Op zoek naar Verplichte?

 
 
Verplichte
 
Welke keuringen zijn verplicht?
De wet legt verschillende verplichte keuringen op. Deze verplichte keuringen moeten uitgevoerd worden door een keuringsorganisme of door een EDTC, sommige verplichte keuringen mogen ook gedaan worden door een bevoegd persoon. Hierbij wordt een overzicht van wettelijke keuringen gegeven.: Onder de elektriciteitskeuringen moeten volgende verplichte keuringen uitgevoerd worden door een keuringsorganisme.:
Verplicht onderhoud van uw cv-installatie centrale verwarming Vlaanderen.be.
Besluit van de Vlaamse Regering van 8 december 2006 betreffende het onderhoud en het nazicht van centrale stooktoestellen voor de verwarming van gebouwen of voor de aanmaak van warm verbruikswater. Keuring en onderhoud van uw verwarming. Verplichte verwarmingsaudit voor cv-installatie die ouder is dan 5 jaar.
Verplichte fietsuitrusting Touring.
2 Koersfiets fiets met koersstuur, zonder bagagedrager achteraan, en met banden met een doorsnede van maximum 25 mm. 3 Alle-terrein-fiets fiets zonder spatborden, zonder bagagedrager achteraan, met minstens twee versnellingsraderen bediend vanaf het stuur, en met banden met een doorsnede van minimum 38 mm voor wielen met een diameter van 65 cm of 32 mm voor wielen met een diameter van 70 cm. De helm maakt ook deel uit van de verplichte uitrusting.
Welke verzekeringen zijn verplicht? Wikifin.
meestal het geval wanneer je een activiteit wil gaan uitoefenen of een erkenning wil krijgen. De FSMA publiceert om de drie maanden een lange lijst van verplichte verzekeringen op haar website. Het gaat voornamelijk om verzekeringen die in het kader van specifieke beroepen moeten afgesloten worden. Voor particulieren zijn er maar weinig verplichte verzekeringen.
Is jouw gemeente erbij? Idee gelanceerd voor verplichte fusie bij minder dan 10.000 inwoners Binnenland Nieuws HLN.
Is jouw gemeente erbij? Idee gelanceerd voor verplichte fusie bij minder dan 10.000 inwoners. 27 maart 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Liesbeth Homans N-VA is het idee genegen om in de volgende legislatuur een ondergrens voor de grootte van gemeenten op te leggen.
verplicht Vertaling Nederlands-Engels.
NL: verplicht e heiligedag EN: rk holiday of obligation. NL: een verplicht vak EN: an obligatory subject. NL: ik ben u zeer verplicht EN: I am much obliged to you. NL: dat ben je hem verplicht EN: you owe it to him.
Bijlage 6. Verplichte lichten en reflectoren, andere dan richtingaanwijzers, voor auto's' en hun aanhangwagens.
12 Waarde enkel voor de verplichte achterlichten en de verplichte stoplichten, niet voor de facultatieve; zie artikel 28. 13 De omtreklichten zijn verboden op de landbouwen of bosbouwtrekkers met een breedte minder of gelijk aan 210, m. Overtredingen per graad.
Verplichte certificaten en attesten voor je woning.
Andere veel gestelde vragen. Verplichte certificaten en attesten voor mijn woning. Verplichte certificaten en attesten voor mijn woning. Wanneer je een woning wil verkopen of verbouwen, is het nodig dat je over de nodige documenten beschikt. We zetten de voornaamste verplichte certificaten en attesten hieronder even op een rijtje.
Verplichte zaken voor in uw auto Touring Verzekeringen.
Hoewel dergelijk vestje niet tot de verplichte zaken in de auto behoort, moet het toch in het voertuig aanwezig zijn om te voldoen aan dit voorschrift. Deze regel is niet van toepassing op de passagiers, dus er moet slechts één fluovestje in uw wagen aanwezig zijn.

Contacteer ons