Meer resultaten voor chemie

 
 
chemie
 
Scheikunde Wikipedia.
Met de ontrafeling van de chemische basis van het leven bijvoorbeeld de citroenzuurcyclus en de ontdekking van de genetische code is de biochemie een uiterst belangrijke tak van de chemie geworden, zo zeer zelfs dat de biochemie min of meer een zelfstandige wetenschap geworden is met zijn eigen opleiding.
Chemie Hogeschool Leiden.
De opleiding Chemie kent twee specialisaties: Analytische Chemie en Organische Chemie. Bij de specialisatie Analytische Chemie focus je op de ontwikkeling, validatie en kwaliteitscontrole van chemische analysemethoden ten behoeve van biomedisch en farmaceutisch onderzoek en productie. Je leert om molecule te meten in bijvoorbeeld bloed maar ook in verven en gassen.
Chemie Studiekiezer Kom verder. Saxion.
Bij de hbo-opleiding Chemie van Saxion word je opgeleid tot expert in de wereld van de chemie, waarin jij deze drie aspecten kunt toepassen. De opleiding Chemie. Zonder dat je erbij stil staat, heb je elke dag te maken met chemie.
Chemie voltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze.
Je vindt die oplossingen meestal in een laboratorium. Als scheikunde je favoriete vak is, spreekt de opleiding Chemie je vast aan. Als chemicus doe je onderzoek naar het maken van moleculen, of naar welke moleculen in een product of in afvalwater zitten.
Opleiding Chemie HBO, hlo Voltijd HAN Nijmegen HAN.nl.
Waar kun je aan de slag na de hbo-opleiding Chemie? Met een hbo-opleiding Chemie heb je een goede kans op een baan en kun je aan de slag bij bijvoorbeeld Shell, Akzo-Nobel, farmaceutische bedrijven, universiteiten, milieuafdelingen van gemeenten, milieu-adviesbureaus, ziekenhuizen, onafhankelijke onderzoeksinstituten als TNO en de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit NVWA of bij de technische recherche.
Chemie voltijd Hbo opleidingen Hogeschool Inholland.
Zo werk jij misschien wel over een paar jaar aan een duurzamere computer, smartphone of stoel. Of aan betere levensmiddelen en medicijnen. Want met chemie kun je alle kanten op. Lees hier meer over de opleiding Chemie. Meld je aan voor de Open Dag op zaterdag 10 februari.
Topsector Chemie.
De Topsector Chemie biedt uitstekende mogelijkheden voor partijen die op zoek zijn naar een samenwerking in de chemie. Wilt u in contact komen met mogelijke partners of heeft u vragen over bijvoorbeeld innovatie in de chemie? Wij staan u graag te woord.:

Contacteer ons