Resultaten voor epc attest verplicht

 
 
epc attest verplicht
 
EPC waarde Energieprestatiecertificaat immo-support.be.
Het energieprestatiecertificaat toont aan hoe energiezuinig een gebouw is. Het EPC attest is verplicht bij verkoop en verhuur van een woning sinds 2008. Een attest is verplicht per wooneenheid, dus alle individuele appartementen in een gebouw moeten aan deze test onderworpen worden.
EPC: vragen.
Het EPC EnergiePrestatieCertificaat is een verplicht document bij verkoop of verhuur van woningen dat potentiële kopers of huurders informeert over de energiezuinigheid van de woning. Op basis van het EPC kan u de energiezuinigheid van gebouwen vergelijken. Belangrijk: het EPC legt geen eisen op aan de woning; het heeft een louter informatieve functie.
Energieprestatiecertificaat EPC bij verkoop of verhuur van woningen Stad Oudenaarde.
Is een EPC voor de wooneenheid verplicht en stelt u die toch te koop of te huur zonder geldig EPC? Dan riskeert u een boete tussen 500 en 5000 euro. Als de wooneenheid te koop of te huur wordt aangeboden zonder schriftelijke publieke reclame website, krantje, affiche, zoekertjes, dan is het EPC niet verplicht.
EPC BVBA TOPCO.
In geval van verbouwingen waar ook aan de EPB-eisen voldaan moet worden, moet toch nog een EPC voor bestaande woningen opgemaakt worden door een energiedeskundige type A. Daarnaast is het ook verplicht om het kengetal, het E-peil en het adres of de unieke code van het EPC te vermelden in alle commerciële advertenties waarin de woning te koop of te huur wordt aangeboden.
EPC, energieprestatiecertificaten, verkoop, verhuur, keuring.
Is een EPC verplicht? Indien u uw woning verkoopt of verhuurd is het kunnen voorleggen van een erkend EPC verplicht bij wet. Zelfs zodanig dat de EPC-score vermeld moet zijn in uw zoekertjes. Moet ik het EPC overhandigen aan de huurder of koper?
Uitzonderingen op de EPC-verplichting.:
We hebben ondervonden dat er twee gevallen zijn nogal eens over het hoofd worden gezien.: woningen zonder verwarming geen afgifte en opwekkingssysteem hebben geen EPC attest nodig! Uw EPC certificaat is 10 jaar geldig en na verbouwingen is het niet verplicht een nieuw energieprestatiecertificaat te laten opmaken.
EPC Keuring Alles over EPC certificaten Axel Lenaerts.
Een EPC attest is verplicht bij het te koop en te huur stellen van woonhuizen, appartementen, studios Info over EPC keuringen, wat een EPC inhoudt en wat de kosten zijn van een Energie Prestatie Certificaat, leest u in dit artikel.
EPC woning verplicht? EPC-platform.be.
Indien men een woning aanbiedt op de vastgoedmarkt zonder het verplichte EPC, zal het Vlaams Energieagentschap de aanbieder of de energiedeskundige in geval van een foutief opgesteld EPC een administratieve geldboete opleggen van minimaal 500 euro tot maximaal 5000 euro. Wenst u prijzen te vergelijken voor uw verplicht EPC?
Betekent een lage EPC-waarde een lage energiefactuur? Tariefchecker Gratis, correct en onafhankelijk energieleveranciers vergelijken.
Indien u het pand langer dan 2 maanden gaat verhuren is een EPC ook verplicht. Een EPC is trouwens verplicht per woonheid. Beschikt u over meerdere appartementen in één gebouw, dan moet u voor elk appartement afzonderlijk een certificaat kunnen voorleggen.

Contacteer ons