Meer resultaten voor epc attest verplicht

 
 
epc attest verplicht
 
EPC woning verplicht? EPC-platform.be.
Indien men een woning aanbiedt op de vastgoedmarkt zonder het verplichte EPC, zal het Vlaams Energieagentschap de aanbieder of de energiedeskundige in geval van een foutief opgesteld EPC een administratieve geldboete opleggen van minimaal 500 euro tot maximaal 5000 euro. Wenst u prijzen te vergelijken voor uw verplicht EPC?
EPC Deskundigen Energieprestatiecertificaat Wet en regelgeving.
Verplicht vanaf 1 november 2008. Vanaf 1 november 2008 is het Energieprestatiecertficaat EPC verplicht bij de verkoop van huizen en appartementen. Op 1 januari 2009 geldt dit ook voor huurwoningen. Een belangstellende kan het EPC vervolgens meenemen in de beslissing om de woning te kopen of te huren.
In welke situaties is het EPC verplicht? Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
In welke situaties is het EPC verplicht? In het algemeen is een EPC verplicht bij.: de zuivere verkoop van het geheel van een woning, appartement, studio, in volle eigendom. Het EPC moet al aanwezig zijn vanaf het moment dat de wooneenheid te koop wordt aangeboden.;
Opmaak EPC-attest niet altijd verplicht De Tijd.
Films / TV. Opmaak EPC-attest niet altijd verplicht. 13 juli 2017 0620.: Geef zelf een reactie. Wie zijn woning verkoopt of verhuurt, moet de kandidaat-koper of huurder een EPC-attest overhandigen. Wie die verplichting aan zijn laars lapt, riskeert een boete.
Mijn EPC alles wat u moet weten over het EPC.
Het belang van het EPC attest. Het EPC energieprestatiecertificaat informeert u over de energiezuinigheid van een gebouw. Een EPC attest is verplicht bij de verkoop en de verhuur van een woning. Ook voor sommige publieke gebouwen is een EPC attest verplicht.
EPC vanaf 1 juli ook verplicht voor woningen zonder verwarming CIBweb.
Nieuw vanaf 1 juli: EPC ook verplicht voor woningen zonder verwarming. EPC in de toekomst ook verplicht voor woningen zonder verwarming. Nieuw inspectieprotocol voor opmaak van EPC's' vanaf 1 juli. EPC wordt ook verplicht voor woningen die niet worden verwarmd.
Geen verwarming, geen EPC vereist CIBweb.
Net zoals het EPC ook verplicht is bij de verkoop en verhuur van een woning met verwarming maar zonder installaties voor de productie van warm water, zonder keuken, zonder badkamer of zonder toilet. Ook bij de verkoop van een woning met verwarming die door brand beschadigd werd en die niet onbewoonbaar werd verklaard, is het EPC verplicht.
EPC energieprestatiecertificaat EPC energiedeskundige.
Een EPC is verplicht voor elke woongelegenheid. Het Vlaams Energie Agentschap legt duidelijke regels op: van zodra een keuken of kitchenette, een badkamer of douche, en een leefruimte aanwezig zijn, is sprake van een autonome woongelegenheid en dus een apart EPC.
BLECON EPC: Wanneer is een EPC niet verplicht?
Het EPC is niet verplicht bij.: verkoop van een deel % van de eigendom bv. door één van de partners bij een echtscheiding. verkoop van een door de burgemeester onbewoonbaar of ongeschikt verklaarde woning. schenking en erfenis, bij verkoop van enkel de naakte eigendom of enkel het vruchtgebruik, bij opstal en erfpacht, bij ruilakte, bij gerechtelijke onteigening.

Contacteer ons