Meer resultaten voor Energielabel

 
 
Energielabel
 
Alles wat je moet weten over het energielabel Lumiworld.
Het energielabel in de toekomst. Het Europees Parlement, de Raad van de Europese Unie en de Europese Commissie willen de betrouwbaarheid van het energielabel verbeteren. Onlangs sloten ze een akkoord over de oprichting van een database waarin alle producenten hun toestellen met energielabel moeten registreren.
Recupel Energielabel Het energielabel: belangrijk voor u en het milieu.
Elektrische toestellen dragen een energielabel. Dit label drukt de energiescore uit in zogenaamde energie-efficiƫntieklassen. Deze klassen gaan van zeer energiezuinig A tot zeer energieverspillend G. Kijk bij de aankoop van een nieuw elektrisch huishoudapparaat aandachtig naar het energielabel, want het energieverbruik is minstens zo belangrijk als de aankoopprijs.
Energielabel Wikipedia.
De verplichting van een energielabel geldt ook bij verkoop of verhuur van een ander gebouw dan een woning. Het energielabel is verplicht bij bouw, verkoop of verhuur van woningen en bij utiliteitsgebouwen, dit zijn kantoren, scholen, fabrieken, kazernes, ziekenhuizen en dergelijke.
Waarom werd het energielabel ingevoerd? Mijn EPB.
Wat is het energielabel? Sinds enkele jaren bevatten heel wat producten een energielabel. Zon label varieert van A zeer energiezuinig tot G niet zuinig. We kennen het vooral van elektro-toestellen, lampen of autobanden, maar ook in de bouwsector is het energielabel aanwezig.
Energielabel Uw Europa Bedrijfsleven.
het energielabel van het aangeboden product moet duidelijk zichtbaar zijn dicht bij de prijs van het product of. als het energielabel niet zichtbaar is, moet de energieklasse zichtbaar zijn met een letter op een gekleurde pijl die een link naar het overeenkomstige energielabel is.
Home Energielabel. Page 1 Copy. MilieuCentraal_Logo. Page 1. Page 1. Page 1 Copy. Page 1. Page 1 Copy. Page 1 Copy. MCAuto. MilieuCentraal_Logo.
Alles over dit energielabel bij kopen, verkopen en huren van je woning. Naar energielabel woningen Energielabel apparaten. Hoe zie je of je wasmachine of koelkast echt energiezuinig is? Lees hier meer over het energielabel op apparaten en verwarming. Naar energielabel apparaten Energielabel auto's.'
Een toestel kiezen Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Nieuwe toestellen van bepaalde groepen, zoals een koelkast, diepvriezer, wasmachine, droogkast, vaatwasser of TV moeten verplicht een energielabel dragen. Dat energielabel toont tot welke categorie het toestel behoort, gaande van de meest energiezuinige A label tot de meest energiegulzige G-label.
Het energielabel voor vaatwassers.
Op het energie-etiket wordt het waterverbruik per jaar wel vermeld, maar dit wordt niet gebruikt om het energielabel te berekenen. Bovendien wordt er, om na te gaan welk label een toestel krijgt, steeds vanuit gegaan dat u altijd het ecoprogramma gebruikt.

Contacteer ons