Meer resultaten voor 2015 verplicht

 
 
2015 verplicht
 
Conformiteitsattest in bepaalde gemeenten verplicht BIV.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. Om in te loggen, moet je eerst je account op deze nieuwe website activeren. Dan kan je direct inloggen! Actua artikels en nieuws. Conformiteitsattest in bepaalde gemeenten verplicht. dinsdag 4 december 2018. Wie in Vlaanderen een woning verhuurt, moet ervoor zorgen dat ze aan bepaalde kwaliteitsnormen voldoet o.a. op vlak van veiligheid, gezondheid. Om dat aan te tonen, kunnen eigenaars-verhuurders een conformiteitsattest aanvragen bij hun gemeente. In x-aantal gemeenten is een dergelijk attest een verplichting. Het attest kan gratis of betalend zijn en is doorgaans 10 jaar geldig. We raden vastgoedmakelaars aan om in die gemeenten waar ze een pand aanbieden, en waar een conformiteitsattest verplicht is, zelf de modaliteiten na te gaan in het desbetreffende reglement van de gemeente te consulteren via de gemeentelijke websites. Bekijk een overzicht met de gemeenten waarin het conformiteitsattest verplicht is. Het conformiteitsattest is evenwel niet te verwarren met lokale kwaliteitslabels voor huurwoningen die in sommige gemeenten worden uitgereikt. Geraardsbergen vraagt conformiteitsattest bij verhuur.
Definitief energielabel per 1 januari 2015 verplicht bij verkoop woning VAD Notarissen/ Notariskantoor te Rotterdam.
Het definitief energielabel is per 1 januari 2015 verplicht bij verkoop of verhuur van woningen. Woningeigenaren zonder energielabel ontvangen in januari of februari een brief met hun voorlopige energielabel. Vanaf 1 januari 2015 is het bij verkoop of verhuur verplicht om hier zelf een definitief energielabel van te maken.
Per 1 juli 2015 is een tractorrijbewijs verplicht Industrial Insurance Group.
Uw klant heeft geen certificaat van vakbekwaamheid en geen rijbewijs B. Vanaf 18-jarige leeftijd was het, in de oude situatie, niet verplicht over een certificaat van vakbekwaamheid te beschikken. Nu is per 1 juli 2015 een T-rijbewijs verplicht vanaf 16-jarige leeftijd.
Condensatieketel wordt verplicht vanaf september 2015 bouwenwonen.net.
29 maart 2019. Toggle navigation Home. Het laatste nieuws. Condensatieketel wordt verplicht vanaf september 2015. 28 december 2014 Bron: diverse media. Door de nieuwe Europese Eco-designrichtlijn zal u vanaf 26 september 2015 alleen nog maar condenserende aardgas en stookolieketels kunnen kopen.
Condensatieketel verplicht vanaf september 2015 Vasco.
UK / Ireland. Condensatieketel verplicht vanaf september 2015. Vanaf 26 september 2015 wordt een condensatieketel de nieuwe norm in België. Je bent dan verplicht om voor een condenserende aardgas of stookolieketel te kiezen als je een nieuwe boiler plaatst of een oude vervangt.
T-rijbewijs verplicht sinds 1 juli 2015 oktober 2015 Stichting ICD dragers Nederland.
Ik wil alleen maar verder gaan met leven. T-rijbewijs verplicht sinds 1 juli 2015 oktober 2015. Met ingang van 1 juli 2015 mag ook een ICD-drager een Land of BosbouwTrekker LBT en bijna alle Motorrijtuigen met Beperkte Snelheid MMBS alleen nog maar besturen als hij in het bezit is van een T-rijbewijs.
EU-overlords: Zelfbellende auto verplicht vanaf 2015 Autoblog.nl.
Sinds 2008 wordt er al over gesoebat, maar sinds vandaag is het officieel gemaakt door Neelie Kroes Digitale Agenda: het systeem dat automatisch hulpdiensten inschakelt in het geval van een ongeluk wordt vanaf 2015 verplicht voor alle nieuwe auto's' in de EU.
Werkkostenregeling WKR vanaf 2015 verplicht.
Vanaf 1 januari 2015 is het gebruik van de werkkostenregeling voor werkgevers echter verplicht en komt de oude regeling te vervallen. Om die reden lijkt het mij een mooi moment om met deze blogpost aandacht te besteden aan dit onderwerp.
Eisen Eisen voor voor nieuwe nieuwe verwarmingstoestellen verwarmingstoestellen Vlaanderen.be. Vlaanderen.be.
Bouwen, wonen en energie. Elektriciteit, aardgas en verwarming. Eisen voor nieuwe verwarmingstoestellen. Lees deze pagina voor. De Europese Ecodesign-verordening van 2015 verhoogde de minimumvereisten voor nieuwe verwarmingstoestellen. De Vlaamse regering heeft aangekondigd dat vanaf 2021 geen stookolieketels meer toegelaten zullen worden bij nieuwbouw en ingrijpende energetische renovaties via de epb-regelgeving. Dit is een van de aangekondigde maatregelen om het gebruik van fossiele brandstoffen voor woningverwarming te verminderen. Een algemeen verbod op de verkoop van stookolieketels komt er dus niet vanaf 2021. Ecodesign-eisen voor nieuwe verwarmingstoestellen. Vervanging van oude verwarmingsketels is niet verplicht.

Contacteer ons