Resultaten voor nmbs groep

 
 
nmbs groep
 
NMBS-Groep werft 1.500 nieuwe krachten aan Jobat.be.
Met de bijstand van enkele professionals ontpopte de NMBS zich al snel tot één van de pioniers inzake innovatieve wervingscampagnes. Woordvoerster Leen Uyterhoeven: We waren één van de eersten die sociale media in onze aanwerving hebben aangewend. We mikken nogal op LinkedIn, waar we geregeld onze vacatures posten.
Beheerscontracten tussen de Staat en de NMBS-Groep FOD Mobiliteit.
Koninklijk besluit van 21 december 2013 tot vaststelling van de voorlopige regels die als beheerscontract van Infrabel en Nieuwe NMBS gelden. Koninklijk besluit van 21 maart 2014 PDF, 1.18 MB tot wijziging van het koninklijk besluit van 21 december 2013 tot vaststelling van de voorlopige regels die als beheerscontract van Infrabel en Nieuwe NMBS gelden.
NMBS Groepsreizen.
Als je met een grote groep reist, heb je er alle belang bij je aanvraag zo vroeg mogelijk in te dienen. Meer informatie over dit product vind je op de uitgebreide gebruiksvoorwaarden Groepsbiljet PDF. Bekijk de meest gestelde vragen. Is er toch nog iets onduidelijk? Of wil je extra informatie toevoegen aan je reservering? Dan beantwoorden wij graag je vraag via het contactformulier. Aanbod B-Dagtrips voor schoolgroepen. Groepsreservaties in internationale treinen. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS.
NMBS-Holding Wikipedia.
De NMBS-Holding was van 2005 tot 2014 de koepelorganisatie van de Belgische spoorwegen. Om aan de Europese Unie regelgeving tegemoet te komen voor een vrije toegang voor alle vervoerders op het Europese spoorwegnet, werd de NMBS op 1 januari 2005 opgesplitst in drie delen: een beheerder van de infrastructuur Infrabel, een exploitant van de treinen NMBS en een overkoepelende holding NMBS Holding.
Over NMBS.
3 kernactiviteiten, 4 waarden en 5 prioritaire doelstellingen. Om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan heeft NMBS een visie ontwikkeld gebaseerd op 3 kernactiviteiten, 4 waarden en 5 prioritaire doelstellingen. Op" het juiste spoor." Jongeren maken vaak gebruik van het openbaar vervoer voor hun dagelijkse verplaatsingen en in hun vrije tijd. Het station is ook een plaats waar ze graag samenkomen. Deze groep klanten ligt ons na aan het hart en we willen hen dan ook de aandacht geven die ze verdienen.
Onderneming.
De wet van 30 augustus 2013 behelst de fusie tussen NMBS-Holding en haar dochteronderneming NMBS. De nieuwe onderneming draagt de naam NMBS en zal de juridische structuur van NMBS-Holding overnemen. De facto ontstaat een tweeledig model, met NMBS als spoorwegonderneming en Infrabel als infrastructuurbeheerder.
NMBS Groep.
Met je Blue-bike ben je in no time op je bestemming. Je stapt af waar je wil, je bepaalt zelf je route en je vertrektijd. Olympus onderzoekt welke rol elektrische voertuigen kunnen spelen binnen de genetwerkte mobiliteit, een netwerk aan mobiliteitsoplossingen. NMBS Groep 9.
NMBS-Groep Wikipedia.
De communicatie tussen de drie bedrijven in de groep loopt volgens sommige analyses te stroef. Er gaan stemmen op de NMBS-Holding op te doeken en enkel Infrabel en NMBS over te houden, of om de drie bedrijven samen te voegen en zo de NMBS van voor 2005 te herstellen, met enkel een aparte regulator voor de toekenning van rijpaden op het spoorwegnet aan verschillende treinmaatschappijen.
Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen Wikipedia.
NMBS Groep boekt meer omzet en minder verlies. We zijn het slachtoffer van ons eigen succes. Sophie Dutordoir begint op 7 maart bij de NMBS. Vervoersvoorwaarden NMBS Mobility, zie Deel 5. Binnenlandse treinen in België. Tussenkomst van de werkgever in de verplaatsingskosten woon-werkverkeer.

Contacteer ons