Zoeken naar compact

 
 
compact
 
Compact 13 definities Encyclo.
Onderlinge zeeverzekeringsmaatschappij voor schippers, tevens instelling voor het verstrekken van scheepshypotheken aan schippers. De belangrijkste doelstelling van een compact was het verlenen van financiële bijstand aan leden bij aanschaf of verlies van een schip. Het bestuur van een compact bestond uit gewone leden, de zogenaamde heuveli.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: compact. comp a ct bijvoeglijk naamwoord, bijwoord 1 ineengedrongen en daardoor in zijn soort beperkt van omvang. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Compact camera kopen? CameraNU.nl.
Een compact camera is over het algemeen een wat kleinere camera die zich onderscheidt door de vaste lens die erop zit. De term compact camera is in deze tijd een verzamelnaam geworden voor cameras die zich richten op snel en eenvoudig fotos maken.
Compact Wikipedia.
Relatief compact bewerken. Een deelverzameling V displaystyle V van een topologische ruimte X displaystyle X heet relatief compact als haar topologische sluiting in X displaystyle X compact is. Soms wordt de term precompact gebruikt als synoniem van relatief compact, maar dit creëert verwarring met het begrip totale begrensdheid.
Compact Magazine KPMG.
De artikelen in Compact richten zich op de technische, organisatorische en menselijke kant van IT en hebben als doel het faciliteren en bevorderen van kennisdeling en het informeren over ontwikkelingen. Daarmee is Compact een vakblad voor met name CIOs, CFOs, controllers, managers, adviseurs, IT-auditors en accountants die in aanraking komen met IT en IT-gerelateerde onderwerpen.
compact WikiWoordenboek.
Spaans: compacto es, apretado es. in bezit van een hoge dichtheid. Spaans: denso es. Het woord compact staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd compact herkend door.
Sony Xperia XZ1 Compact Zwart Coolblue.
Met de Sony Xperia XZ1 Compact geniet je van een volwaardige smartphone in een compact formaat. Het toestel heeft een 46, inch HD scherm, waardoor je hem eenvoudig met één hand bedient en in je broekzak meeneemt. De 19 megapixel camera levert scherpe foto's' af en filmt met een 4K resolutie.

Contacteer ons