Op zoek naar epc certificaat verplicht?

 
 
epc certificaat verplicht
 
Het ABC van het EPC Hebbes Zimmo.
EPC in België; overal hetzelfde? Nu we weten dat een EPC verplicht is, is het belangrijk om te kijken of er verschillen zijn tussen Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Op zich komen ze in de verschillende Belgische regios allemaal op het hetzelfde neer, maar België zou België niet zijn als de uitwerking van het EPC toch niet overal zou verschillen.
EPC Energieprestatie certificaat Envicas bvba.
serviceflats EPC woningen hotels, private kantoren en banken. Download Energieprestatiecertificaat EPC publieke gebouwen. Download Infofolder Overheid.: Energieprestatiecertificaat voor publieke gebouwen Nieuwe eisen vanaf 2013. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder! Envicas onafhankelijk adviesbureau. EPB Energieprestatie regelgeving. EPC Energieprestatie certificaat.
EPC permanente vorming verplicht gedeelte 2018 Opleiding SBM.
talent competentie tot businessontwikkeling. EPC permanente vorming verplicht gedeelte 2018. 6 uur verplichte vorming. Door VEA goedgekeurde permanente vorming voor 6 uur. Energiedeskundigen zijn verplicht om in de loop van 2018 een opleiding van 6 uur te volgen om hun erkenning te behouden het MB van 7 januari 2018.
Energieprestatiecertificaat EPC bij verkoop of verhuur van woningen Stad Oudenaarde.
Is een EPC voor de wooneenheid verplicht en stelt u die toch te koop of te huur zonder geldig EPC? Dan riskeert u een boete tussen 500 en 5000 euro. Als de wooneenheid te koop of te huur wordt aangeboden zonder schriftelijke publieke reclame website, krantje, affiche, zoekertjes, dan is het EPC niet verplicht.
Vlaanderen AGION.
In Vlaanderen zijn er drie types energieprestatiecertificaten voor de schoolgebouwen. Het EPC voor publieke gebouwen. Het Energieprestatie Certificaat EPC voor publieke gebouwen. is verplicht voor gebouwen waarin publieke organisaties gevestigd zijn en die vaak door het publiek worden bezocht. Gebouwen voor onderwijsinstellingen vallen hieronder, ook wanneer jouw schoolgebouw een beschermd gebouw is.
Verplicht energielabel op Spaanse woningen Onderweg naar Spanje.
Na de uitgebreide inspectie wordt het certificaat opgesteld en krijgt de woning een energielabel, zoals u inmiddels op alle huishoudelijke apparaten aantreft. Deze labels gaan van A t/m G, waarbij A het meest energiezuinig is en G enkele verbeteringen kan gebruiken om de energiekosten te drukken. Het EPC geeft u als potentiële koper van een Spaanse woning dus extra informatie over het betreffende huis.
Het EPC-attest één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. één. Audio description. Facebook. instagram. twitter. Facebook. instagram. Group 3. Facebook. tw
Christophe Debrabandere, energiedeskundige. Een EPC-attest is vanaf 1 januari 2009 verplicht bij de verhuur of verkoop van woningen, appartementen, studios, studentenkamers., Het Vlaams Energieagentschap kan de eigenaar van een woongebouw een administratieve geldboete opleggen van minimaal 500 euro en maximaal 5000 euro, als de eigenaar die zijn woning verkoopt of verhuurt niet over een geldig energieprestatiecertificaat beschikt. Afwezigheid van een EPC is op zich geen reden dat de woning niet kan verkocht of verhuurd worden, maar de eigenaar loopt wel het risico op een boete.
Een EPC-attest nodig voor een kantoor of handelspand? Vastgoed Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Een EPC-attest nodig voor een kantoor of handelspand? Verhuurt of verkoopt u een woning, dan heeft u een zgn. energieprestatiecertificaat EPC-attest nodig. Hoe zit dat voor een handelspand of een kantoorgebouw? Moet de verhuurder van zon pand u ook een EPC-attest voorleggen?
EPC verplicht voor verhuur in Brussel.
Vanaf 1 november moet je verplicht een Energieprestatiecertificaat EPC voorleggen bij de verhuur van woningen of kantoorruimtes groter dan 500 vierkante meter in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Afschrift van het Energieprestatiecertificaat. Je moet de toekomstige huurder een afschrift van het Energieprestatiecertificaat geven. Als je niet over het certificaat beschikt, riskeer je een administratieve boete tussen 200 en 650 euro.

Contacteer ons