Op zoek naar nmbs groep?

 
 
nmbs groep
 
NMBS-Groep Wikipedia.
De communicatie tussen de drie bedrijven in de groep loopt volgens sommige analyses te stroef. Er gaan stemmen op de NMBS-Holding op te doeken en enkel Infrabel en NMBS over te houden, of om de drie bedrijven samen te voegen en zo de NMBS van voor 2005 te herstellen, met enkel een aparte regulator voor de toekenning van rijpaden op het spoorwegnet aan verschillende treinmaatschappijen.
NMBS FAQ Groepsreizen.
Submenu tonen Submenu verbergen FAQ. Ticket op de trein RFID. Veel gebruikte termen. Bevestiging assistentie per SMS. Submenu tonen Submenu verbergen Wettelijke vermeldingen. Privacybeleid op de websites en apps van NMBS. Clausule betreffende auteursrechten. Clausule betreffende aansprakelijkheid. Is een groepsbiljet de voordeligste formule voor mijn groep?
Over NMBS.
Om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan heeft NMBS een visie ontwikkeld gebaseerd op 3 kernactiviteiten, 4 waarden en 5 prioritaire doelstellingen. Op" het juiste spoor." Jongeren maken vaak gebruik van het openbaar vervoer voor hun dagelijkse verplaatsingen en in hun vrije tijd. Het station is ook een plaats waar ze graag samenkomen. Deze groep klanten ligt ons na aan het hart en we willen hen dan ook de aandacht geven die ze verdienen.
NMBS Groepsreizen.
Als je met een grote groep reist, heb je er alle belang bij je aanvraag zo vroeg mogelijk in te dienen. Meer informatie over dit product vind je op de uitgebreide gebruiksvoorwaarden Groepsbiljet PDF. Bekijk de meest gestelde vragen. Is er toch nog iets onduidelijk? Of wil je extra informatie toevoegen aan je reservering? Dan beantwoorden wij graag je vraag via het contactformulier. Aanbod B-Dagtrips voor schoolgroepen. Groepsreservaties in internationale treinen. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS.
Intranet NMBS VSOA Rail.
Via de Internet site van de NMBS groep http//www.b-rail.be: en http//www.infrabel.be: door op de link onderaan de pagina naar het Extraweb te klikken. In eerste instantie moet u uw gebruikersnaam en paswoord opgeven die u gebruikt om te connecteren aan uw PC op het werk MSNET of een ander Windows domein.
Onderneming.
Na de ingrijpende hervorming van de spoorwegen in 2005, moet een nieuwe structuur NMBS op weg zetten naar een efficiƫnter beheer en betere operationele prestaties. De klant moet, meer dan vroeger, centraal staan in de ondernemingsvisie. En NMBS zelf zal nog meer inzetten op verandering.
Groepsreizen NMBS.
Met een grote groep weg? We stellen samen met jou een groepsreis op maat op. Reizen voor schoolgroepen. Zoek je een idee voor een onvergetelijke schooluitstap? Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.:
Verschil tussen Infrabel en NMBS Infrabel: Infrastructuurbeheerder van het Belgische spoornet.
Eind 2013 versmolten de NMBS-Holding en de NMBS tot de NMBS. Een aantal oude bevoegdheden van de NMBS-Holding werd overgenomen door HR Rail dat opgericht werd als dochteronderneming van Infrabel en de NMBS, terwijl de andere bevoegdheden verdeeld werden onder Infrabel en de nieuwe NMBS.
NMBS Groep.
Met je Blue-bike ben je in no time op je bestemming. Je stapt af waar je wil, je bepaalt zelf je route en je vertrektijd. Olympus onderzoekt welke rol elektrische voertuigen kunnen spelen binnen de genetwerkte mobiliteit, een netwerk aan mobiliteitsoplossingen. NMBS Groep 9.

Contacteer ons