Zoeken naar energielabel woning

 
 
energielabel woning
 
Energielabel op een woning De Hypotheker.
Deze speciaal opgeleide adviseur meet het energielabel van de woning op. De adviseur stelt de klasse van het energielabel voor je huis vast op basis van woningkenmerken, zoals: woningtype, aantal bewoners, bouwperiode, gevel, dak en vloerisolatie, ventilatie, gebruikersoppervlakte, beglazing en zonnecellen.
Energielabel aanvragen voor je woning Helm Heus Makelaars.
Het energielabel is een officieel document waarin deze kenmerken staan beschreven. Woningen met energielabel A of B staan gemiddeld een maand korter in de verkoop dan andere woningen, zo blijkt uit onderzoek van Tilburg University. Daarnaast leveren ze gemiddeld 6.000 euro meer op. Je energielabel opvragen. Via de website www.zoekuwenergielabel.nl kan je het energielabel van je woning opvragen.
Energielabel woningbouw Nex2usNex2us.
Met het voorlopig energielabel mag de verkoper adverteren als de woning nog niet is opgeleverd. Dit is voor alle nieuwbouwwoningen met bouwaanvraag na 1 januari 2006 een energielabel A. Aanvragen van een definitief energielabel. Als ontwikkelaar of aannemer kunt u op verschillende manieren aan een definitief energielabel komen.
Geschiedenis van het energielabel voor woningen.
De woningeigenaar ontvangt een voorlopig energielabel tenzij hij of zij reeds in bezet van een energielabel was. De woningeigenaar kan het definitieve energielabel zelf aanpassen, laten controleren en registreren via www.energielabelvoorwoningen.nl. Let op: voor de nauwkeurige bepaling van de energetische kwaliteit van een woning blijft de uitgebreide opname, de energie-index bestaan.
Energielabel Gemeente Terneuzen.
Energiebesparende maatregelen in uw woning die later zijn aangebracht, zoals zonnepanelen, isolatie of een zuinige cv-ketel staan niet geregistreerd en zijn niet meegenomen in de bepaling van het voorlopige energielabel. De kans is groot dat het voorlopige energielabel daardoor niet altijd klopt. Als u uw huis niet wilt verkopen of verhuren, hoeft u niets te doen met het voorlopige energielabel. Waar kunt u uw voorlopige energielabel ook inzien? U kunt uw voorlopige energielabel of uw huidige geregistreerde energielabel uit een eerder EPA-maatwerkadvies opgesteld na 2008 en voor 2015 ook vinden door uw postcode en huisnummer in te vullen op de website www.zoekuwenergielabel.nl. Wilt u uw huis verhuren of verkopen? Dan hebt u een nieuw definitief energielabel nodig. Als u uw huis na 1 januari wilt verkopen of verhuren, moet u het nieuwe definitieve energielabel overleggen aan de koper of huurder. Hoe kunt u het definitieve energielabel aanvragen?
Energielabel.
Mensen kopen eerder een woning met een goed energielabel en hebben er ook nog meer geld voor over. Uit een onderzoek van de Universiteit van Tilburg uit 2011 blijkt dat mensen 6.000 meer willen uitgeven aan een woning met een groen energielabel.
Energielabel Gemeente Utrecht.
Het energielabel geeft inzicht in de energietoestand van uw woning. De waarde van uw energielabel is gebaseerd op openbare gegevens uit het Kadaster type huis, grootte, bouwjaar en op gegevens van vergelijkbare huizen. Iedereen die zijn huis wil verkopen of verhuren, is verplicht een energielabel te hebben.
Energielabel; Wat is er veranderd vanaf 1 januari 2015? van Weeghel Doppenberg Kamps.
Bovendien kan iedereen in Nederland vanaf 1 januari 2015 het energielabel opzoeken via www.zoekuwenergielabel.nl. Bij verkochte en verhuurde woningen verschijnt het definitieve energielabel, indien aanwezig, in dit openbare register. In het geval er een energielabel is geregistreerd zonder dat de woning is verkocht of verhuurd dan kan de eigenaar ervoor kiezen het definitieve energielabel niet zichtbaar te maken, bijvoorbeeld omdat de woningeigenaar zelf een definitief energielabel wil.
Energielabel woningen Energievergelijk.
Tot slot geeft het energielabel inzicht in de besparingsmogelijkheden voor de woning. Is een energielabel verplicht? Een energielabel is verplicht zodra je besluit om jouw huis te verkopen. Dan moet de koper namelijk kunnen zien welk definitief energielabel je woning heeft.

Contacteer ons