Zoeken naar epc verplicht

 
 
epc verplicht
 
Immo Primo BVBA Energieprestatiecertificaat EPC.
Hou me op de hoogte. De meeste mensen hebben wel al eens te maken gehad of gehoord over een energieprestatiecertificaat EPC. Maar wat is dit document nu juist en welk nut heeft het? Sinds 1 november 2008 is het energieprestatiecertificaat EPC verplicht bij de verkoop van onroerende goederen.
EPC bij verkoop of verhuur van woning Gemeente Kampenhout.
Op de website energiesparen.be vindt u een overzicht van alle wooneenheden waarvoor een EPC verplicht is. Is een EPC voor de wooneenheid verplicht en stelt u die toch te koop of te huur zonder geldig EPC? Dan riskeert u een boete tussen 500 en 5000 euro.
Is een Energieprestatiecertificaat EPC verplicht bij nieuwbouw? UNIZO.
Is een Energieprestatiecertificaat EPC verplicht bij nieuwbouw? Als u bij de bouw van uw nieuwe woning een EnergiePrestatieCertificaat bouw ontvangen hebt verplicht sinds 2006, dan kunt u dit gedurende de geldigheidsduur gebruiken bij de verkoop of verhuur van uw woning.
EPC certificaat Wallonië Certinergie erkend organisme nr 1 kwaliteit prijs snelheid elektrische keuring EPC certificaat gaskeuring stookolietank keuring.
Het certificaat moet worden afgegeven door een certificeerder erkend door het Waalse Gewest. Het EPC moet bij de verkoopakten of het huurcontract gevoegd worden. Sinds 1 januari 2015 is het ook verplicht om de belangrijkste informatie met betrekking tot de energieprestatie-indicatoren te vermelden in publiciteit voor verkoop of verhuur.
Wanneer heb ik een EPC nodig? Aendekerk Immo.
Wil je voor jouw situatie weten of je nu wel of niet over een EPC moet beschikken? Wij verwijzen je hiervoor graag verder naar de officiële website van de Vlaamse Overheid. Op de pagina In welke situaties is het EPC verplicht?
EPC bij verkoop of verhuur van woning Gemeente Keerbergen.
Is een EPC voor de wooneenheid verplicht en stelt u die toch te koop of te huur zonder geldig EPC? Dan riskeert u een boete tussen 500 en 5000 euro. Als de wooneenheid te koop of te huur wordt aangeboden zonder schriftelijke publieke reclame website, krantje, affiche, zoekertjes, dan is het EPC niet verplicht.
EPC bij verkoop of verhuur van woning Wemmel.
Op de website energiesparen.be vindt u een overzicht van alle wooneenheden waarvoor een EPC verplicht is. Is een EPC voor de wooneenheid verplicht en stelt u die toch te koop of te huur zonder geldig EPC? Dan riskeert u een boete tussen 500 en 5000 euro.
Energieprestatiecertificaat EPC Gemeente Lede.
Het energieprestatiecertificaat EPC is verplicht bij het te koop en te huur stellen van woningen, appartementen, studio's., Het EPC geeft de energiescore van een woning weer. Kandidaat-kopers en huurders kunnen met het EPC inschatten hoe energiezuinig de woning is. Op het EPC staan ook heel wat tips en aanbevelingen over investeringen om de woning energiezuiniger te maken.
Nieuws Pers Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
Iedere eigenaar moet bij de verkoop of de verhuur van woning een EPC kunnen voorleggen. Bij oudere woningen is er mogelijk geen EPC aanwezig. Vroeger was het voorleggen van een EPC immers niet verplicht. Als eigenaar moet je over een EPC beschikken wanneer je een onroerend goed te koop of te huur wilt aanbieden.

Contacteer ons