes, dan is het EPC niet verplicht.
Wanneer heb ik een EPC nodig? Aendekerk Immo.
Wil je voor jouw situatie weten of je nu wel of niet over een EPC moet beschikken? Wij verwijzen je hiervoor graag verder naar de officiële website van de Vlaamse Overheid. Op de pagina In welke situaties is het EPC verplicht?
EPC bij verkoop of verhuur van woning Gemeente Kampenhout.
Op de website energiesparen.be vindt u een overzicht van alle wooneenheden waarvoor een EPC verplicht is. Is een EPC voor de wooneenheid verplicht en stelt u die toch te koop of te huur zonder geldig EPC? Dan riskeert u een boete tussen 500 en 5000 euro.
Energieprestatiecertificaat bij verkoop of verhuring GAOZ Woonbeleid.
Op de website energiesparen.be kan je met Test uw EPC de EPC-score van uw woning vergelijken met de gemiddelde EPC-score in uw gemeente, provincie of in Vlaanderen. Het EPC moet verplicht worden opgemaakt bij verkoop of verhuur van elke aparte wooneenheid die autonoom kan functioneren, bijvoorbeeld.:
Energieprestatiecertificaat EPC Gemeente Lede.
Op het EPC staan ook heel wat tips en aanbevelingen over investeringen om de woning energiezuiniger te maken. Welke woningen moeten over een EPC beschikken? Het EPC is verplicht voor wonigen, appartementen, sociale woningen en studio's' die verkocht of verhuurd worden.
Nieuws Pers Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
Iedere eigenaar moet bij de verkoop of de verhuur van woning een EPC kunnen voorleggen. Bij oudere woningen is er mogelijk geen EPC aanwezig. Vroeger was het voorleggen van een EPC immers niet verplicht. Als eigenaar moet je over een EPC beschikken wanneer je een onroerend goed te koop of te huur wilt aanbieden.
energieprestatiecertificaat Certificatie voor de bouwsector.
Sinds 1 januari 2012 is het verplicht om het berekend energieverbruik kengetal en het adres van de woongelegenheid, of de unieke code van EPC te vermelden in commerciële advertenties waarin de woongelegenheid te koop of te huur wordt aangeboden. Het EPC bij verkoop en verhuur van woningen wordt opgesteld door een erkend energiedeskundige type A.
In welke situaties is het EPC verplicht? Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
de verhuur van een woning, appartement, studio, voor contracten vanaf twee maanden. Het EPC moet aanwezig zijn vanaf het moment dat de wooneenheid te huur wordt aangeboden. Een EPC is verplicht per wooneenheid, dus per appartement, per studio, per woning.,
EPC of energieprestatiecertificaat De Clerck: ramen deuren.
Waarom kiezen voor De Clerck? 26 4 2016 EPC of Energieprestatiecertificaat: hoe, wat waarom? Ramen Terug naar nieuwsoverzicht. Het EPC of energieprestatiecerticaat is een document dat aangeeft hoe energiezuinig een gebouw is. Bij zowel verkoop als verhuur van een woning is de eigenaar verplicht dit document voor te leggen.

Contacteer ons