Resultaten voor nmbs groep

 
 
nmbs groep
 
Hoe kunnen we je helpen? KBC Bank Verzekering.
Tracking cookies worden gebruikt om je surfgedrag op deze website te volgen. Sociale media cookies worden gebruikt om de relevantie van KBC te verhogen en de efficiëntie van onze reclamecampagnes te meten op sociale media-platformen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram.,
De Ideale Wereld canvas.be. canvas. VRTNU. Facebook. Twitter. Instagram. canvas. CIM. Uit in Vlaanderen. VRTNU. VRTNU. VRTNU.
U vraagt zich wellicht af wat Ben Weyts bezielde toen hij Corneel van Oosterweel in het leven riep. Luc Haekens: De eigenzinnige Fiskepark-regisseurs. 17 mei Twee eigenzinnige regisseurs maken een reeks over de donkerste pagina's' uit de televisiegeschiedenis. Wat bezielt hen?
Internationale groepsreizen voor iedereen.
Hebt u treintickets geboekt bij NMBS Internationaal online, via onze app of het Contact Center? In MyTrain vindt u vlot al uw boekingsgegevens zoals vertrek en aankomsturen of uw stoelnummer. Met een MyTrain-profiel geniet u ook nog andere voordelen.: Annuleer of boek uw tickets online om. Druk uw tickets op elk moment opnieuw af. Sla uw gegevens en reisvoorkeuren op en win bij elke nieuwe boeking tijd. Even geduld a.u.b. Even geduld a.u.b. Internationale groepsreizen voor iedereen. Wil u een internationale treinreis organiseren voor een groep van meer dan 10 personen ook schoolreizen dan kan u terecht bij ons Contact Center Groepen.
NMBS-Groep Wikipedia.
De communicatie tussen de drie bedrijven in de groep loopt volgens sommige analyses te stroef. Er gaan stemmen op de NMBS-Holding op te doeken en enkel Infrabel en NMBS over te houden, of om de drie bedrijven samen te voegen en zo de NMBS van voor 2005 te herstellen, met enkel een aparte regulator voor de toekenning van rijpaden op het spoorwegnet aan verschillende treinmaatschappijen.
Fiche Rekenhof.
Evaluatie van de uitvoering van de beheerscontracten met de NMBS, Infrabel en de NMBS Holding. Aanvullende bijdrage van het Rekenhof aan het parlementair onderzoek van de voorwaarden van de spoorwegveiligheid. Federale financiering van de opdrachten van openbare dienst van de NMBS, Infrabel en de NMBS-Holding.
Treinbestuurder m/v voor de NMBS NMBS Holding Selor, bureau de sélection de l'administration' fédérale.
Daarom doet NMBS er alles aan om meer klanten aan te trekken. Al die klanten comfortabel vervoeren en inspelen op de verplaatsingsbehoeften vereist een grote flexibiliteit van NMBS. Nieuw bestelde treinen moeten NMBS de kans geven het groeiend aantal klanten in de toekomst op te vangen.
NMBS: Het" systeem van de groepsreizen wordt aangepakt en moet beter" Radio 2, de grootste familie.
Wat hier gebeurd is heeft de NMBS doen stilstaan bij het hele reservatiesysteem voor groepsreizen, vertelt woordvoerder Bart Crols in De Inspecteur. Dat" de service beter moet is evident maar het heeft er ook voor gezorgd dat we het financiële plaatje tegen het licht hebben gehouden. Er zijn fikse kortingen voor een groepsreis maar het probleem is dat er in deze groep heel wat kinderen waren onder de 12 jaar.
B-Dagtrips Groepsreizen voor NMBS. schoolgroepen.
Met een grote groep weg? We stellen samen met jou een groepsreis op maat op. Reizen voor schoolgroepen. Zoek je een idee voor een onvergetelijke schooluitstap? Wifi in stations. Welk biljet past bij mij? Plan mijn reis. Koop je biljet. Werken bij NMBS. De NMBS websites.:
De Spoorwegen werven aan.
4 november 2019 Meet Greet treinbegeleider volzet Brussel, Hasselt, Kortrijk en Dendermonde 16 november 2019 Job Day Infrabel Schaarbeek Schaarbeek 16 november 2019 Job Day Technici Mechelen Centrale werkplaats Mechelen 18 november 2019 Infosessie VDAB opleiding onderhoudsmechanieker Herentals 18 november 2019 Infosessie treinbestuurder Brugge Brugge 22 november 2019 Infosessie treinbestuurder Tienen Tienen 23 november 2019 Infosessie treinbestuurder Brussel Brussel 26 november 2019 Infosessie treinbestuurder Antwerpen Antwerpen 28 november 2019 Infosessie VDAB opleiding onderhoudsmechanieker Herentals 28 november 2019 Job Evening Infrabel Aarschot Aarschot 5 december 2019 Job Evening Infrabel Antwerpen Antwerpen 12 december 2019 Infosessie VDAB opleiding onderhoudsmechanieker Herentals. Alle events bekijken. Wie zijn we? NMBS is het belangrijkste vervoersbedrijf van het land. Van Antwerpen tot Aarlen, van Oostende tot Eupen: de trein overal in België. Infrabel is de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoornet. Sporen, wissels, seinen, overwegen of hoogspanningsmasten. Zin om mee te bouwen aan de trein van morgen?

Contacteer ons