Resultaten voor epc verplicht bij verkoop

 
 
epc verplicht bij verkoop
 
Een EPC-attest nodig voor een kantoor of handelspand? Vastgoed Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Recente wijzigingen erfrecht, wat is voor u als zelfstandige van belang? Regeling inzake afbraak en wederopbouw tegen 6% BTW tijdelijk uitgebreid. Scoren met uw website of webshop. Sociale en fiscale inhoudingsplicht bij betaling facturen aannemer. Successieplanning in nieuw samengestelde gezinnen.
EPC woning verplicht? EPC-platform.be.
Bij verkoop of verhuur van het appartement, of de gehele woning, dient verplicht een EPC getoond te worden aan de potentiële koper of huurder. Indien het winkelgedeelte voldoet aan de drie voornoemde criteria, dan mag één EPC opgemaakt worden van de ganse woning.
In welke situaties is het EPC verplicht? Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
In welke situaties is het EPC verplicht? In het algemeen is een EPC verplicht bij.: de zuivere verkoop van het geheel van een woning, appartement, studio, in volle eigendom. Het EPC moet al aanwezig zijn vanaf het moment dat de wooneenheid te koop wordt aangeboden.;
Voor welke woningen is het EPC verplicht? BEVECE.
DIENSTEN EPC verkoop en verhuur. Voor welke woningen is het EPC verplicht? Een EPC is verplicht per wooneenheid, dus per appartement, per studio, per woning, vakantiewoning. In het algemeen is een EPC verplicht bij.: De zuivere verkoop van het geheel van een woning, appartement, studio, in volle eigendom.
Woning verkopen of verhuren? EPC nodig! Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Ook als beroep wordt gedaan op een immobiliënkantoor of een notaris. Bij verkoop moet het EPC overgedragen worden aan de nieuwe eigenaar. Bij verhuur moet een kopie van het EPC aan de huurovereenkomst toegevoegd worden. Voor welke woningen is het EPC verplicht?
EPC energieprestatiecertificaat EPC energiedeskundige.
Wanneer is een energieprestatiecertificaat EPC verplicht? Vanaf 1 november 2008 is het Energieprestatiecertificaat verplicht bij de verkoop van huizen en appartementen waarvan de bouwvergunning is afgeleverd vóór 1 januari 2006. Woningen gebouwd na die datum beschikken normaliter door de EPB-regelgeving reeds over een EPC.
Opmaak EPC-attest niet altijd verplicht De Tijd.
De wet van 1 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumentengoederen is toepasselijk. Als er tussen ons een geschil zou ontstaan dat we niet opgelost krijgen, wordt dit voorgelegd aan de rechtbanken te Brussel, met toepassing van het Belgische recht.
Geen verwarming, geen EPC vereist CIBweb.
Net zoals het EPC ook verplicht is bij de verkoop en verhuur van een woning met verwarming maar zonder installaties voor de productie van warm water, zonder keuken, zonder badkamer of zonder toilet. Ook bij de verkoop van een woning met verwarming die door brand beschadigd werd en die niet onbewoonbaar werd verklaard, is het EPC verplicht.

Contacteer ons