Op zoek naar energieprestatiecertificaat verplicht?

 
 
energieprestatiecertificaat verplicht
 
EPC woning verplicht? EPC-platform.be.
Bij verkoop of verhuur van een woongebouw woning, appartement, studio, vakantiewoning, sociale woning. moet sinds 1 november 2008, respectievelijk 1 januari 2009, verplicht een energieprestatiecertificaat, kortweg EPC, aanwezig zijn per wooneenheid. Een wooneenheid wordt omschreven als een onafhankelijk werkende entiteit die minstens een woonruimte in combinatie met een toilet, een douche of bad en een keuken bevat.
EPC vanaf 1 juli ook verplicht voor woningen zonder verwarming CIBweb.
EPC vanaf 1 juli ook verplicht voor woningen zonder verwarming. 06 februari 2017. Woningen zonder enige vorm van verwarming, je komt ze nog tegen. Als je zon pand verkoopt of verhuurt, moet je dan een energieprestatiecertificaat EPC kunnen voorleggen? Vandaag luidt het antwoord nog neen, maar vanaf 1 juli wordt de uitzonderingsregel voor woningen zonder verwarming geschrapt.
In welke situaties is het EPC verplicht? Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
de woninghuur en de verhuur van een woning, appartement, studio, voor contracten vanaf twee maanden. Het EPC moet aanwezig zijn vanaf het moment dat de wooneenheid te huur wordt aangeboden. Een EPC is verplicht per wooneenheid, dus per appartement, per studio, per woning, vakantiewoning.
EPC energieprestatiecertificaat EPC energiedeskundige.
Wanneer is een energieprestatiecertificaat EPC verplicht? Vanaf 1 november 2008 is het Energieprestatiecertificaat verplicht bij de verkoop van huizen en appartementen waarvan de bouwvergunning is afgeleverd vóór 1 januari 2006. Woningen gebouwd na die datum beschikken normaliter door de EPB-regelgeving reeds over een EPC.
Veiligwonen: keurt en levert de attesten voor uw woning Tags.
Wat is een EPC? Een energieprestatiecertificaat of kortweg EPC is een document dat een energiescore of kengetal toekent aan een bestaande woning. Die energiescore wordt aangeduid op een kleurenbalk die van groen. Wat zegt dat kengetal, of die energiescore, nu eigenlijk? Dankzij het kengetal kunnen potentiële kopers en huurders de energie-efficiëntie van woningen vergelijken en beoordelen. Het kengetal is de verhouding tussen het karakteristiek jaarlijks primair. Sinds wanneer is een EPC verplicht?
EPC Deskundigen Energieprestatiecertificaat Wet en regelgeving.
Verplicht vanaf 1 november 2008. Vanaf 1 november 2008 is het Energieprestatiecertficaat EPC verplicht bij de verkoop van huizen en appartementen. Op 1 januari 2009 geldt dit ook voor huurwoningen. Een belangstellende kan het EPC vervolgens meenemen in de beslissing om de woning te kopen of te huren. Wanneer u verhuist dient u het EPC door te geven aan de volgende bewoner van uw woning. Het Energieprestatiecertificaat is tien jaar geldig, ook als het gebouw ondertussen opnieuw verkocht of verhuurd wordt.
EPC Deskundigen Energieprestatiecertificaat Nieuws Energieprestatiecertificaat vanaf 1 november verplicht bij verkoop woning.
20 december 2007. Energieprestatiecertificaat vanaf 1 november verplicht bij verkoop woning. Geplaatst op: 11 augustus 2008 Bron: livios.be. De invoering van het verplichte energieprestatiecertificaat bij de verkoop van een bestaande woning gaat in op 1 november 2008. Dit document geeft weer hoe energiezuinig de woning is.
Opmaak EPC-attest niet altijd verplicht De Tijd.
Films / TV. Opmaak EPC-attest niet altijd verplicht. 13 juli 2017 0620.: Geef zelf een reactie. Wie zijn woning verkoopt of verhuurt, moet de kandidaat-koper of huurder een EPC-attest overhandigen. Wie die verplichting aan zijn laars lapt, riskeert een boete.
Wanneer is een energieprestatiecertificaat vereist? De Groene Lijn Energiecertificaten.
Wanneer is een energieprestatiecertificaat vereist? et energieprestatiecertificaat is verplicht bij verkoop en verhuur van bestaande woongebouwen vanaf het ogenblik dat een wooneenheid te koop of te huur wordt aangeboden. Het energieprestatiecertificaat maakt men dus op per woning, per appartement, per studio.

Contacteer ons