Resultaten voor epc waarde verplicht

 
 
epc waarde verplicht
 
EPC-waarde laten berekenen.
EPC-keuring: vanaf 9000, incl. Het EPC of energieprestatiecertificaat geeft informatie over de energiezuinigheid van een woning. Bij verkoop of verhuur moet u de EPC-waarde verplicht laten berekenen door een EPC-deskundige. Bij renovatie of nieuwbouw is een EPB-keuring dan weer vereist.
Het ABC van EPC: 8 feitjes die je moet weten Start Life. Logo.
Hoe hoger het getal tussen 0 en 700 hoe minder energiezuinig de woning. Woningen uit de jaren 60 scoren gemiddeld een waarde van 664, terwijl nieuwe woningen een gemiddelde EPC-score hebben van 230. Op elk certificaat staat ook advies om de score van de woning te verbeteren. Wil je de EPC-score van jouw woning vergelijken met andere huizen in de buurt? Via de Test uw EPC-tool vergelijk je je eigen score met die van de gemiddelde EPC-score van alle woningen in jouw gemeente of provincie. Je krijgt meteen ook de gemiddelde scores van heel Vlaanderen te zien. Kan de verhuurder of verkoper geen geldige EPC-score voorleggen? Dan riskeert hij of zij een boete tussen de 500 en 5000 euro. Het VEA Vlaams Energieagentschap controleert steekproefsgewijs of woningen die te koop of te huur zijn, een geldig EPC hebben. Bij de verkoop of verhuur van een niet-residentieel gebouw, zoals een kantoor of winkel, is een EPC niet verplicht.
EPC Dé infosite over het Energieprestatiecertificaat Duurzaam wonen.
Hoe lager de EPC waarde, hoe energiezuiniger de woning. Wat is een goede EPC-waarde? Lees er hier meer over. Contactgegevens en handtekening van de energiedeskundige die het energieprestatiecertificaat opstelde. Vervaldatum van het EPC max. 10 jaar geldig. Informatie over de energiezuinigheid van de gebouwschil, verwarmingsinstallatie en de CO2-emissie. Energiebesparende maatregelen op basis van de ingevoerde gegevens in het softwaresysteem dat bij de keuring gebruikt wordt. De energiedeskundige zelf kan ook aanbevelingen vermelden voor de toekomstige eigenaar/huurder. Alles over hoe je je EPC kan verbeteren lees je hier. Overzicht van de voornaamste gegevens die de energiedeskundige vaststelde. Het Vlaams Energieagentschap VEA controleert alles rond het EPC. Daarbij komen 3 dingen aan bod.: Is er een EPC-attest aanwezig? Een eigenaar die niet over het verplichte attest beschikt, moet een schriftelijke argumentatie indienen en riskeert een boete van 500 tot 5000. Is het EPC volledig en correct? Bij misbruik of onbekwaamheid kan de energiedeskundige zijn erkenning kwijt geraken. Komt het EPC niet met de werkelijkheid overeen, dan riskeert de deskundige een boete van 250 tot 5000. Wordt voldaan aan de advertentieverplichting? Bij het verhuren of verkopen van een woning moet de EPC-score verplicht vermeld worden in de advertentie krant, website.,
EPC berekening EPG Blauwdruk bouw.
Het is niet alleen belangrijk om een goede EPC waarde te krijgen, maar ook om een comfortabel gebouw te realiseren waarbij aandacht wordt geschonken aan bijvoorbeeld passieve koeling en zomercomfort. Blauwdruk is ervaren in het bepalen van bouwkosten en exploitatiekosten.
Het EPC wat ben je ermee? Radio 2, de grootste familie.
Het EPC wat ben je ermee? Gepubliceerd op woensdag 21 mei 2014 0800.: Het EPC of energieprestatiecertificaat is nu al 5 jaar verplicht. Maar wat is het eigenlijk waard, dat certificaat? Het energieprestatiecertificaat of EPC is intussen al 5 jaar verplichte kost voor wie een woning verhuurt of verkoopt.
Informatieverplichtingen bij verkopen van vastgoed IMMOSCOOP Blog.
Feit is dat veel gebruikers van vastgoed zoekertjes sites niet goed op de hoogte zijn wanneer de informatieplicht van toepassing is en wanneer niet. Zo heb je bijvoorbeeld kans op een mogelijke klacht bij het ontbreken van de EPC waarde van een nieuwbouw zoekertje, terwijl hier een uitzondering op bestaat. Een preventieve methode om de informatieplicht niet over het hoofd te zien, is om de informatieplicht verplicht te maken voor vastgoed zoekertjes in een bepaalde omgeving.
EPC Evergem Een correct en betaalbaar energieprestatiecertificaat of EPC in en rond Evergem.
Vanaf 1 november 2008 is het bij verkoop en verhuur vanaf 1 januari 2009 van een woning verplicht een EPC te laten opstellen. Zo krijgen de potentiële kopers/huurders een beeld van het energieverbruik van de woning bij een gestandaardiseerd gebruik.
EPC certificaat Brussel Certinergie erkend organisme nr 1 kwaliteit prijs snelheid elektrische keuring EPC certificaat gaskeuring stookolietank keuring.
Tot op heden, moeten ook kantoren in het Brussels gewest van meer dan 500 m2. verplicht een EPC laten opmaken. De deskundigen van Certinergie zijn eveneens bevoegd om EPC certificaten voor kantoren op te stellen. Voor een offerte op maat belt u 0800 82 171 of stuurt u een mail naar info@certinergie.be.
Attesten bij verhuur Dewaele.
Als eerste is er het energieprestatiecertificaat of beter bekend als het EPC, dit document geeft de huurder informatie over de energiezuinigheid van je woning. De EPC-score moet reeds bij publicatie van het pand verplicht vermeld worden, én bij het sluiten van een huurovereenkomst moet de huurder een kopie van het EPC ontvangen.

Contacteer ons