Resultaten voor energieprestatiecertificaat verplicht

 
 
energieprestatiecertificaat verplicht
 
Energieprestatiecertificaat EPC Gemeente Lede.
Werken en ondernemen. Het energieprestatiecertificaat EPC is verplicht bij het te koop en te huur stellen van woningen, appartementen, studio's., Het EPC geeft de energiescore van een woning weer. Kandidaat-kopers en huurders kunnen met het EPC inschatten hoe energiezuinig de woning is.
EPC verplicht Kopen Livios.
Bij de aankoop, verkoop of verhuur van een woning spelen energieprestaties een steeds belangrijkere rol. Daarom is elke verkoper of verhuurder verplicht om een energieprestatiecertificaat EPC voor te leggen aan een koper of huurder. Zo'n' EPC geeft weer hoe energiezuinig een woning is.
Het EPB-attest Portail Logement Portaalsite Huisvesting.
U bent hier: Home / Huren / Rechten en plichten / Het EPB-attest. Zodra een woning op de markt gebracht wordt moet de eigenaar van het goed of een door hem aangestelde tussenpersoon verplicht over een energieprestatiecertificaat beschikken. Dat attest moet door een erkende instelling opgesteld worden.
Bbouwadvies EPC algemeen EPC bij verkoop en verhuur.
Is een energieprestatiecertificaat verplicht? Voor nieuwbouwwoningen is het energieprestatiecertificaat EPC reeds verplicht sinds 1 januari 2006 EPB-aangifte. Nu moet u ook voor een bestaande woning een EPC kunnen voorleggen, tenminste als u het pand wilt verkopen sinds 1 november 2008 of verhuren sinds 1 januari 2009.
epc BIV.
Bij het te koop of te huur stellen van een woning is het sinds geruime tijd verplicht om een energieprestatiecertificaat EPC op te maken en om de score hiervan mee te delen in alle commerciële publiciteit. Het Vlaams Energieagentschap VEA voert regelmatig steekproefcontroles uit op de naleving van deze advertentieplicht en stelt vast dat er nog onduidelijkheden zijn.
EPC Ibeve.
Het EPC-C geeft voorstellen ter verbetering van het energieverbruik en vergelijkt het gebouw met sector gegevens. Wanneer is het EPC-C van toepassing? Een energieprestatiecertificaat is verplicht voor bestaande gebouwen. Het energieprestatiecertificaat voor publieke gebouwen of EPC-C is verplicht voor gebouwen waar publieke organisaties gehuisvest zijn die overheidsdiensten verstrekken.
Energie prestatie certificaat SB Solutions.
EPC in het kort.: Het EPC Energie Prestatie Certificaat is een verplicht document bij verkoop of verhuur van woningen dat potentiële kopers of huurders informeert over de energiezuinigheid van de woning. Op basis van het EPC kan u de energiezuinigheid van gebouwen vergelijken.
Verplichte aflevering van een energieprestatiecertificaat bij verhuring van woningen Gevaco Advocaten advocatenkantoor te Beringen, Limburg.
Wanneer de geldigheid verstreken is, moet bij de verhuur van een woning alleen een nieuwe certificaat worden opgemaakt als er een nieuwe huurder is. Voor de verhuur van nieuwbouw is er geen energieprestatiecertificaat vereist als er al een certificaat voor nieuwbouw werd verkregen verplicht vanaf 2006, en de geldigheidstermijn niet is verstreken.
Een EPC-attest nodig voor een kantoor of handelspand? Vastgoed Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Een EPC-attest nodig voor een kantoor of handelspand? Verhuurt of verkoopt u een woning, dan heeft u een zgn. energieprestatiecertificaat EPC-attest nodig. Hoe zit dat voor een handelspand of een kantoorgebouw? Moet de verhuurder van zon pand u ook een EPC-attest voorleggen?

Contacteer ons