Zoeken naar spoorwegen

 
 
spoorwegen
 
NMBS Dienstregeling, Biljetten, Abonnementen en Tarieven.
B-Dagtrips en Vrije Tijd. Zoo Antwerpen Flaneer door deze groene oase en vergaap je aan de historische architectuur. Train World Train World; het uitstalraam voor de spoorwegen van gisteren, vandaag en morgen. NMBS diensten: reis in alle comfort. Reis vlotter met de NMBS-app.
Dienst Veiligheid en Interoperabiliteit van de Spoorwegen DVIS FOD Mobiliteit.
De Dienst Veiligheid en Interoperabiliteit van de Spoorwegen DVIS treedt op als nationale veiligheidsinstantie voor België. De dienst DVIS is opgericht als gevolg van de omzetting van het tweede spoorwegpakket van de Europese Unie in het Belgisch recht, dat de veiligheid en de interoperabiliteit van het Europees spoorwegsysteem wil verhogen.
De Spoorwegen werven aan.
De mensen achter de spoorwegen Ontdek onze jobs in 360. Dankzij onze 360 filmpjes kan je de job van treinbegeleider, treinbestuurder of technicus zelf beleven! Beleef de Spoorwegen achter de schermen als student. Meer info voor studenten. Job Day verkeersleiders.
Spoorwegen hullabaloo.be.
De eerste spoorlijn op het Europese vasteland werd in 1835 ingehuldigd in België en vormde de motor achter de industriële revolutie in ons land. Veel lijnen boeten in de jaren 50 en 60 van de 20ste eeuw aan populariteit in en worden uiteindelijk opgedoekt.
Artikel 20. Verkeer op spoorwegen en overwegen.
Verkeer op spoorwegen en overwegen. Elk verkeer op buiten de rijbaan aangelegde sporen is verboden. De weggebruiker die een overweg nadert moet dubbel voorzichtig zijn teneinde alle ongevallen te voorkomen: wanneer het een overweg is zonder slagbomen of zonder verkeerslichten, of wanneer deze lichten niet werken, mag de weggebruiker zich slechts op de overweg begeven na er zich van vergewist te hebben dat geen enkel spoorvoertuig nadert.
Spoorlijn Wikipedia.
Het was min of meer een verrassing dat de lijn ook voor reizigersvervoer erg in trek bleek. Door dit succes werd de lijn een voorbeeld voor andere spoorwegen, die spoedig volgden. De eerste spoorwegen waren vooral aangelegd voor het goederenvervoer.
spoorwegen Nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus.
China ontmantelt ministerie van Spoorwegen na reeks schandalen. China heeft beslist zijn ministerie van Spoorwegen te ontbinden en zijn diensten onder de controle van het ministerie van Transport te plaatsen. 10 maart 2013 0418.: Spoorwegen: Zwarte" doos in trein niet te vertrouwen."
Geschiedenis van de Belgische spoorwegen Wikipedia.
Zuidwaarts naar Brussel en Frankrijk, noordwaarts naar Antwerpen en de haven, westwaarts naar Oostende via Dendermonde, Gent en Brugge en oostwaarts naar Leuven, Luik en Verviers. Omdat de spoorwegen door de staat aangelegd werden, ontstond er een nationaal dekkend netwerk.
Waarom de privatisering van de spoorwegen absoluut geen goed idee is België Knack.be.
Het rapport is vernietigend: 20" jaar later hebben de geprivatiseerde spoorwegen elk jaar miljarden subsidies nodig van de belastingbetaler, en hebben ze gefaald in het verzekeren van voldoende private investeringen in de rails of treinen" Een recent wetenschappelijk artikel besluit dat de gedachte dat privatisering tot meer efficiëntie zou leiden een" illusie" is gebleken, dat het geleid heeft tot aanzienlijke extra kosten, en dat het een zware" foute beleidskeuze" was McCartney Stittle.

Contacteer ons