Zoeken naar Dienstregeling

 
 
Dienstregeling
 
Lijnen De Lijn.
Bewaar je veelgebruikte routes, haltes, lijnen of locaties én ontvang informatie op maat over jouw lijn of je abonnement. Kies wachtwoord enkel letters en cijfers geen spaties of vreemde tekens. Bevestig wachtwoord enkel letters en cijfers geen spaties of vreemde tekens.
Dienstregeling.
toastMessagesmessageUw: korting is verrekend in uw dossier.actions172223displayTime2500manualClosefalsemessageDe, dossierkosten zijn toegevoegd aan uw dossier.actions1119displayTime2500manualClosefalsemessageDe, transactiekosten zijn toegevoegd aan uw dossier.actions14displayTime2500manualClosefalsemessageOpgelet, de effectieve prijs verschilt van de richtprijs in de vorige stap.actions7displayTime4000manualClosefalsemessageOpgelet, de effectieve prijs verschilt van de richtprijs in de vorige stap.actions8displayTime4000manualClosefalsemessageZo, dadelijk ziet u de prijs van uw dossier.actions6displayTime2500manualClosefalsemessageDe, annuleringsverzekering is verwijderd uit uw dossier.actions10displayTime2500manualClosefalsemessageDe, plaatsreservering is verwijderd uit uw dossier.actions5displayTime2500manualClosefalsemessageUw, korting is verwijderd uit uw dossier.actions1824displayTime2500manualClosefalsemessageDe, dossierkosten zijn toegevoegd aan uw dossier.actions1220displayTime2500manualClosefalsemessageDe, annuleringsverzekering is toegevoegd aan uw dossier.actions9displayTime2500manualClosefalsemessageDe, transactiekosten zijn toegevoegd aan uw dossier.actions15displayTime2500manualClosefalsemessageDe, plaatsreservering is toegevoegd aan uw dossier.actions4displayTime2500manualClosefalsemessageDe, dossierkosten zijn verwijderd uit uw dossier.actions1321displayTime2500manualClosefalsemessageDe, transactiekosten zijn verwijderd uit uw ziet u steeds de totaalprijs van uw dossier./pn/pOnder Meer details vindt u een overzicht van uw reisgegevens./pna idCloseExplanationPermanent" classpopover-footerNiet" meer tonen/a."
Dienstregeling.
Premium Pass card. Rechten van vliegtuigpassagiers. Geannuleerde vlucht terugbetaling. Bars en eetgelegenheden. WIFI en Internetzones. Hotels in de buurt. Luchthavenvergoedingen voor lijnvluchten. Handlingfaciliteiten en bevoorrading. Home Vluchten Dienstregeling. Deze pagina wordt binnenkort bijgewerkt. Volg ons op. Mail Youtube Twitter Facebook.
www.stib-mivb.be.
Altijd en overal! Uw reisweg uitstippelenuurroosters, van de haltes raadplegen, de exacte locatie van de voertuigen in real time opvragen. OP DE HOOGTE BLIJVEN? SCHRIJF U IN. Leven en reizen in Brussel, informatie over ons net, voordelige tarieven en natuurlijk onze promoties.
www.stib-mivb.be.
Altijd en overal! Uw reisweg uitstippelenuurroosters, van de haltes raadplegen, de exacte locatie van de voertuigen in real time opvragen. OP DE HOOGTE BLIJVEN? SCHRIJF U IN. Leven en reizen in Brussel, informatie over ons net, voordelige tarieven en natuurlijk onze promoties.
Dienstregeling Wikipedia.
Afhankelijk van het vervoermiddel wordt dit bijvoorbeeld een ritnummer of meer specifiek een treinnummer of een vluchtnummer genoemd. Dienstregeling heeft nog een tweede betekenis: het is ook een aanduiding voor een schematische afbeelding van een dienstregeling, zoals op een vertrekstaat.
dienstregeling Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: dienstregeling DE dienstregeling EN dienstregeling ES. Definities op Encyclo.nl: dienstregeling 3x. Vertalingen dienstregeling NLFR. d i nstr e g l.

Contacteer ons