Op zoek naar uurregeling?

 
 
uurregeling
 
NMBS Dienstregeling, Biljetten, Abonnementen en Tarieven.
Staking SNCF van 18/04 en 19/04: verstoord treinverkeer tussen Doornik en Rijsel en tussen Moeskroen en Rijsel. 16/04/2018 Door een nationale staking in Frankrijk op 18 en 19 april 2018 zal het treinverkeer tussen Doornik en Rijsel en Moeskroen en Rijsel verstoord zijn.
uurregeling, uurrooster VRT-Taalnet.
dienstregeling van het openbaar vervoer. Over de VRT. Missie en waarden. Wie is wie. Werken bij VRT. Netten en thematisch aanbod. Vragen over VRT. één canvas ketnet radio 1 radio 2 klara mnm stubru sporza deredactie.be. VRT 2017 bedrijfsgegevens jobs gebruiksvoorwaarden privacy.
Uurregeling.
Je kan op de chiroterreinen terecht op zondagnamiddag vanaf 14 uur. Deze bevinden zich achter de feestzaal Ter Coose, te Kouter 1A. De activiteiten starten om 14u15, het einduur is afhankelijk van je afdeling. Einduur vanaf Cross. 9 oktober 2016.
Uurregeling veerdienst Kruibeke Hoboken VLOOT Toonaangevend in overheidsvaartuigen.
Uurregeling veerdienst Kruibeke Hoboken. Vaart het veer? Het veer vaart normaal. KLIK HIER voor de locatie op kaart. Veerdienst over de Schelde tussen Kruibeke en Hoboken voor voetgangers, fietsen en bromfietsen tot 50cc. Behoudens overmacht of uitzonderlijk onderhoud: 2 afvaarten / uur.
Uurregeling Huisartsenpraktijk Hippocrates.
U kan HIER het uurrooster terugvinden dat deze week geldig is van maandag 30 april tot en met vrijdag 4 mei. Dr Charlotte Feys is nog in zwangerschapsverlof tot en met vrijdag 30 juni. KLIK HIER om onze uurregeling te raadplegen gedurende deze periode.
Uurregeling.
Recreatie: van 14.30u tot 14.40u. Na de lesdag biedt het GTI ook een huiswerkklas aan voor de leerlingen uit de eerste graad. Hierbij wordt er aan de leerlingen de kans gegeven om na de lessen nog op school te studeren of taken te maken.
Flexibele uurregelingen Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
Om zijn flexibele uurregeling toe te passen, zal de werkgever de uurroosters moeten aanplakken die van toepassing zijn het normale uurrooster of de alternatieve piek of dalroosters ten minste 7 dagen op voorhand op een zichtbare en toegankelijke plaats in de lokalen van zijn onderneming.

Contacteer ons