Zoeken naar epc certificaat verplicht

 
 
epc certificaat verplicht
 
EPC woning verplicht? EPC-platform.be.
Indien men een woning aanbiedt op de vastgoedmarkt zonder het verplichte EPC, zal het Vlaams Energieagentschap de aanbieder of de energiedeskundige in geval van een foutief opgesteld EPC een administratieve geldboete opleggen van minimaal 500 euro tot maximaal 5000 euro. Wenst u prijzen te vergelijken voor uw verplicht EPC?
EPC vanaf 1 juli ook verplicht voor woningen zonder verwarming CIBweb.
Nieuw vanaf 1 juli: EPC ook verplicht voor woningen zonder verwarming. EPC in de toekomst ook verplicht voor woningen zonder verwarming. Nieuw inspectieprotocol voor opmaak van EPC's' vanaf 1 juli. EPC wordt ook verplicht voor woningen die niet worden verwarmd.
In welke situaties is het EPC verplicht? Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
In welke situaties is het EPC verplicht? In het algemeen is een EPC verplicht bij.: de zuivere verkoop van het geheel van een woning, appartement, studio, in volle eigendom. Het EPC moet al aanwezig zijn vanaf het moment dat de wooneenheid te koop wordt aangeboden.;
Opmaak EPC-attest niet altijd verplicht De Tijd.
Films / TV. Opmaak EPC-attest niet altijd verplicht. 13 juli 2017 0620.: Geef zelf een reactie. Wie zijn woning verkoopt of verhuurt, moet de kandidaat-koper of huurder een EPC-attest overhandigen. Wie die verplichting aan zijn laars lapt, riskeert een boete.
Mijn EPC alles wat u moet weten over het EPC.
Daar hangt het EPC dat de EPC waarde vermeldt overigens steeds op een zichtbare plaats. Op deze website informeren we u vooral over het EPC certificaat dat verplicht is bij de verkoop en verhuur van woningen. Vraag nu uw EPC attest aan.
EPC energieprestatiecertificaat EPC energiedeskundige.
In Brussel wordt het EPB certificaat gebruikt. Klik hier voor meer informatie. Wanneer is een energieprestatiecertificaat EPC verplicht? Vanaf 1 november 2008 is het Energieprestatiecertificaat verplicht bij de verkoop van huizen en appartementen waarvan de bouwvergunning is afgeleverd vóór 1 januari 2006.
EPC Deskundigen Energieprestatiecertificaat Wet en regelgeving.
Verplicht vanaf 1 november 2008. Vanaf 1 november 2008 is het Energieprestatiecertficaat EPC verplicht bij de verkoop van huizen en appartementen. Op 1 januari 2009 geldt dit ook voor huurwoningen. Een belangstellende kan het EPC vervolgens meenemen in de beslissing om de woning te kopen of te huren.
Veiligwonen: keurt en levert de attesten voor uw woning Tags.
Sinds wanneer is een EPC verplicht? Sinds 1 januari 2006 is een EPC verplicht voor nieuwe gebouwen in het Vlaams Gewest, en sinds 1 november 2008 is het certificaat verplicht bij de verkoop van een woning in Vlaanderen. Bij de verhuur.
Een EPC-attest nodig voor een kantoor of handelspand? Vastgoed Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Veilig en correct factureren als aannemer Editie 2015. Vermogens successieplanning met minderjarige kinderen. Wanneer kiezen voor een hand of bankgift dan wel voor een schenking voor een Belgische of Nederlandse notaris? Wat moet u weten over kosten eigen aan de werkgever?

Contacteer ons