Meer resultaten voor epc verplicht bij verhuur

 
 
epc verplicht bij verhuur
 
Moet je bij de verkoop of verhuur van een woning zonder verwarming een EPC voorleggen?
Als de woning niet beschikt over een verwarming, is er ook geen energieprestatiecertificaat EPC vereist. Maar opgelet: woningen waarbij de verwarming defect of niet is aangesloten, hebben wél een EPC nodig bij verkoop of verhuur. Hetzelfde geldt trouwens als er verwarming is voorzien, maar geen installatie voor de productie van warm water. Net zoals een EPC ook verplicht is bij de verkoop van een woning die door brand werd beschadigd en men niet onbewoonbaar verklaarde.
Notaris.be Kopen, huren en lenen.
Iedere eigenaar moet bij de verkoop of de verhuur van woning een EPC kunnen voorleggen. Bij oudere woningen is er mogelijk geen EPC aanwezig. Vroeger was het voorleggen van een EPC immers niet verplicht. Als eigenaar moet je over een EPC beschikken wanneer je een onroerend goed te koop of te huur wilt aanbieden.
EPC, energieprestatiecertificaten, verkoop, verhuur, keuring.
Indien u uw woning verkoopt of verhuurd is het kunnen voorleggen van een erkend EPC verplicht bij wet. Zelfs zodanig dat de EPC-score vermeld moet zijn in uw zoekertjes. Moet ik het EPC overhandigen aan de huurder of koper? Bij verkoop van de woning wordt het EPC doorgegeven aan de nieuwe eigenaar. Bij verhuur krijgt de huurder een kopie van het certificaat.
EPC verslaggeving HD technisch adviesbureau.
Gebouweigenaars die hun gebouw met een niet-residentiële bestemming wensen te verkopen of te verhuren zullen in de loop van 2009 worden verplicht om over een energieprestatiecertificaat te beschikken. Hoe ziet een EPC bij verkoop en verhuur van woongebouwen er uit?
Energieprestatiecertificaat EPC Gemeente Lede.
Ook de datum en het certificaatnummer worden in de akte opgenomen. Als bij het verlijden van de authentieke akte geen EPC aanwezig is, is de notaris verplicht om dat aan het Vlaams Energieagentschap te melden, met mogelijk een boete voor de eigenaar tot gevolg. Bij verhuur moet een kopie van het EPC bij de huurovereenkomst gevoegd worden.
EPC bij verkoop of verhuur van woning Gemeente Lichtervelde.
EPC bij verkoop of verhuur van woning. EPC bij verkoop of verhuur van woning. Wilt u een woning, appartement, studio, te koop of te huur stellen? Dan moet u eerst een energieprestatiecertificaat EPC hebben. Als u nog een geldig EPC Bouw hebt, dan kunt u dat gebruiken. Op het EPC staat de energiescore van de wooneenheid en adviezen om energie te besparen. Hoe lager de energiescore, hoe energiezuiniger de woning is. Het EPC legt geen eisen op aan het gebouw. Met het EPC worden mogelijke kopers of huurders vooraf geïnformeerd over de energiezuinigheid van de woning waarin ze geïnteresseerd zijn. De verkoper/verhuurder is verplicht om in advertenties voor de verkoop of verhuur onder meer de energiescore te vermelden.
Vraag het Energieprestatiecertificaat EPC aan en kies voor een energiezuinige woning! CallMePower.be.
In sommige gevallen is er voor bepaalde woningen geen EPC verplicht bij verkoop en verhuur. Check hier voor welke woongebouwen een EPC verplicht is. Enkel door de Vlaamse overheid EPC-deskundigen mogen het EPC formulier afleveren. Bij verkoop wordt het originele EPC overhandigd aan de nieuwe eigenaar.
EPC verkoop en verhuur woningen Energieprestatiecertificaat bij verkoop en verhuur van woongebouwen.
EPC verkoop en verhuur woongebouwen. Energieprestatiecertificaat bij verkoop en verhuur van woongebouwen. In uitvoering van de omzetting van de Europese Richtlijn betreffende energieprestaties van gebouwen is het energieprestatiecertificaat bij verkoop en verhuur van woongebouwen verplicht geworden. Bij de verkoop van woongebouwen is het energieprestatiecertificaat sinds 01 november 2008 verplicht.
Energieprestatiecertificaat EPC voor bestaande woning Dilbeek.
Energieprestatiecertificaat EPC voor bestaande woning. EPC bij verkoop of verhuur van een woning. Wilt u een woning, appartement, studio, te koop of te huur stellen? Dan moet u eerst een energieprestatiecertificaat EPC hebben. Als u nog een geldig EPC Bouw hebt, dan kunt u dat gebruiken. Op het EPC staat de energiescore van de wooneenheid en adviezen om energie te besparen. Hoe lager de energiescore, hoe energiezuiniger de woning is. Het EPC legt geen eisen op aan het gebouw. Vanaf 2019 ziet het EPC er anders uit: op het nieuwe EPC krijgt de wooneenheid een energielabel en ook de aanbevelingen worden concreter. Met het EPC worden mogelijke kopers of huurders vooraf geïnformeerd over de energiezuinigheid van de woning waarin ze geïnteresseerd zijn. De verkoper/verhuurder is verplicht om in advertenties voor de verkoop of verhuur onder meer de energiescore te vermelden.

Contacteer ons