Resultaten voor epc verplicht bij verhuur

 
 
epc verplicht bij verhuur
 
EPC energieprestatiecertificaat EPC energiedeskundige.
In geval de kamer autonoom kan functioneren, zijnde een aparte badkamer, keuken en toilet, moet een EPC voor de kamer opgemaakt worden. Midden 2015 zal ook bij verkoop en verhuur van niet-residentiële gebouwen kantoorgebouwen, winkels, een EPC verplicht worden. De wetgeving hiervan is nog in voorbereiding.
EPC woning verplicht? EPC-platform.be.
Bij verkoop of verhuur van het appartement, of de gehele woning, dient verplicht een EPC getoond te worden aan de potentiële koper of huurder. Indien het winkelgedeelte voldoet aan de drie voornoemde criteria, dan mag één EPC opgemaakt worden van de ganse woning.
In welke situaties is het EPC verplicht? Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
In welke situaties is het EPC verplicht? In het algemeen is een EPC verplicht bij.: de zuivere verkoop van het geheel van een woning, appartement, studio, in volle eigendom. Het EPC moet al aanwezig zijn vanaf het moment dat de wooneenheid te koop wordt aangeboden.; de woninghuur en de verhuur van een woning, appartement, studio, voor contracten vanaf twee maanden.
Veiligwonen: keurt en levert de attesten voor uw woning Tags.
Is een EPC dat bij een nieuwbouw wordt toegekend hetzelfde als een EPC dat opgemaakt wordt bij de verkoop of verhuur van een bestaande woning? Een EPC dat bij een nieuwbouw en grote verbouwingen wordt toegekend is sinds 2006 verplicht en bevat andere gegevens dan een EPC dat wordt opgemaakt bij verkoop of verhuur.
Woning verkopen of verhuren? EPC nodig! Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Ook als beroep wordt gedaan op een immobiliënkantoor of een notaris. Bij verkoop moet het EPC overgedragen worden aan de nieuwe eigenaar. Bij verhuur moet een kopie van het EPC aan de huurovereenkomst toegevoegd worden. Voor welke woningen is het EPC verplicht?
Opmaak EPC-attest niet altijd verplicht De Tijd.
Deze aanbeveling heeft u al toegelicht, als u uw aanbeveling wilt verranderen moet u een verschillende aanbeveling kiezen. E-mail mij bij commentaar op mijn reactie. EPC-attest schetst betrouwbaarder beeld van energiepeil woning. Financiële diensten verzekeringen. Films / TV. Opmaak EPC-attest niet altijd verplicht.
Voor welke woningen is het EPC verplicht? BEVECE.
EPC verkoop en verhuur. Post Interventie Dossier. DIENSTEN EPC verkoop en verhuur. Voor welke woningen is het EPC verplicht? Een EPC is verplicht per wooneenheid, dus per appartement, per studio, per woning, vakantiewoning. In het algemeen is een EPC verplicht bij.:
Mijn EPC alles wat u moet weten over het EPC.
Daar hangt het EPC dat de EPC waarde vermeldt overigens steeds op een zichtbare plaats. Op deze website informeren we u vooral over het EPC certificaat dat verplicht is bij de verkoop en verhuur van woningen. Vraag nu uw EPC attest aan.

Contacteer ons