Meer resultaten voor Energiecertificaat verplicht

 
 
Energiecertificaat verplicht
 
Opmaak EPC-attest niet altijd verplicht De Tijd.
Films / TV. Opmaak EPC-attest niet altijd verplicht. 13 juli 2017 0620.: Geef zelf een reactie. Wie zijn woning verkoopt of verhuurt, moet de kandidaat-koper of huurder een EPC-attest overhandigen. Wie die verplichting aan zijn laars lapt, riskeert een boete.
EPC woning verplicht? EPC-platform.be.
Is er een apart EPC verplicht voor de winkel en het appartement? Of is het EPC verplicht voor de ganse woning? Bij verkoop of verhuur van het appartement, of de gehele woning, dient verplicht een EPC getoond te worden aan de potentiële koper of huurder.
In welke situaties is het EPC verplicht? Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
de woninghuur en de verhuur van een woning, appartement, studio, voor contracten vanaf twee maanden. Het EPC moet aanwezig zijn vanaf het moment dat de wooneenheid te huur wordt aangeboden. Een EPC is verplicht per wooneenheid, dus per appartement, per studio, per woning, vakantiewoning.
Veiligwonen: keurt en levert de attesten voor uw woning Tags.
Sinds wanneer is een EPC verplicht? Sinds 1 januari 2006 is een EPC verplicht voor nieuwe gebouwen in het Vlaams Gewest, en sinds 1 november 2008 is het certificaat verplicht bij de verkoop van een woning in Vlaanderen. Bij de verhuur.
EPC Deskundigen Energieprestatiecertificaat Wet en regelgeving.
Verplicht vanaf 1 november 2008. Vanaf 1 november 2008 is het Energieprestatiecertficaat EPC verplicht bij de verkoop van huizen en appartementen. Op 1 januari 2009 geldt dit ook voor huurwoningen. Een belangstellende kan het EPC vervolgens meenemen in de beslissing om de woning te kopen of te huren.
EPC energieprestatiecertificaat EPC energiedeskundige.
Een EPC is verplicht voor elke woongelegenheid. Het Vlaams Energie Agentschap legt duidelijke regels op: van zodra een keuken of kitchenette, een badkamer of douche, en een leefruimte aanwezig zijn, is sprake van een autonome woongelegenheid en dus een apart EPC.
Geen verwarming, geen EPC vereist CIBweb.
Net zoals het EPC ook verplicht is bij de verkoop en verhuur van een woning met verwarming maar zonder installaties voor de productie van warm water, zonder keuken, zonder badkamer of zonder toilet. Ook bij de verkoop van een woning met verwarming die door brand beschadigd werd en die niet onbewoonbaar werd verklaard, is het EPC verplicht.
EPC verplicht Kopen Livios.
Bij de aankoop, verkoop of verhuur van een woning spelen energieprestaties een steeds belangrijkere rol. Daarom is elke verkoper of verhuurder verplicht om een energieprestatiecertificaat EPC voor te leggen aan een koper of huurder. Zo'n' EPC geeft weer hoe energiezuinig een woning is.

Contacteer ons