Op zoek naar epc verplicht?

 
 
epc verplicht
 
EPC vanaf 1 juli ook verplicht voor woningen zonder verwarming CIBweb.
Nieuw vanaf 1 juli: EPC ook verplicht voor woningen zonder verwarming. EPC in de toekomst ook verplicht voor woningen zonder verwarming. Nieuw inspectieprotocol voor opmaak van EPC's' vanaf 1 juli. EPC wordt ook verplicht voor woningen die niet worden verwarmd.
In welke situaties is het EPC verplicht? Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
In welke situaties is het EPC verplicht? In het algemeen is een EPC verplicht bij.: de zuivere verkoop van het geheel van een woning, appartement, studio, in volle eigendom. Het EPC moet al aanwezig zijn vanaf het moment dat de wooneenheid te koop wordt aangeboden.;
EPC woning verplicht? EPC-platform.be.
Is er een apart EPC verplicht voor de winkel en het appartement? Of is het EPC verplicht voor de ganse woning? Bij verkoop of verhuur van het appartement, of de gehele woning, dient verplicht een EPC getoond te worden aan de potentiële koper of huurder.
EPC energieprestatiecertificaat EPC energiedeskundige.
Een EPC is verplicht voor elke woongelegenheid. Het Vlaams Energie Agentschap legt duidelijke regels op: van zodra een keuken of kitchenette, een badkamer of douche, en een leefruimte aanwezig zijn, is sprake van een autonome woongelegenheid en dus een apart EPC.
Opmaak EPC-attest niet altijd verplicht De Tijd.
Films / TV. Opmaak EPC-attest niet altijd verplicht. 13 juli 2017 0620.: Geef zelf een reactie. Wie zijn woning verkoopt of verhuurt, moet de kandidaat-koper of huurder een EPC-attest overhandigen. Wie die verplichting aan zijn laars lapt, riskeert een boete.
Voor welke woningen is het EPC verplicht? BEVECE.
EPC verkoop en verhuur. Post Interventie Dossier. DIENSTEN EPC verkoop en verhuur. Voor welke woningen is het EPC verplicht? Een EPC is verplicht per wooneenheid, dus per appartement, per studio, per woning, vakantiewoning. In het algemeen is een EPC verplicht bij.:
Geen verwarming, geen EPC vereist CIBweb.
Net zoals het EPC ook verplicht is bij de verkoop en verhuur van een woning met verwarming maar zonder installaties voor de productie van warm water, zonder keuken, zonder badkamer of zonder toilet. Ook bij de verkoop van een woning met verwarming die door brand beschadigd werd en die niet onbewoonbaar werd verklaard, is het EPC verplicht.
BLECON EPC: Wanneer is een EPC niet verplicht?
Een website van Budgetsites. Welke woningen moeten bij verhuur of verkoop over een EPC beschikken? Het EPC is niet verplicht bij.: verkoop van een deel % van de eigendom bv. door één van de partners bij een echtscheiding. verkoop van een door de burgemeester onbewoonbaar of ongeschikt verklaarde woning.

Contacteer ons