Meer resultaten voor compact

 
 
compact
 
Compact Hypotheek Obvion Hypotheken.
Dan past de Obvion Basis Hypotheek of Obvion Hypotheek misschien beter bij je. Kijk op de pagina Obvion hypotheken vergelijken voor de verschillen én de overeenkomsten van onze hypotheken. Wat kost een Compact Hypotheek? Advieskosten Een Compact Hypotheek sluit je af via een onafhankelijke hypotheekadviseur.
Synoniemen van compact; ander woord voor compact synoniemen.net.
aaneengesloten, compact, consistent, dik, geconcentreerd, gedrongen, massief, nauw, ondoordringbaar, op elkaar, samengeperst, solide, vast, vol beknopt bn.: bondig, compact, concies, gedrongen, kort, summier, verkort hecht bn.: compact, degelijk, duurzaam, solide, sterk, stevig, vast gesloten bn.: aaneengesloten, bijeen, compact, hecht geserreerd zn.:
Compact Magazine KPMG.
De artikelen in Compact richten zich op de technische, organisatorische en menselijke kant van IT en hebben als doel het faciliteren en bevorderen van kennisdeling en het informeren over ontwikkelingen. Daarmee is Compact een vakblad voor met name CIOs, CFOs, controllers, managers, adviseurs, IT-auditors en accountants die in aanraking komen met IT en IT-gerelateerde onderwerpen.
Compact 14 definities Encyclo.
De belangrijkste doelstelling van een compact was het verlenen van financiële bijstand aan leden bij aanschaf of verlies van een schip. Het bestuur van een compact bestond uit gewone leden, de zogenaamde heuveli. Gevonden op https//www.geheugenvandrenthe.nl/Compact.: Let op: Spelling van 1858 digt, vast, ineengedrongen.
CQM COMPACT software.
Met COMPACT is dat verleden tijd. COMPACT is een ontwerp-tool die op basis van ieder computermodel het optimale en meest robuuste product design berekent. De werkwijze van COMPACT is als volgt.: COMPACT genereert makkelijk te gebruiken benaderingen met elke gewenste nauwkeurigheid van het computermodel.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: compact. comp a ct bijvoeglijk naamwoord, bijwoord 1 ineengedrongen en daardoor in zijn soort beperkt van omvang. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
AV-GeZZin Compact.
Wat wordt vergoed? De AV-GeZZin Compact is een scherp geprijsde aanvullende verzekering voor gezinnen. U bent hiermee verzekerd van de belangrijkste zorg voor uw gezin. Gezinnen krijgen bovendien een korting van 7% op de AV-GeZZin Compact. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.
BAG Compact Productinformatie.
BAG compact is interessant als u met name belangstelling heeft voor de adressen uit de BAG en niet zozeer voor de overige gegevens, zoals pandgegevens. Met BAG Bevragen kunt u bijvoorbeeld via uw eigen software adresgegevens uit BAG Compact raadplegen.
compact WikiWoordenboek.
Spaans: compacto es, apretado es. in bezit van een hoge dichtheid. Spaans: denso es. Het woord compact staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd compact herkend door.

Contacteer ons