Meer resultaten voor Energielabel

 
 
Energielabel
 
Europees energielabel: nieuwe kaderverordening gepubliceerd.
De nieuwe energielabel kaderverordening 2017/1369 werd in het publicatieblad van de Europese Unie gepubliceerd. Deze nieuwe verordening vervangt de bestaande Richtlijn 2010/30. Op basis van de energielabelkaderwetgeving kan de Europese Commissie verplichte eisen energielabeleisen opstellen voor bepaalde producten zoals koelkasten en tv's.
Energielabel woning vtwonen.
Elke huis heeft een energielabel. Toch blijkt uit onderzoek dat 79% van de mensen niet weet welk energielabel woning zijn of haar huis heeft. Wel vindt 60% van de mensen het energielabel belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe woning.
Energielabel Gemeente Renkum.
Verkoopt of verhuurt u een woning zonder definitief energielabel, dan kunt u een boete krijgen die kan oplopen tot 400. U kunt het definitieve energielabel aanvragen via de website van de rijksoverheid Energielabel voor woningen. Voor de registratie van uw definitieve energielabel betaalt administratiekosten aan een onafhankelijk deskundige.
Energielabel aanvragen.
Meer over het energielabel. Is een energielabel verplicht bij verkoop of verhuur van de woning. Mijn oude woning is verkocht zonder energielabel. Wat moet ik nu doen? Hoe gaat het aanvragen van een energielabel voor een appartement binnen een VvE?
Hoe wijzig ik mijn energielabel?
Heeft u geen DigiD of internet dan is er de mogelijkheid om het energielabel via een papieren route aan te vragen via de helpdesk Energielabel. Op de hieronder genoemde websites vindt u meer informatie over het wijzigen van uw energielabel.:
Een energielabel voor verwarminsginstallaties op mazout.
Met behulp van enkele eenvoudige gebaren en kleine werkjes is het mogelijk uw stookolieverbruik te verminderen en de impact van uw verwarming op het milieu te beperken. Een energielabel voor verwarminsginstallaties op mazout Nieuwe verwarmingsinstallaties zijn voortaan voorzien van een energielabel.
Waarom werd het energielabel ingevoerd? Mijn EPB.
Wat is het energielabel? Sinds enkele jaren bevatten heel wat producten een energielabel. Zon label varieert van A zeer energiezuinig tot G niet zuinig. We kennen het vooral van elektro-toestellen, lampen of autobanden, maar ook in de bouwsector is het energielabel aanwezig.
Energielabel Aardgas.
Voor welke toestellen wordt er een nieuw energielabel ingevoerd sinds 26/9/2015? Sinds 26 september 2015 moeten nieuwe verwarmings en warmwatertoestellen een energielabel hebben. Dit geldt zowel voor installaties op gas, stookolie of elektriciteit, als voor installaties die deels werken op hernieuwbare energie, zoals warmtepompen, zonneboilers en micro-wkk.
Woningen krijgen digitaal paspoort en energielabel Orde van Architecten. bullet. Clock icon. Shape. iconmonstr-linkedin-2. iconmonstr-twitter-2 1.
Daarnaast wordt het bestaande energieprestatiecertificaat EPC, het certificaat dat aangeeft hoe energiezuinig een gebouw is, tegen 2019 omgevormd tot een EPC met een pak meer informatie en krijgen woningen, net als elektro-apparaten, een energielabel. Wie een woning verbouwt of verkoopt, moet zich vaak door een hele papierwinkel worstelen.

Contacteer ons