Op zoek naar energielabel bedrijfspand verplicht?

 
 
energielabel bedrijfspand verplicht
 
Boete bij verkoop mijn bedrijfspand? Energielabel boete.
Hoe voorkom ik een boete bij de verkoop of verhuur van mijn bedrijfspand? Bent u eigenaar van een bedrijfspand en gaat u deze verhuren of verkopen? Dan heeft u een energielabel nodig. Een energielabel is verplicht. Een energielabel is verplicht bij de verkoop, verhuur of de oplevering van een woning.
Energielabel: het Besluit energieprestatie gebouwen krijgt tanden.
Verder moeten in advertenties waarbij een gebouw te huur of te koop wordt aangeboden de energieprestatie-indicator van het energielabel worden vermeld indien zon energielabel is afgegeven. Bijzonder is, dat het Besluit bepaalt dat het energielabel aan de nieuwe huurder ter beschikking wordt gesteld door de eigenaar 3.
nieuws Meer duidelijkheid over verplicht energielabel Notariskantoor Timmers Lisse.
Financiering van een bedrijfspand. Meer duidelijkheid over verplicht energielabel. 11-03-2015 Eerder schreven wij over de verplichting van het hebben van een energielabel. Inmiddels heeft het ministerie meer duidelijkheid gegeven. Nu is bekend wanneer het label wel en niet verplicht is.
Het energielabel Hermans Schuttevaer Notarissen.
Je bent hier.: Al sinds 2008 zijn eigenaren van een gebouw bijvoorbeeld een woning of bedrijfspand verplicht om bij verkoop een energieprestatiecertificaat te overhandigen aan de koper. In werkelijkheid kwam het alleen maar weinig voor dat dit energieprestatiecertificaat ook daadwerkelijk aanwezig was. In veruit de meeste koopovereenkomsten werd opgenomen dat voormeld certificaat niet aanwezig was en dat de koper hier uitdrukkelijk mee akkoord ging. Per 1 januari 2015 zijn de regels aangescherpt met betrekking tot de handhaving en de sanctionering en is de term energieprestatiecertificaat vervangen door de term energielabel.
uw energielabel al vanaf 425 Van Hout.
Heeft u een energielabel nodig? U heeft een energielabel nodig bij verkoop of verhuur van uw bedrijfspand. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar van het bedrijfspand om een energielabel te laten registreren. Voor alle bedrijfspanden die worden verhuurd of verkocht, is een energielabel verplicht.
Energielabel gebouwen utiliteit bedrijfspand RVO.nl.
Energielabel zichtbaar ophangen. Het zichtbaar ophangen van het energielabel is verplicht voor alle overheidsgebouwen met een energielabel en alle andere gebouwen die van rechtswege een energielabel hebben en publiek toegankelijk zijn. Voor gebouwen van ministeries, provincies, gemeenten, banken, rechtbanken, waterschappen en stadsdeelkantoren, met een minimale grootte van 250 m 2 en die publiek toegankelijk zijn, is altijd een energielabel verplicht.
Verkopers en energielabel Energielabel. Page 1 Copy. MilieuCentraal_Logo. Page 1. Page 1. MilieuCentraal_Logo.
Verkopers en energielabel. Verkopers en energielabel. Ga je je huis verkopen? Dan ben je verplicht een energielabel aan te vragen. Op het moment dat een woning van eigenaar wisselt, moet je als verkoper het energielabel overhandigen aan de nieuwe eigenaar.
Energielabel ook voor bedrijfspanden, winkels en kantoren? Qualitas Bedrijfsmakelaars.
Dat is een vraag die wij de laatste tijd regelmatig ontvangen en het antwoord is; Ja. Vanaf 1 januari 2015 is het energielabel namelijk ook verplicht bij de verhuur, verkoop of oplevering van utiliteitsgebouwen zoals bedrijfsverzamelgebouwen, winkelruimten, kantoorpanden, scholen, horeca, sporthallen en ziekenhuizen.
Wieringa Advocaten Weblog Energielabel C haalbaar met een huurder in het pand?
Energielabel C haalbaar met een huurder in het pand? Eerder schreven wij een blog over de verplichting een energielabel te verstrekken bij verkoop of bij verhuur van een gebouw of van een bedrijfsruimte. Een andere verplichting in het kader van het Energieakkoord is het verplicht stellen van energielabel C voor kantoren.

Contacteer ons