Resultaten voor brandblusser

 
 
brandblusser
 
bol.com Brandblusser kopen? Alle Brandblussers online.
Alecto ABP-2 Poeder Brandblusser ABC, 2Kg Geschikt en gecertificeerd voor NL en BE Incl. Ophangbeugel en Drukmeter Rood. Ideale poeder brandblusser De Alecto poeder brandblusser ABP-2 mag niet ontbreken in elke ruimte waar brand kan ontstaan. Voor 2359: uur besteld, morgen in huis.
Brandblusser kopen? Brandbeveiligingshop.be.
Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aan brandblussers die je meteen online kan kopen. Je kan ook de filters links gebruiken om je te helpen bij het kopen van je brandblusser. Welke brandblusser kopen? Brandblussers poeder ABC: samen met schuimbrandblussers de meest voorkomende soort brandblussers, geschikt branden met van vaste stoffen klasse A, vloeistoffen klasse B en gassen klasse C.
Brandblusser kopen: Mogelijkheden en prijzen.
Belangrijk is wel dat het juiste type brandblusser gebruikt wordt. Afhankelijk van het soort brand en het materiaal dat in brand staat, is namelijk een ander soort brandblusser nodig. Een overzicht van de soorten brandblussers samen met hun prijzen en eigenschappen vind je hier samen met interessante tips.
Brandblussers All Fire Security.
Wilt u een brandblusser of brandblusapparaat kopen? wij bieden verschillende modellen: AUTOMATISCHE BRANDBLUSSERS, POEDERBLUSSERS, SCHUIMBLUSSERS, CO2 BLUSSERS, MOBIELE BLUSTOESTELLEN. Brandblussers zijn apparaten die gebruikt worden om een brand in eerste instantie zelf onder controle te krijgen. Wilt u een brandblusser kopen?
Brandblussers Somati FIE.
Het overgrote deel van beginnende branden wordt met een draagbare brandblusser geblust. Ze zijn handig in gebruik en zorgen voor een hoge mobiliteit tijdens het blussen. De keuze van het toe te passen blusapparaat is afhankelijk van het type brand dat geblust moet worden en de eigenschappen van het blusapparaat.
Sicli: Brandblussers.
De keuze van een brandblusser voertuigen wordt gemaakt op basis van de maximale toegestane massa en de wetgeving op ADR voor de voertuigen daarop van toepassing. Brandblussers voor voertuigen. De keuze van een brandblusser voor voertuigen wordt gemaakt in functie van het type voertuig en de wetgeving rond ADR voor de voertuigen die daaronder vallen.
Brandblusser kopen? BESLIST.be Ruime keus, laagste prijs.
Gloria vet schuimblusser 3 liter De Gloria vet brandblusser type W3DFC met een inhoud van 3 liter heeft uitstekende bluseigenschappen en is direct inzetbaar. Deze vet brandblusser is speciaal ontwikkeld voor het blussen van branden van dierlijke en plantaardige oliën en vetten.
Autobrandblusser, brandblusser poeder Auto 5.
De adviseurs staan voor u klaar om u te begeleiden bij de keuze van de brandblusser voor de auto die het best bij uw situatie past. De keuze online is ruim blusser van 1, 2 of 6 kg, aerosolblusser, en u kunt u brandblusser voor de auto ophalen bij uw dichtstbijzijnde winkel van Auto 5.

Contacteer ons