Zoeken naar Energielabel

 
 
Energielabel
 
Energielabel aanvragen.
Meer over het energielabel. Is een energielabel verplicht bij verkoop of verhuur van de woning. Mijn oude woning is verkocht zonder energielabel. Wat moet ik nu doen? Hoe gaat het aanvragen van een energielabel voor een appartement binnen een VvE?
Het Europese energielabel.
Het nieuwe Ecodesign-werkplan voor de periode 2015-2017, dat afgewerkt zal worden in januari 2015, richt zich op smartphones en zal nagaan of de mogelijke milieubesparingen een regulering van deze productcategorie verantwoorden. Het nieuwe energielabel voor stofzuigers toegelicht. Op 1 september 2014 introduceert Europa het nieuwe energielabel voor stofzuigers.
Een energielabel voor verwarminsginstallaties op mazout.
Met behulp van enkele eenvoudige gebaren en kleine werkjes is het mogelijk uw stookolieverbruik te verminderen en de impact van uw verwarming op het milieu te beperken. Een energielabel voor verwarminsginstallaties op mazout Nieuwe verwarmingsinstallaties zijn voortaan voorzien van een energielabel.
Waarom werd het energielabel ingevoerd? Mijn EPB.
Wat is het energielabel? Sinds enkele jaren bevatten heel wat producten een energielabel. Zon label varieert van A zeer energiezuinig tot G niet zuinig. We kennen het vooral van elektro-toestellen, lampen of autobanden, maar ook in de bouwsector is het energielabel aanwezig.
Energielabel Aardgas.
Voor welke toestellen wordt er een nieuw energielabel ingevoerd sinds 26/9/2015? Sinds 26 september 2015 moeten nieuwe verwarmings en warmwatertoestellen een energielabel hebben. Dit geldt zowel voor installaties op gas, stookolie of elektriciteit, als voor installaties die deels werken op hernieuwbare energie, zoals warmtepompen, zonneboilers en micro-wkk.
Energielabel woningen RVO.nl.
Machtiging voor aanvragen energielabel. Bij de verkoop, verhuur en oplevering van woningen is een geldig Energielabel verplicht. Nu is het voor woningeigenaren mogelijk niet alleen zelf hun energielabel te registreren via www.energielabelvoorwoningen.nl, maar dit ook door iemand anders te laten doen.
Woningen krijgen energielabel en woningpas Duurzame ontwikkeling.
Ook het Energie Prestatie Certificaat wordt in een nieuw kleedje gestoken: het EPC geeft meer informatie over hoe je je woning energiezuiniger maakt, wat dat kost en welk energielabel de woning krijgt net zoals bij elektro-apparaten, van A tot F na een bepaalde ingreep.
Energielabel Wikipedia.
De verplichting van een energielabel geldt ook bij verkoop of verhuur van een ander gebouw dan een woning. Het energielabel is verplicht bij bouw, verkoop of verhuur van woningen en bij utiliteitsgebouwen, dit zijn kantoren, scholen, fabrieken, kazernes, ziekenhuizen en dergelijke.
Energie-etiketteringseisen Uw Europa.
als het energielabel niet zichtbaar is, moet de energieklasse zichtbaar zijn met een letter op een gekleurde pijl en die een link naar het overeenkomstige energielabel is. De gekleurde pijlen en energielabels kunt u aanmaken met behulp van de hierboven genoemde tools de Energielabelgenerator en de InDesign-sjablonen.

Contacteer ons