Resultaten voor epc attest verplicht

 
 
epc attest verplicht
 
gri nmbs groep epc certificaat verplicht.
Daar hangt het EPC dat de EPC waarde vermeldt overigens steeds op een zichtbare plaats. Op deze website informeren we u vooral over het EPC certificaat dat verplicht is bij de verkoop en verhuur van woningen. Vraag nu uw EPC attest aan.
EPC verplicht? JuridischForum.be.
Vermits het contract ingegaan is op 1 januari 2009, zal de ondertekening dus vroeger gebeurd zijn. Voor huurovereenkomsten die getekend zijn voor 1 januari 2009 is er geen EPC nodig. To Baldwyn: Vergeet niet dat U als huurder ook altijd het keuringsattest van de electriciteit kan opvragen aan de verhuurder. Dit attest is vijf jaar geldig indien de eigenaar niet in hetzelfde gebouw woont.
Energieprestatiecertificaat EPC Stad Veurne.
Bij verkoop of verhuur van een woning is de eigenaar van een woning verplicht over een geldig EPC te beschikken. Alleen erkende energiedeskundigen type A mogen een EPC opmaken. Deze deskundigen hebben jarenlange expertise op het gebied van energie en zij hebben een speciale opleiding moeten volgen om een EPC te verstrekken.
Het verschil tussen EPB en EPC.
Bij een verbouwing moet er een EPB-berekening worden opgesteld, maar hierin worden enkel de nieuw opgetrokken constructie delen nieuwe muren, nieuwe ramen, in rekening gebracht. Er wordt dus geen energiecertificaat" bij bouw" opgesteld en als men een verbouwde woning wil verkopen of verhuren is het dus wel verplicht om een EPC te laten opstellen.
Uitzonderingen op de EPC-verplichting.:
We hebben ondervonden dat er twee gevallen zijn nogal eens over het hoofd worden gezien.: woningen zonder verwarming geen afgifte en opwekkingssysteem hebben geen EPC attest nodig! Uw EPC certificaat is 10 jaar geldig en na verbouwingen is het niet verplicht een nieuw energieprestatiecertificaat te laten opmaken.
Invloed van zonnepanelen op EPC-waarde: info tips. Zonnepanelenonline.beInvloed van zonnepanelen op EPC-waarde: info tips.
Door de aankoop van zonnepanelen kan je deze waarde positief beïnvloeden. De kostprijs van een EPC attest vind je op EPCwaarde.be. Het belang van EPC-waarde. EPC staat voor Energie Prestatie Certificaat. Dit document is verplicht voor te leggen bij de verkoop van een huis.
Energieprestatiecertificaat Wikipedia.
Het energieprestatiecertificaat EPC is in België en het Verenigd Koninkrijk een document dat aangeeft wat het geschatte energieverbruik van een woning of appartement is. Het is verplicht aanwezig bij de verhuur of verkoop van een woning of appartement. Het certificaat wordt opgemaakt door een erkend en gecertifieerd energiedeskundige.
Het EPB-certificaat Leefmilieu Brussel.
De energieprestatie van gebouwen EPB. Zodra een woning van 18 m of meer of een kantoor van meer dan 500 m in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te koop of te huur wordt gesteld, is de eigenaar of de tussenpersoon die met de transactie wordt belast vastgoedkantoor, notaris, verplicht om voor het desbetreffende goed over een EPB-certificaat te beschikken.
EPC woning verplicht? EPC-platform.be.
Indien men een woning aanbiedt op de vastgoedmarkt zonder het verplichte EPC, zal het Vlaams Energieagentschap de aanbieder of de energiedeskundige in geval van een foutief opgesteld EPC een administratieve geldboete opleggen van minimaal 500 euro tot maximaal 5000 euro. Wenst u prijzen te vergelijken voor uw verplicht EPC?

Contacteer ons