Meer resultaten voor nmbs groep

 
 
nmbs groep
 
NMBS Groep.
Met je Blue-bike ben je in no time op je bestemming. Je stapt af waar je wil, je bepaalt zelf je route en je vertrektijd. Olympus onderzoekt welke rol elektrische voertuigen kunnen spelen binnen de genetwerkte mobiliteit, een netwerk aan mobiliteitsoplossingen. NMBS Groep 9.
NMBS Groepsreizen.
Als je met een grote groep reist, heb je er alle belang bij je aanvraag zo vroeg mogelijk in te dienen. Meer informatie over dit product vind je op de uitgebreide gebruiksvoorwaarden Groepsbiljet PDF. Bekijk de meest gestelde vragen. Is er toch nog iets onduidelijk? Of wil je extra informatie toevoegen aan je reservering? Dan beantwoorden wij graag je vraag via het contactformulier. Aanbod B-Dagtrips voor schoolgroepen. Groepsreservaties in internationale treinen. Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.: Ontdek de troeven van My NMBS.
NMBS-Holding Wikipedia.
De NMBS-Holding was van 2005 tot 2014 de koepelorganisatie van de Belgische spoorwegen. Om aan de Europese Unie regelgeving tegemoet te komen voor een vrije toegang voor alle vervoerders op het Europese spoorwegnet, werd de NMBS op 1 januari 2005 opgesplitst in drie delen: een beheerder van de infrastructuur Infrabel, een exploitant van de treinen NMBS en een overkoepelende holding NMBS Holding.
Over NMBS.
3 kernactiviteiten, 4 waarden en 5 prioritaire doelstellingen. Om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan heeft NMBS een visie ontwikkeld gebaseerd op 3 kernactiviteiten, 4 waarden en 5 prioritaire doelstellingen. Op" het juiste spoor." Jongeren maken vaak gebruik van het openbaar vervoer voor hun dagelijkse verplaatsingen en in hun vrije tijd. Het station is ook een plaats waar ze graag samenkomen. Deze groep klanten ligt ons na aan het hart en we willen hen dan ook de aandacht geven die ze verdienen.
Groepsreizen NMBS.
Met een grote groep weg? We stellen samen met jou een groepsreis op maat op. Reizen voor schoolgroepen. Zoek je een idee voor een onvergetelijke schooluitstap? Wifi in stations. Plan mijn reis. Koop je biljet. Welk biljet past bij mij? Werken bij NMBS. De NMBS websites.:
NMBS-Groep HLN.
Oud-Electrabel-baas Jean-Pierre Hansen en minister Jean-Pascal Labille PS hebben een deal: Hansen zal de NMBS hervormen voor. 0 euro, schrijft. Hervormde NMBS zal schuldenberg zien blijven groeien. Economie De globale schuldenlast van de NMBS Groep zal de komende jaren blijven stijgen.
Onderneming.
De wet van 30 augustus 2013 behelst de fusie tussen NMBS-Holding en haar dochteronderneming NMBS. De nieuwe onderneming draagt de naam NMBS en zal de juridische structuur van NMBS-Holding overnemen. De facto ontstaat een tweeledig model, met NMBS als spoorwegonderneming en Infrabel als infrastructuurbeheerder.
NMBS-Groep Wikipedia.
De communicatie tussen de drie bedrijven in de groep loopt volgens sommige analyses te stroef. Er gaan stemmen op de NMBS-Holding op te doeken en enkel Infrabel en NMBS over te houden, of om de drie bedrijven samen te voegen en zo de NMBS van voor 2005 te herstellen, met enkel een aparte regulator voor de toekenning van rijpaden op het spoorwegnet aan verschillende treinmaatschappijen.
Verschil tussen Infrabel en NMBS Infrabel: Infrastructuurbeheerder van het Belgische spoornet.
Eind 2013 versmolten de NMBS-Holding en de NMBS tot de NMBS. Een aantal oude bevoegdheden van de NMBS-Holding werd overgenomen door HR Rail dat opgericht werd als dochteronderneming van Infrabel en de NMBS, terwijl de andere bevoegdheden verdeeld werden onder Infrabel en de nieuwe NMBS.

Contacteer ons