Meer resultaten voor energielabel verplicht sinds

 
 
energielabel verplicht sinds
 
Energielabel woning verplicht in 2012 Huis en Tuin: Diversen.
Het is al sinds enkele jaren verplicht om een woning te voorzien van een energielabel. Vanaf 2012 wordt de druk opgevoerd: dan heeft het verkopen of verhuren van een woning zonder energielabel sancties als gevolg. Wat is een energielabel voor woningen?
Energielabel verplicht in 2015: 10 vragen en antwoorden moveria.nl.
Officieel zijn energielabels bij het verkopen van een woning al verplicht sinds 2009. De achterliggende gedachte van een energielabel is dat huizenbezitters zich bewust worden van het energieverbruik van hun woning. Eventueel kunnen ze dan maatregelen nemen om het energieverbruik te verminderen.
Energielabel Wikipedia.
Op basis van deze Europese richtlijn is het in Nederland sinds 1 januari 2008 verplicht gesteld dat bij iedere transactie van utiliteitsgebouw ouder dan 10 jaar een energielabel aan de nieuwe gebruiker overhandigd moet worden. Sinds 2010 zijn de regels voor toekenning sterk versimpeld: Er" wordt geschat hoeveel giga joule energie de woning elk jaar per vierkante meter gebruikt voor verwarming, warm water en verlichting.
Energielabel woning Energielabel woningen en gebouwen Rijksoverheid.nl.
Bij sommige woningen of bijzondere gebouwen is een energielabel niet verplicht. Bijvoorbeeld bij een beschermd monument of fabriekshal. Hoe kom ik als huiseigenaar aan een energielabel voor mijn woning? U kunt online uw voorlopige energielabel inzien of een definitief energielabel aanvragen.
Energielabel woning: verplicht vanaf 2015.
Immers: een woning met energielabel A verdient de voorkeur boven eenzelfde huis met energielabel D. Voor huiseigenaren die hun woning te koop zetten kan een groen energielabel zorgen voor een hogere verkoopprijs en mogelijk snellere verkoop. Energielabel: verplicht vanaf 2015.
Energielabel, hoe zit dat? Energiebespaarlening.
Het energielabel is er in de klassen A donkergroen label, zeer zuinig tot en met G rood label, zeer onzuinig. Voor een inschatting van het energielabel voor uw woning kunt u kijken op VerbeterUwHuis.nl en de Energielabel Checker. Wanneer heeft u het energielabel nodig? Wanneer u een huis koopt of gaat huren, is de woningeigenaar sinds 2008 verplicht u het energielabel voor de woning te geven.
Energielabel verplicht voor alle gebouwen? Notaris Boon.
Energielabel verplicht voor alle gebouwen? Sinds 1 januari 2015 zijn er nieuwe regels ingegaan voor het energielabel voor gebouwen. Alle eigenaren die een woning of een ander gebouw verkopen of verhuren, zijn nu verplicht om bij de verkoop of verhuur een definitief energielabel te overhandigen aan de koper of huurder.
EnergieLabelaars Energielabel Energielabel verplicht vanaf 1 januari 2013.
Energielabel verplicht vanaf 1 januari 2013. Huizenkopers en huurders kunnen er vanaf 1 januari 2013 van op aan dat hun nieuwe woning over het verplichte energielabel beschikt. Koophuizen kunnen dan zonder label niet meer van eigenaar wisselen en huurders hoeven dan bij een nieuw huurcontract een deel van de huur niet meer te betalen zolang de verhuurder de woning niet heeft gelabeld.

Contacteer ons