Op zoek naar epc certificaat verplicht?

 
 
epc certificaat verplicht
 
Het ABC van het EPC Hebbes Zimmo.
EPC in België; overal hetzelfde? Nu we weten dat een EPC verplicht is, is het belangrijk om te kijken of er verschillen zijn tussen Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Op zich komen ze in de verschillende Belgische regios allemaal op het hetzelfde neer, maar België zou België niet zijn als de uitwerking van het EPC toch niet overal zou verschillen.
EPC Energieprestatie certificaat Envicas bvba.
serviceflats EPC woningen hotels, private kantoren en banken. Download Energieprestatiecertificaat EPC publieke gebouwen. Download Infofolder Overheid.: Energieprestatiecertificaat voor publieke gebouwen Nieuwe eisen vanaf 2013. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder! Envicas onafhankelijk adviesbureau. EPB Energieprestatie regelgeving. EPC Energieprestatie certificaat.
EPC permanente vorming verplicht gedeelte 2018 Opleiding SBM.
talent competentie tot businessontwikkeling. EPC permanente vorming verplicht gedeelte 2018. 6 uur verplichte vorming. Door VEA goedgekeurde permanente vorming voor 6 uur. Energiedeskundigen zijn verplicht om in de loop van 2018 een opleiding van 6 uur te volgen om hun erkenning te behouden het MB van 7 januari 2018.
GRATIS EPC-CERTIFICAAT Immo Vercammen.
Elke eigenaar die zijn woning verkoopt via Immo Vercammen heeft recht op een EPC energieprestatiecertificaat bij verkoop van de woning. Dit certificaat is een verplicht document bij elke woning die in Vlaanderen te koop staat. U contacteert het hoofdkantoor of uw regioverantwoordelijke.
Hoe gaat een kwalitatieve EPC-deskundige te werk? OVED Overlegplatform voor Energiedeskundigen.
Hij voert alle geldige gegevens nauwgezet in in de EPC-software, dat is de online tool van het VEA die de deskundige verplicht moet gebruiken. Die software berekent het EPC-kengetal van de woning op basis van de energetische eigenschappen isolatie in de muren/daken, ramen, deuren en vorm van het gebouw en op basis van de aanwezig technische installaties voor verwarming en sanitair warm water. Lees hier meer info: Wat is het EPC-kengetal? Als eindresultaat bekomt de deskundige het EPC-certificaat met daarop het EPC-kengetal van de woning. Dat certificaat moet ondertekend zijn en wordt finaal ingediend in de energieprestatiedatabank van de overheid. Benieuwd hoe je score is ten opzichte van andere woningen? Je kan zelf testen hoe goed je scoort binnen je gemeente, provincie of heel Vlaanderen via de Test uw EPC'-website' van VEA Noot: je kan enkel de statistieken raadplegen, want de test wordt momenteel herwerkt door het VEA dd. Een voorbeeld van zo'n' certificaat vind je hier. Meer info over het EPC en de regelgeving vind je hier.
Verplicht energielabel op Spaanse woningen Onderweg naar Spanje.
Na de uitgebreide inspectie wordt het certificaat opgesteld en krijgt de woning een energielabel, zoals u inmiddels op alle huishoudelijke apparaten aantreft. Deze labels gaan van A t/m G, waarbij A het meest energiezuinig is en G enkele verbeteringen kan gebruiken om de energiekosten te drukken. Het EPC geeft u als potentiële koper van een Spaanse woning dus extra informatie over het betreffende huis.
Het EPC-attest één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. één. Audio description. Facebook. instagram. twitter. Facebook. instagram. Group 3. Facebook. tw
Een EPC-attest is vanaf 1 januari 2009 verplicht bij de verhuur of verkoop van woningen, appartementen, studios, studentenkamers., Het Vlaams Energieagentschap kan de eigenaar van een woongebouw een administratieve geldboete opleggen van minimaal 500 euro en maximaal 5000 euro, als de eigenaar die zijn woning verkoopt of verhuurt niet over een geldig energieprestatiecertificaat beschikt. Afwezigheid van een EPC is op zich geen reden dat de woning niet kan verkocht of verhuurd worden, maar de eigenaar loopt wel het risico op een boete.
Een EPC-attest nodig voor een kantoor of handelspand? Vastgoed Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Een EPC-attest nodig voor een kantoor of handelspand? Verhuurt of verkoopt u een woning, dan heeft u een zgn. energieprestatiecertificaat EPC-attest nodig. Hoe zit dat voor een handelspand of een kantoorgebouw? Moet de verhuurder van zon pand u ook een EPC-attest voorleggen?
EPC verplicht voor verhuur in Brussel.
Vanaf 1 november moet je verplicht een Energieprestatiecertificaat EPC voorleggen bij de verhuur van woningen of kantoorruimtes groter dan 500 vierkante meter in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Afschrift van het Energieprestatiecertificaat. Je moet de toekomstige huurder een afschrift van het Energieprestatiecertificaat geven. Als je niet over het certificaat beschikt, riskeer je een administratieve boete tussen 200 en 650 euro.

Contacteer ons