Zoeken naar epc attest verplicht

 
 
epc attest verplicht
 
Het verschil tussen EPB en EPC.
Bij een verbouwing moet er een EPB-berekening worden opgesteld, maar hierin worden enkel de nieuw opgetrokken constructie delen nieuwe muren, nieuwe ramen, in rekening gebracht. Er wordt dus geen energiecertificaat" bij bouw" opgesteld en als men een verbouwde woning wil verkopen of verhuren is het dus wel verplicht om een EPC te laten opstellen.
EPC, energieprestatiecertificaten, verkoop, verhuur, keuring.
Is een EPC verplicht? Indien u uw woning verkoopt of verhuurd is het kunnen voorleggen van een erkend EPC verplicht bij wet. Zelfs zodanig dat de EPC-score vermeld moet zijn in uw zoekertjes. Moet ik het EPC overhandigen aan de huurder of koper?
Verhuren en EPC PEB attest: de regionale regels.
EPC: de verplichtingen van de verhuurder in Vlaanderen. Het EPC attest is in Vlaanderen verplicht voor elke te huurstelling. Sinds 1 januari 2009 moet de eigenaar die een individuele woning te huur aanbiedt verplicht een geldig EPC attest afleveren aan elke kandidaat-huurder die dit vraagt.
Energieprestatiecertificaten Belgium.be.
Het EPC bij bouw maakt het bovendien mogelijk de energieprestatie van een gebouw het E-peil te vergelijken met het maximale E-peil. Het EPC bij verkoop/verhuur van woningen geeft aan: hoe energiezuinig de woning is en is verplicht vanaf het moment dat een woning te koop of te huur wordt aangeboden.
EPC woning verplicht? EPC-platform.be.
Indien men een woning aanbiedt op de vastgoedmarkt zonder het verplichte EPC, zal het Vlaams Energieagentschap de aanbieder of de energiedeskundige in geval van een foutief opgesteld EPC een administratieve geldboete opleggen van minimaal 500 euro tot maximaal 5000 euro. Wenst u prijzen te vergelijken voor uw verplicht EPC?
Betekent een lage EPC-waarde een lage energiefactuur? Tariefchecker Gratis, correct en onafhankelijk energieleveranciers vergelijken.
Indien u het pand langer dan 2 maanden gaat verhuren is een EPC ook verplicht. Een EPC is trouwens verplicht per woonheid. Beschikt u over meerdere appartementen in één gebouw, dan moet u voor elk appartement afzonderlijk een certificaat kunnen voorleggen.
EPC vanaf 1 juli ook verplicht voor woningen zonder verwarming CIBweb.
Nieuw vanaf 1 juli: EPC ook verplicht voor woningen zonder verwarming. EPC in de toekomst ook verplicht voor woningen zonder verwarming. Nieuw inspectieprotocol voor opmaak van EPC's' vanaf 1 juli. EPC wordt ook verplicht voor woningen die niet worden verwarmd.
Energieprestatiecertificaat EPC Stad Veurne.
Bij verkoop of verhuur van een woning is de eigenaar van een woning verplicht over een geldig EPC te beschikken. Alleen erkende energiedeskundigen type A mogen een EPC opmaken. Deze deskundigen hebben jarenlange expertise op het gebied van energie en zij hebben een speciale opleiding moeten volgen om een EPC te verstrekken.
Wat is EPC? het energieprestatiecertificaat MARC SWEVERS.
Is het verplicht? Sinds 1 januari 2009 moet je verplicht een EPC kunnen voorleggen zodra je een pand te koop of te huur aanbiedt. Doe je dit niet, riskeer je een boete en kan de notariële akte niet verleden worden.

Contacteer ons