Meer resultaten voor epc verplicht

 
 
epc verplicht
 
Energieprestatiecertificaat bij verkoop of verhuring GAOZ Woonbeleid.
Op de website energiesparen.be kan je met Test uw EPC de EPC-score van uw woning vergelijken met de gemiddelde EPC-score in uw gemeente, provincie of in Vlaanderen. Het EPC moet verplicht worden opgemaakt bij verkoop of verhuur van elke aparte wooneenheid die autonoom kan functioneren, bijvoorbeeld.:
Heeft u al een EPC certificaat Markt 21.
Het EPC bij verkoop en verhuur van bestaande woongebouwen is verplicht bij de verkoop en verhuur van elke wooneenheid en moet dus opgemaakt worden per woning, per appartement, per studio., Het EPC bij verkoop betreft enkel verkoop in volle eigendom.
Het energieprestatiecertificaat of EPC: wat is dit? Dewaele.
Net zoals bij verkoop, moet je als verhuurder ook verplicht over een geldig EPC attest beschikken opdat je een woning kan verhuren. De huurder heeft immers eveneens het recht om het energieverbruik van de woning te kennen, vooraleer de huurovereenkomst wordt afgesloten.
Wanneer heb ik een EPC nodig? Aendekerk Immo.
Wil je voor jouw situatie weten of je nu wel of niet over een EPC moet beschikken? Wij verwijzen je hiervoor graag verder naar de officiële website van de Vlaamse Overheid. Op de pagina In welke situaties is het EPC verplicht?
EPC bij verkoop of verhuur van woning Wemmel.
Op de website energiesparen.be vindt u een overzicht van alle wooneenheden waarvoor een EPC verplicht is. Is een EPC voor de wooneenheid verplicht en stelt u die toch te koop of te huur zonder geldig EPC? Dan riskeert u een boete tussen 500 en 5000 euro.
EPC bij verkoop of verhuur van woning Gemeente Kampenhout.
Op de website energiesparen.be vindt u een overzicht van alle wooneenheden waarvoor een EPC verplicht is. Is een EPC voor de wooneenheid verplicht en stelt u die toch te koop of te huur zonder geldig EPC? Dan riskeert u een boete tussen 500 en 5000 euro.
Energieprestatiecertificaat EPC Gemeente Lede.
Op het EPC staan ook heel wat tips en aanbevelingen over investeringen om de woning energiezuiniger te maken. Welke woningen moeten over een EPC beschikken? Het EPC is verplicht voor wonigen, appartementen, sociale woningen en studio's' die verkocht of verhuurd worden.
Nieuws Pers Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
Wijst het pijltje eerder op de rode zone, dan heb je te maken met een energieverslindende woning. Iedere eigenaar moet bij de verkoop of de verhuur van woning een EPC kunnen voorleggen. Bij oudere woningen is er mogelijk geen EPC aanwezig. Vroeger was het voorleggen van een EPC immers niet verplicht.
energieprestatiecertificaat Certificatie voor de bouwsector.
Sinds 1 januari 2012 is het verplicht om het berekend energieverbruik kengetal en het adres van de woongelegenheid, of de unieke code van EPC te vermelden in commerciële advertenties waarin de woongelegenheid te koop of te huur wordt aangeboden. Het EPC bij verkoop en verhuur van woningen wordt opgesteld door een erkend energiedeskundige type A.

Contacteer ons